Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Fødselsdagsgave

Den allerbedste fødselsdagsgave til far

Hvilken type er din far? Vi har samlet vores bedste idéer, så din far får den perfekte fødselsdagsgave

Er din far som de fleste andre fædre, så er han uden tvivl den sværeste i familien at købe gaver til. Enten ønsker han sig elektronik til flere tusinde kroner, eller også ønsker han sig slet ingenting. Du har formentlig allerede givet ham adskillige sokker og boksershorts, men nu skal han have noget andet – noget mere personligt. Vi har lavet en guide med fem forskellige fartyper, så du er sikker på, at du finder den allerbedste fødselsdagsgave til far.

Gaven til den friluftsglade far: Emaljekrus

Emaljekrus med billede af 4 brødre ligger i et lammeskind
Et emaljekrus er en perfekt fødselsdagsgave til far, og det kan holde til det meste

Er din far typen, der elsker at tage på jagt? Bruger I weekenderne i naturen og overnatter i shelters? Eller kan din far bare rigtig godt lide en tur ud at fiske? Uanset hvilken slags outdoor-type din far er, så er vi (næsten) 100 % sikre på, at han drikker kaffe eller te, når han er af sted.

Far skal naturligvis ikke gå ned på outdoor gear, og derfor skal han have et nyt flot emaljekrus i fødselsdagsgave. Du kan designe vores emaljekrus med ét eller flere billeder, og det er også muligt at tilføje tekst.

Lav et emaljekrus i fødselsdagsgave til far her

Fødselsdagsgaven til den spilleglade far: Spillekort

Hånd holder spillekort med billede af far og søn på bagsiden
Personlige spillekort til far gør spilaftenerne lidt sjovere

Kan du altid lokke din far til et spil backgammon eller Matador? Så er der ingen tvivl om, at han vil elske at få et sæt spillekort i fødselsdagsgave, hvor bagsiden af kortene er designet med et personligt billede. Det mest geniale ved spillekort er, at de kan bruges til at hav af forskellige spil, og så er de perfekte at have med i kufferten, når man skal på ferie eller weekendtur.

Når du designer spillekort online, har du mulighed for at sætte et billede på bagsiden af spillekortene, men hvis du downloader vores fotoprogram til din computer og designer kortene heri, så kan du faktisk også sætte billeder på Konge, Dame, Knægt og Joker.

Når du laver en fødselsdagsgave til far i form af disse personlige spillekort, har du uden tvivl nogle gode spilaftener i vente!

Design spillekortene til far online lige her

Gaven til den tech-interesserede far: Mobilcover

Hånd holder mobiltelefon med cover på. Coveret viser to badende børn en sommeraften i den gyldne time
Design et cover i fødselsdagsgave til far.

Elsker din far tech gadgets, så er han formentlig også typen, der tit skifter smartphone. Lav derfor et fint og personligt mobilcover i fødselsdagsgave til far, der beskytter hans telefon.

Her hos CEWE finder du mange forskellige covers i forskellige materialer, og med covers til alle de gængse smartphonemodeller finder du sikkert også et cover, der vil passe helt perfekt til din fars mobiltelefon, og som han vil elske at modtage i fødselsdagsgave.

Se de mange muligheder her og lav dit eget cover her

Fødselsdagsgaven til den sporty far: Drikkeflaske

En drikkeflaske med et billede af far og søn står på et bord
En drikkeflaske, der kan holde vandet koldt, når far dyrker motion

Uanset om din far bruger weekenderne på racercyklen eller mountainbiken, får max ud af sit fitnessabonnement eller spiller bold med ”drengene” hver tirsdag, så bliver han tørstig. Derfor skal fødselsdagsgaven til far selvfølgelig være en drikkeflaske, som holder vandet godt koldt – og som designes med et personligt billede. Om det så skal være et sjovt, sødt eller motiverende billede, der skal på flasken, vil vi lade være op til dig.

Bestil din drikkeflaske her

Fødselsdagsgave til far med en sød tand: Gaveæske med chokolade

Kærester holder om en fotogaveæske fyldt med chokolader
Forær din far en ekstra sød fødselsdagsgave i form af en gaveæske med chokolader

Er din far en rigtig slikmund? Så skal han naturligvis have en rigtig ”sød” gave, og hvad er mere perfekt end en fotogaveæske fyldt med lækre chokolader fra Ferrero?!

Gaveæsker fra CEWE kan designes med både billeder og tekst, så måske skal denne søde fødselsdagsgave til far designes med et billede af jer sammen og teksten ”Verdens bedste far”?

Glæd din far med en fotogaveæske med chokolader fra Ferrero

Fødselsdagsgaven til alle fædre: CEWE FOTOBOG

Glæd far med en fotobog fyldt med billeder af jeres historie

Uanset hvilken type din far måtte være, så ved vi én ting om ham: han elsker og forguder sine børn. Derfor er den allerbedste fødselsdagsgave til far en fotobog lavet af dig med billeder af jer sammen. Om det er billeder fra jeres sidste shelters-tur, fra sommerdage med kaffe på terrassen eller ferien til ødegården i Sverige, hvor han irriterende nok vandt stort i Matador, er fuldstændig underordnet. Det vigtigste er, at du har lagt tanke og tid i gaven, så skal han nok mærke, at det er en gave lige fra hjertet.

Begynd på din fotobog nu. Se også vores idéer til hjemmelavede gaver!

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer

Læs om:

  • Unikt tilbud på dit første køb af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spændende produktnyheder
  • Sjove fotokonkurrencer
  • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
  • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.