Bamse med dit eget billede

   Bamse med billede og bluse

   Et rigtigt krammedyr

   99,00 kr*

   • Bamse med dit barns billede på blusen
   • En skøn og personlig gave
   • Både bamse og bluse kan vaskes

   Se produktinformation

   Del med andre:

   Kundeservice:

   Betal med:

   Leveringstid:

   Postforsendelse: Leveringstid 4-6 hverdage

   Forsendelsesomkostninger fremgår af prisliste

   Bamse med billede og bluse

   Din personlige krammebamse

   Produktbeskrivelse

   Produktbeskrivelse

   Bamsen med dine børns billede på blusen bliver et sikkert hit! Denne søde, bløde bamse sidder parat til en ordentlig krammer og er helt uimodståelige med sine stor, blanke øjne og bløde krop. Hvilket barn vil ikke elske, at yndlingsbamsen har hans eller hendes billede på blusen? Så her får du 2 gaver i én, nemlig den søde bamse og en lille bluse med dit barns billede på.

   Bamsen med billede på blusen kan også have et billede af familiens kæledyr eller hvad med at bruge den som venindegave til bedsteveninden? Så kan bamsen have en bluse på med et rigtig godt billede af de to sammen trykt på maven. Brug også bamsen med billede som en sød og blød valentinsgave til den, du har kær med et billede af jer to sammen?

   Den klassiske bamse, med et tvist af noget personligt, er meget nem at lave, og det gøres nemt og hyggeligt lige her. Vælg hvilket billede, der skal på bamsens bluse og følg anvisningerne i programmet. Du har mulighed for at se et billede af det færdige resultat i designskabelonen, før du bestemmer dig.

   Produktinformationer

   Produktinformationer

   • Produktnr: 9114
   • Materiale:
    Tøjdyr: 100% polyester
    T-Shirt: 100% bomuld
    Vaskbar ved 30°C
   • Størrelse: 20 cm stående
   • Anbefalet opløsning: 496 x 331 pixel
   • Trykbar flade: 4,8 x 4,8 cm

   Priser og leveringstid kan variere en smule afhængigt af leveringsmåden.
   Vælg en leveringsmåde for at se den aktuelle pris og leveringstid.


   Vælg leveringsmåde:

   Afhentes i butik
   Modtages med posten
   ProduktPris Leverings­tid
   Puslespil 112 brikker (20x30 cm) 69,00 Kr. 3-6 hverdage
   Madkasse 79,00 Kr. 7-10 hverdage
   Stort puslespil 266 brikker (30x45 cm) 79,00 Kr. 3-6 hverdage
   Bamse 99,00 Kr. 4-7 hverdage
   Aluminium drikkedunk 139,00 Kr. 4-7 hverdage
   Designtillæg pr. produkt 19,00 Kr.  
   Hare 139,00 Kr. 4-7 hverdage
   Elg 149,00 Kr. 4-7 hverdage
   Vendespil 149,00 Kr. 3-6 hverdage
   Administrationsgebyr pr. ordre inkl. porto og indpakning
   Pris
   39,99 Kr.
   Alle priser er inkl. moms.

    Bestil 3
   fotogaver -
   få 10% rabat

   Brug værdikoden:

   3GAVE10

   Bestil 4
   fotogaver -
   få 15% rabat

   Brug værdikoden:

   4GAVE15

   Bestil 5
   fotogaver -
   få 20% rabat

   Brug værdikoden:

   5GAVE20

   Bamse – din bedste ven
   Tænk på, hvor meget en elsket bamse egentlig har betydet for dig som barn. Det er nøjagtig det samme i dag, og bamser kan gives til børn i alle aldre. Både store og små nyder det gode selskab, en skøn, blød teddy tilbyder.

   Bamser kan man både putte med og bruge som sovedyr og man kan lege med dem og fortælle dem hemmeligheder og alle de ting, andre ikke må få at vide. Og helt ærligt, hvem har ikke en bamse fra barndommen hjemme i gemmerne eller har givet den videre til børnene? Måske var den simpelthen bare for sød til at smide væk eller også var den blot et rigtig godt minde om mange timers leg og godt selskab. En bamse med foto på trøjen bliver et endnu mere personligt tøjdyr, som ethvert barn vil elske. Vælg mellem en bamse, en elg og en hare, de er alle ca. 20 cm. høje.

   Sådan gør du   •  - Sæt dig i fred og ro og se dine skønne billeder igennem. Hvilket et skal være på bamsens bluse?
   •  - Upload billedet i vores designprogram
   •  - Udforsk de mange muligheder der er for at tilføje tekst, illustrationer mv.
   •  - Åbn preview, og du kan se det færdige resultat, før du bestiller
   •  - Læg i varekurv, følg anvisningerne for at bestille, og din bamse er på vej


   Blusen med foto kan tages af bamsen og både bamse og trøje kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader.


   Bamser er vigtige for børns tryghed   Tøjdyr er også en uundværlig del af de lidt svære perioder i børnenes liv. Det er vigtigt for børnene at have deres gode ven med, når der sker nye ting, de måske er lidt utrygge ved. Tænk blot på følgende situationer:

   • - Første dag i børnehaven. Hvor mange børn har ikke deres yndlingstøjdyr med den første dag i børnehave? Der kan Teddy være rigtig god, hvis man er lidt genert og overvældet af de mange nye indtryk
   • - På besøg hos lægen eller tandlægen. Alle børn vil gerne have en blød bamse at sidde og putte med, når der sker noget, de er lidt utrygge ved
   • - Ved sovetid. Det er måske den allervigtigste stund, hvor barnet virkelig har brug for ro og tryghed. Hvad er bedre end at lægge sig godt tilrette under dynen, få et godnatkys af mor eller far og så putte sig godt ind til yndlingsbamse? Det skaber virkelig tryghed, at ens bedste ven er der, og at den så oven i købet er dejlig blød at ligge med, gør absolut ingenting.


   Brug også bamsen med foto på blusen til at forære væk i gave. Det er da bare den bedste fødselsdagsgave at få et sødt, blødt tøjdyr med ens eget billede på. Giv også en bamse til barnedåben. I første omgang er det nok forældrene, der bliver mest begejstrede for det søde tøjdyr med billede af barnet på maven, men snart kan barnet også nyde den søde fotogave i lang tid. Men pas på -når først barnet har kastet sin kærlighed på en bamse, er det ofte en kærlighed, der varer i mange år frem! Nogle børn knuselsker en bestemt bamse i mange år, mens andre leger og nusser med mange forskellige. Det er sundt og rart for barnet at knytte sig til en elsket tøjdyr, og på et eller andet tidspunkt kommer det helt af sig selv, at bamsen ikke er så spændende mere. Men husk - den må endelig ikke smides væk, man ved aldrig, hvornår man lige får brug for et dejligt kram fra sin bedste ven!

    

   Jeg accepterer
   Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.