Fremkaldelse af billeder - Bestil billedfremkaldelse her hos CEWE

Fotofremkaldelse

Fremkald billeder via dit kamera eller smartphone

Flotte fremkaldelser, fotosæt, retro prints m.m

Få mere ud af dine billeder!

fra 0,69 kr*
Retro prints

RETRO PRINTS

Vintage- og retrodesigns er in. Vores retro prints er udformet i denne stil og bliver derfor det ultimative blikfang i hjemmet.
fra 139,00 kr*
Forstørrelser på fotopapir

Forstørrelser på fotopapir

Vægdekoration med højglans fotopapir. Til de smukkeste øjeblikke i livet. Fås i 4 forskellige formater.
fra 9,99 kr*
Art Prints

Art Prints

Dine bedste billeder smukt iscenesat

Flotte fotosæt

FLOTTE FOTOSÆT

Dine billeder printet i sæt

Fotos printet i sæt til ansøgninger, tegnebogen eller som gave til en, du holder af. Fås i tre forskellige formater, som indeholder 6 eller 8 fotos.

fra 19,00 kr*
Dit billede bag akrylglas

DIT BILLEDE BAG AKRYLGLAS

Dine billeder i et nyt perspektiv

Oplev en særlig glans og farvedybde og få printet dit billede bag akrylglas. Den medfølgende holder gør, at du kan stille dit billede, hvor du vil.

fra 109,00 kr*
Personlige fotoklistermærker

PERSONLIGE FOTOKLISTERMÆRKER

Lav klistermærker med dine fotos

Fremkald dine billeder som klistermærker, som kan bruges overalt. Fås i ark af 4, 6 eller 8 fotoklistermærker og laves på luksusfotopapir.

fra 29,00 kr*
Magnetfotos

MAGNETFOTOS

Dine egne magnetiske billeder

Brug dine personlige magnetbilleder printet med dine fotos til at hænge postkort op på en magnettavle eller som en flot dekoration på køleskabet.

fra 59,00 kr*
GAVEKORT

GAVEKORT

Et gavekort er altid en god gaveidé til fødselsdag, bryllup eller andre anledninger. Vælg mellem 6 forskellige beløb. Gavekortet kan bruges til hele produktsortimentet. Så er den perfekte gave til enhver smag fundet.
stor ordrer
Har du en rigtig stor ordre?
Har du en ordre på en værdi af minimum 5.000 kr., så kontakt venligst kundeservice og vi vil hjælpe med en god pris.
Send mail til support@cewe.dk eller ring på tlf. 7879 7803

Fremkaldelse af billeder hos CEWE.dk

Elsker du at forevige din dagligdag og dine ferieoplevelser med dit digitalkamera? Gemmer du alle dine flotte fotos på dit kamera eller på din computers harddisk, og ser du dem derfor alt for sjældent? Overvejer du at få dem fremkaldt, så du kan tage dine digitale fotos fysisk i hånden og kigge på dem? Så bestil en fremkaldelse af dine billeder hos CEWE.dk og nyd dine skønneste øjeblikke, når du har tid og lyst. Indsæt for eksempel dine billeder i et klassisk fotoalbum eller i forskellige smukke rammer.

Fremkaldte billeder vækker minder

Kan du huske dengang…. Billeder er ofte vores bedste minder. Det er håndgribelige minder fra gode tider vi har tilbragt med venner og familie, og de dokumenterer oplevelsen på bedste vis. Gode, søde, sjove og stemningsfulde billeder får følelserne frem i os, og vi tænker på, da billedet blev taget: Hvad var lejligheden, og hvem var med? Hvad forgik der, hvad blev der sagt? For mange af os er vores billeder noget af det bedste, vi har.

Fremkaldelse af billeder hos CEWE

Vi ved, hvad dine billeder betyder for dig. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at fremkalde dine fotos i bedste kvalitet, og vi passer på dine billeder fra start til slut.
Billeder er i dag ikke kun fremkaldelser, der sættes ind i et fotoalbum. Billeder er vores minder, som du kan gemme på mange forskellige måder. Der er den klassiske og altid populære CEWE FOTOBOG, hvor billederne trykkes direkte på siderne, men der er også vores mange typer print, som du kan få mere at vide om her på siden. Så læs med og lad dig inspirere af den kreative og spændende fotoverden, vi tilbyder her hos CEWE.

