CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på din første ordre!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Vendespil
Vendespil

Vendespil

Klassisk vendespil med dine billeder

Vendespil er en rigtig klassiker, og med velkendte ansigter på brikkerne vil børnene kun elske det endnu højere. Tag udfordringen op – og se, om du kan vinde over børnene!

 • 50 kvadratiske brikker med dine 25 yndlingsbilleder
 • Solidt materiale
 • 800g/m2 mat pap
 • Kommer i æske med magnetlukning
299,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Størrelse:

6 x 6 cm

Materiale:

 • 6 x 4,6 cm
 • Tryk i blå mikroskrift på bagsiden

Indhold:

25 billedpar (50 brikker i alt)

Personligt vendespil

Vendespil med dine egne digitale billeder

Vendespil med egne billeder

Vendespil, huskespil, Memory, du ved sikkert godt, hvad vi mener, selvom spillet har mange forskellige navne. Du kan sikkert huske spillet fra da du var lille, hor du sad med kammeraterne eller mor og far og vendte den ene brik efter den anden i håb om at få flest stik - og hvem har ikke beundret de fine, farvestrålende brikker med billeder af kattekillinger og gule kornmarker?

Måske har du selv fået børn nu, og det er igen tid til vendespil. Men denne gang skal familien spille vendespil med jeres egne billeder på! Et vendespil er den perfekte fotogave, her kan du læse mere om det samt vores andre produkter du kan lave med dine egne billeder.

Lav vendespil online

Upload dine bedste billeder og bestil vendespillet online her på siden. Så kører det hele automatisk, og du skal blot vente på at få tilsendt årets familiespil.

Vendespil med dyr og andre temaer

Det er dig, der bestemmer, hvilke billeder der skal være på vendespillet. Når du laver vendespillet, kan du have i tankerne hvem der skal være med til at spille det og vælge billeder derefter. Du kan for eksempel lave tema-vendespil og lave brikkerne med følgende temaer:

 • Familiemedlemmer: Lav dit eget familievendespil med billeder af familiens medlemmer. Det kan være forældre, bedsteforældre, fætre/kusiner og selvfølgelig også en masse skønne billeder af børnene selv.
 • Dyr: Vendespil med dyr er elsket af stort set alle børn! Alle børn elsker dyr, og særlig små dyreunger er bare så nuttede at se på. Hvis I selv har flere dyr, er det også et hit at få trykt billeder af dem på brikkerne. Og husk på at det behøver ikke kun at være hunde og katte. Mariehøns og sommerfugle fra haven samt naboens heste eller får er også et hit.
 • Venner og veninder: Til de lidt større børn er det sjovt med et vendespil, hvor billederne viser de gode venner og veninder fra børnehaven osv.
 • Begivenheder: I har sikkert også en del fotos fra glædelige begivenheder i familien såsom fødselsdage, sommerfester, første skoledag og andre hyggelige og sjove komsammener.

Hvad kan man ellers lave billeder af på sit vendespil? Kig dine billeder igennem og find de flotte, søde og sjove billeder frem. Du behøver ikke have et tema, du kan også bare lave dit vendespil med dine bedste instagram-billeder. Men husk at det sjoveste for børn er genkendeligheden, så brug billeder af noget børnene genkender fra deres hverdag. Det kunne for eksempel være legehuset i haven, mormor og morfars hus eller jeres bil.

Spillets regler

Det er dejlig simpelt og nemt at spille vendespil – selv små børn ned til 2-3 år kan være med! De fleste kan sikkert huske de simple regler, med vi opridser dem lige her, så der ikke er noget at være i tvivl om: Målet er at få flest stik, og et stik får du, når du har vendt 2 ens brikker. Sådan gør du:

 • Brikkerne lægges med bagsiden opad, så du ikke kan se billederne. Hvis der er helt små børn med i spillet, kan I vælge ikke at have alle brikkerne med.
 • På skift vender deltagerne to brikker. Hvis det er 2 ens, har du fået et stik, og du må prøve igen. Ellers er det næste spillers tur.

Efterhånden begynder deltagerne at huske, hvor de forskellige brikker ligger, og det bliver nemmere og hurtigere at få stik. Spillet er slut, når alle brikker er delt ud i stik, og den, der har flest stik har vundet.

Udover at hygge og have det sjovt, er vendespil også det perfekte læringsspil – legetøj og læring på samme tid. Alle der spiller med får trænet deres hukommelse, i og med de jo skal huske, hvor de forskellige brikker ligger. De mindre børn får også øvet sig i at vente på deres tur, og så er der jo også en hel del læring i at være med i et spil og vinde og tabe. Saml familien og find vendespillet med egne billeder og brætspillene frem. Væk med iPads og telefoner og frem med snolder og lidt småkager på bordet og vupti-så skal familiens børn nok komme og spille med!

Brikkerne er lavet af kraftig karton og med klare, farvestrålende farver. Dermed har du et hjemmelavet vendespil, som kan holde til mange timers spil og hygge i mange år frem.

Vendespil som gave og andre fotogaver

Lav et vendespil og forær det væk i gave. Det er den perfekte fødselsdagsgave til små børn med billeder af deres familie, og små børn elsker at spille og lære. Også bedsteforældre sætter pris på at spille sammen med deres børnebørn. Så lav et vendespil som en personlig gave til mormor. Brug vendespillet til gave til ham eller gave til hende, der fylder år.

Er du på udkig efter andre gaver i samme størrelsesorden så tag et kig på vores fotokrus eller vores lækre iPhonecovers. Alle vores fotoprodukter laves online, hvor du også uploader de billeder, du vil have på produkterne. Der er noget for enhver smag og til både store og små. Børnene elsker vendespillet med egne billeder samt vores foto puslespil, teenagerne er vilde med de flotte vægbilleder og at bruge deres egne billeder til plakater, og mor og far laver fotobøger om brylluppet, barnedåben eller med de dejlige feriebilleder.