Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Fars dag

Find den perfekte gave til fars dag

Fars dag – har du fundet gaven til far?

Fars dag gaver er altid lidt sværere at finde end gaver til mors dag. Mor bliver næsten altid glad for blomster og chokolade, mens gaver til fars dag ofte er lidt mere udfordrende. Læs med her og se vores praktiske, søde eller sjove gaveideer til fars dag.

Hvis du er ude efter en fars dags gave, er det sandsynligvis enten til din egen far fra dig selv – eller til dine børns far fra dem. Læs om vores idéer her og tag det, du kan bruge alt efter hvilken en af de to typer fars dags gave, du går efter.

Den bedste gave til fars dag – lav en fotobog med egne billeder

En fotobog med egne billeder og med plads til tekst er en rigtig flot og personlig gave. Er fars dag gaven til din egen far? Og er han fra tiden med gammeldags kameraer og analoge billeder? Hvis du har adgang til de gammeldags billeder fra din barndom så scan dem eller tag billeder af dem med din smartphone. Så kan du lave en smuk og stemningsfuld fotobog til din far. Forestil dig hans overraskelse når han åbner fars dags gaven: Billeder fra de gode gamle dage, da hans børn var små, og der altid var godt vejr om sommeren og sne om vinteren, sat ind i et flot fotoalbum. En fotobog med egne billeder trykt direkte på siderne og i eget design vækker altid glæde og er en samling minder, der giver glæde i mange år frem hos alle, der kigger i den.

Hjemmelavede fars dag gaver

Hjemmelavede fars dags gaver behøver ikke kun være tegninger og perleplader. Find inspiration til flotte og unikke fotoprodukter lavet med dine egne billeder. Vi har et stort udvalg af fotogaver for enhver smag og i alle prisklasser. Læs med og få flere gode idéer til gaver til fars dag.

Sjov gave til fars dag: T-shirt med billede og andre gode gaveidéer

Se her hvad vi vil foreslå som gode fars dag gaver:

  • Krus med billede af de skønne børn eller børnebørn. Så bliver farmand glad, hver gang han tager en tår kaffe
  • Design selv en t-shirt med billede på til far. Billedet vælger du selv, og det kan være et supergodt pletskud fra ferien, et foto af hele familien eller det skøre billede du tog af børnene, da de legede så godt i går aftes
  • Design dit eget dørskilt med billede. Sæt et flot billede på af hele familien og tilføj navne og evt. husnummer. Vælg mellem forskellige materialer og designskabeloner, og familien bliver præsenteret på flotteste vis allerede ved hoveddøren.
  • iPhone cover med et billede på, du selv har taget. Vi laver også covers med billede til andre iPhones og smartphones.

Husk også at tage billeder til fars dag! Så har du dem klar, til hvis du også skal lave en fotogave til fars dag næste år. Billederne kan jo også bruges til fotoprodukter til julegaver med foto eller fødselsdagsgaver. Du kan også printe billederne og hænge dem op på køleskabet eller sætte dem i glas og ramme. Så er der også til en fødselsdagsgave til far eller en anden, du har kær. Få mere inspiration til gaver.

Hvornår er det fars dag?

Datoen for fars dag er i Danmark altid den samme, nemlig grundlovsdag d. 5. juni. Det er dejlig nemt at huske, så der er ingen undskyldning for ikke at fejre din far med en gave eller en lille hilsen.

Fars dag kort

Det er ikke alle, der bor i nærheden af deres far. I sådanne tilfælde kan det være fint at sende ham en lille hilsen i form af et flot fotokort. Send et postkort online til din far. Upload et billede, du ved, han vil synes godt om, skriv en lille hilsen til ham, indtast hans navn og adresse og send det online.

Alle vores fotogaver, fotobøger og andre fotoprodukter kan laves online på vores hjemmeside eller via vores gratis designsoftware. Upload dit eller dine billeder og leg med designs, farver og forskellige grafiske virkemidler.

God fornøjelse!