Fremkald billeder på forskellige måder her hos CEWE

Du kan fremkalde dine billeder på mange forskellige måder, her ser du et udpluk:

  • • Klassisk digital fotofremkaldelse er altid populær og der er da heller ikke noget mere hyggeligt end at sidde i ro og mag i sofaen og se stakken af billeder igennem. Billeder fremkaldt hos CEWE har højeste farveglans, lang levetid og lysægthed

  • • Er der et par særligt gode pletskud i mellem, kan du få lavet flotte fotoforstørrelser. Et særligt smukt eller stemningsfuldt billede fortjener at komme til sin ret og at komme op på væggen derhjemme. Vores fotoforstørrelser laves i forskellige formater og størrelser og printes på fotopapir, hvor farver og nuancer virkelig kommer til deres ret

  • • Se også din mulighed for at lave sjove og dekorative retro prints! Vores retro prints ligner ’gammeldags’ billeder med den karakteristiske hvide kant rundt om motivet. Her har du mulighed for at indsætte tekst på billedet eller at vælge forskellige rammer for at få et spændende og anderledes billede.

  • • Du kan også lave dine billeder som magneter, som fotosæt med motivet i forskellige størrelser til forskellige formål eller fotoklistermærker lige til at smække på et brev eller kort eller som navneskilt i børnehaven eller lignende. Du kan også lave dem med portrætfotos, og så kan barnet altid kende sine ting


Fremkald billeder online

Bestil dine digitale billeder online her via siden, det er både hurtigt og nemt, og du kan gøre det, når det passer dig. Du kan alt i alt bestille dine billeder på 3 måder:

  • • Download vores gratis bestillingssoftware og bestil dine billeder her. Så får du også en del design-og tilpasningsmuligheder

  • • Bestil dine billeder direkte online her på vores hjemmeside, det er nemt og meget overskueligt

  • • Download vores app og bestil dine fotos, når du alligevel har din telefon ved hånden

Det er nemt at fremkalde dine billeder her hos CEWE. Det største arbejde er nok at se alle dine billeder igennem og at udvælge dem, du vil have fremkaldt! Men når det først er gjort, går det hurtigt. Upload dine billeder, vælg format, papir og eventuelt design. Læg billederne i varekurven og gør din bestilling færdig. Dine fremkaldte billeder er klar inden for 2-5 hverdage alt afhængigt af, hvilken type du har valgt.

Fremkald billeder og hent dem selv eller få dem sendt hjem

Når du fremkalder billeder hos os, kan du vælge imellem at hente dem selv i butikkens fotoafdeling eller i pakkeboks eller at få dem sendt hjem til dig selv. Vælg den mulighed er passer dig bedst.

Nemt at bestille billedfremkaldelse

Hos CEWE.dk kan du få, der passer til dine ønsker og behov, og som du med garanti bliver glad for i mange år fremover. Uanset, om du er nybegynder eller erfaren computerbruger, er det nemt at bestille en fremkaldelse af dine billeder hos CEWE.dk!

Vi anbefaler, at du bestiller dine fotos via vores gratis bestillingssoftware. Derved får du mulighed for at optimere hvert foto inden bestilling, bl.a. korrigering af røde øjne.

Du kan også bestille på denne måde:

1. Overfør dine digitale billeder til en computer.
Hvis du ikke allerede har lavet en billedoverførelse fra dit digitalkamera til en computer, er det det første, du skal gøre, inden du kan gå i gang med at bestille. 

2. Gå ind på denne side: Fremkald digitale fotos/billeder online i venstremenuen.
Herfra kommer du til en ny side, hvor du med det samme kan gå i gang med at uploade de billeder, som du gerne vil have printet.

3. Lav de ønskede ændringer i din bestilling.
Under bestillingen kan du i højre side af skærmen nemt ændre på papirkvalitet, billedformat, billedoptimering m.m., så du får mest ud af dine billeder.

4. Gennemfør din bestilling.
Når du har uploadet dine billeder, og du er tilfreds med dine ændringer, så er det nemt at gennemføre bestillingen.

5. Få dine fremkaldte billeder direkte med posten.
Efter 3 - 4 hverdage modtager du dine fotos med posten. Nemmere bliver det ikke at bestille en billedfremkaldelse online!

Når du bestiller fremkaldelse af billeder hos CEWE.dk, kan du vælge mellem følgende forskellige formater: 9 x 13 cm, 10 x 15 cm, 11 x 17 cm, 13 x 18 cm, 15 x 20 cm og 20 x 30 cm. Du har desuden mulighed for at få dine billeder med eller uden farvet kant. Du kan vælge mellem 38 forskellige farver, og du er dermed sikker på at finde en farve, som du både kan lide, og som understøtter alle dine fotos.

Uanset, hvilket format du vælger, trykkes dine billeder på fotopapir. Du kan vælge mellem to forskellige slags fotopapir: luksus- og standardkvalitet. Luksusfotopapiret giver fantastiske farver og de allerbedste kontraster. Fotopapiret er farveægte, kan tørres af med en klud og er vejrbestandigt. Vælger du luksusfotopapir finder du altid filnavnet og datoen trykt på bagsiden af hvert foto. Derudover bliver et fotoindeks vedlagt uden ekstra omkostninger. Vælger du standardfotopapir til din billedfremkaldelse, får du stor farvepræcision og lang levetid. Du er garanteret flotte farver og perfekte kontraster på alle dine yndlingsbilleder. Uanset, hvilken papirtype du vælger, kan du altid være sikker på, at dine fremkaldte billeder fremstår flotte og holder i mange år frem.

