Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Fire søde gaver til baby

Mangler du inspiration til, hvad baby skal have i gave? Få svaret lige her!

Er familien blevet velsignet med en lille grinebider, der gør kærligheden stærkere, dagene kortere, nætterne længere, lønnen mindre, hjemmet gladere, fortiden glemt og fremtiden værd at leve for? Kærligheden til et lille nyt familiemedlem er sikkert helt overvældende fra alle sider og kanter, og alle ønsker at forære den bedste gave til baby uanset om det er en barselsgave, til dåben eller den første fødselsdag. Her får du vores fire bud på perfekte gaver til baby.

En gave til baby for livet

I det første år af babys liv sker den allerstørste udvikling, og det i et rasende tempo, så selv forældrene knap kan følge med. Er du moster eller faster til en lille ny verdensborger, har du sikkert mere tid end de trætte forældre, og samtidig bliver du sikkert også bombarderet af søde babybilleder. I en fotobog kan du samle alle de fine billeder og alle første gangs-oplevelserne, som fx det første bad, den første skemad, den første sommer og den første gang i havet. Husk det også er muligt at tilføje tekster! Forældrene vil elske fotobogen med det samme – og mor vil formentlig klemme en lille tåre – og inden I får set jer om, vil barnet også elske at kigge tilbage på ”dengang jeg var lille”. Det er simpelthen den fineste fotogave til baby, som vil blive bladret igennem igen og igen.

Du kan lave din fotobog her

Gaven: Babys første bog

Pige kigger i en CEWE FOTOBOG Kids med billede af sig selv og lillebror
En CEWE FOTOBOG Kids kan følge barnet i mange år fremover

En CEWE FOTOBOG Kids er en genial gave til baby! Bogens tykke sider med afrundede hjørner gør, at den er perfekt for små buttede babyfingre at bladre i. Når du designer din Kids fotobog, kan du fx vælge at fylde den med familiemedlemmer, som baby kender, men du kan også tage billeder fra babys hverdag eller af babys yndlingslegetøj, så baby den vej igennem får lettere ved at kommunikere.

Tip: Designer du din CEWE FOTOBOG Kids med billeder af babys familie, kan den være et tryghedsskabende element, som sørger for en nemmere indkøring i dagpleje eller vuggestue.

Start på babybogen her

En blød gave til baby

Bamse iført t-shirt med et billede af en baby på maven sidder på armlæn
Den blødeste gave til baby: En bamse med motiv på maven

Vil du give en blød gave til baby, så er en krammebamse lige sagen. Du kan vælge mellem en klassisk bamsebjørn, en elg og en hare, som kan have et billede på maven, fx af dig, forældrene eller baby selv.

Lav en bamse, der bliver babys uundværlige ven

En gave, der vil pynte på børneværelset

Et vægbillede med en baby på hænger over en kommode
Den fineste pynt til væggen - et personligt billede er en dekorativ gave til baby

Selvom baby med stor sandsynlighed sover i samme rum som sine forældre de første mange måneder, så har – eller får – baby med tiden sit eget værelse, for babyudstyr og legetøj fylder. Hjælp forældrene med at indrette værelset hyggeligt og ikke mindst personligt med en fin fotoplakat. Vælger du et familiefoto, vil baby allerede i 9-10 måneders alderen grine og smile til de kendte ansigter på billedet. Sådan en fotoplakat med et personligt billede er både en flot og funktionel gave til baby – og til forældrene!

Prøv dig frem med din fotoplakat her

Er du forælder til en lille guldklump, kan du også lave en barnets bog. Måske kan du blive inspireret af Janni Lund Nicolaisen, der har lavet barnets bog med retro prints.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 20% på CEWE FOTOBOG og vægbilleder*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få endnu mere inspiration
  • Benyt muligheden til at lave flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG og vægbilleder. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.
Din tilmelding…
mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager
Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.