Sådan foregår din fotofremkaldelse

Det er dit digitalkameras indstillinger, der styrer, hvordan dine favoritbilleder bliver fremkaldt. Dette skyldes, at indstillingerne på dit kamera bestemmer sideforholdet på digitale billeder og dermed også, hvordan dine billeder bliver fremkaldt. Med sideforholdet menes der forholdet mellem længde og bredde på dine billedfiler. Derfor er det også sideforholdet, der bestemmer, om dine billeder bliver f.eks. 10 x 13 cm eller 10 x 15 cm, når de fremkaldes.

De fleste digitalkameraer tager oftest digitale fotos i sideforholdet 3:4. Nogle digitalkameraer giver dig dog mulighed for at ændre sideforholdet til formatet 2:3. Et sideforhold på 2:3 er nogenlunde det samme som formatet på et analogt billede.

CEWE.dks bestillingssoftware kan benyttes ved billedfremkaldelse. Benytter du softwaren, har du mulighed for at ændre alle dine favoritbilleder til 10 x 15 cm. Du markerer ganske enkelt de fotos, hvor formatet skal ændres, og vælger derefter ”klassisk billedformat”. Billeder, der ændres fra 10 x 13 cm til 10 x 15 cm, beskæres i top og bund i bestillingssoftwaren, og den del af motivet, der bortfalder ved fremkaldelsen af billederne, markeres med et rødt skraveret felt. Vil du benytte dig af denne mulighed, så download vores gratis bestillingssoftware.

Husk, at du også kan redigere og printe billeder fra vores foto-app.

Mange muligheder for billedfremkaldelse

Ønsker du ikke en traditionel fremkaldelse af dine billeder, så tilbyder vi som nærmere beskrevet længere oppe på siden også mange andre forskellige muligheder til dine yndlingsfotos. F.eks. kan du vælge fotosæt, hvilket er ideelt til portrætbilleder, fotoklistermærker, der er gode til skolen eller magnetfotos, der vil tage sig godt ud på køleskabet. Har du brug for en mere unik præsentation af dine billeder, kan du vælge at få dit billede bag akrylglas. Billederne printes her direkte på bagsiden af akrylglasset, hvilket gør, at dine fotos får en utrolig høj glans.

Ønsker du at forstørre dine billeder, kan du lave flotte, personlige og ikke mindst unikke vægdekorationer til dit hjem, f.eks. forstørrelse bag akrylglas eller fotolærreder. Kun din fantasi sætter grænser.

Alt efter, hvilken type billedfremkaldelse du vælger, modtager du billederne med posten i løbet af 5-9 hverdage. Klik her og se alle priser og leveringstider.

Billedfremkaldelse – hvad skal du tænke på

Det er vigtigt, at du er opmærksom på følgende, når du fremkalder billeder hos os: Det er dit kameras indstillinger, der afgør formatet (sideforholdet, det vil sige forholdet mellem længde og bredde) på dine billeder. Vi kan ikke ændre i formatet som er taget med dit kamera, heller ikke selvom du bestiller dine billeder i et andet format. Det kan desværre ikke lade sig gøre for eksempel at lave et panoramabillede om til et kvadratisk billede, uden at proportionerne ryger.

Billedfremkaldelser i fremragende kvalitet

Du kan vælge, om dine billeder skal printes på standard – eller luksusfotopapir. Standardkvaliteten har stor farvepræcision og lang levetid, og luksuskvaliteten har klare, strålende farver og fantastiske kontraster.
Vi producerer alle fotoprodukter på Europas største og mest moderne produktionssite i Tyskland, hvor kun det bedste af det bedste udstyr er godt nok. Vi leverer billeder og fotoprodukter til dig i en kvalitet, vi kan stå inde for.

Lav også fotogaver og andre fotoprodukter online hos CEWE

Udover at fremkalde billeder i diverse udformninger, kan du også lave andre flotte og spændende fotoprodukter med dine egne billeder her hos os. Du kan for eksempel lave mange forskellige fotogaver til dem, du holder af, så er den perfekte og mest personlig gave i hus. Se også de superflotte fotos på lærred, hvor dit yndlingsmotiv trykkes på ægte fotolærred.
Alle vores fotoprodukter laves med dine egne billeder og vores software. Designmulighederne er nærmest uanede. Du kan også få inspiration her til billeder til stuen og til flotte landskabsbilleder.

Hvis du har problemer med din bestilling, er der noget der driller, eller har du spørgsmål til din betaling, så ring eller skriv til vores kundeservice. De sidder klar til at hjælpe dig på telefon og mail med store og små spørgsmål til dine fotoprodukter.

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.