CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Billeder

Få fremkaldt dine digitale billeder på fotopapir af høj kvalitet!

Til produktoversigt

Mange muligheder for fremkaldelse af billeder

Vælg mellem forskellige formater og papirtyper

Små kunstværker til hjemmet

Fremkald dine billeder med forskellige designs, filtre eller rammer

Dit yndlingsmotiv i stort format

Gå på opdagelse i vores fem typer professionelt fotopapir!

Billede på akrylglas, fotoplakater eller forstørrelser

Design noget helt unikt med dine yndlingsmotiver
BilledboksBilledboks

Billedboks

Denne pakke har det hele: Få fremkaldt op til 100 af dine bedste billeder og få dem leveret i en billedboks. En perfekt gaveidé!

fra 219,00 kr.*
Billlede på akrylglas

Billede på akrylglas Dine billeder med flot dybdeeffekt

Gennem akrylglasset får dit billede en enkelt look med flot dybdeeffekt.

fra 149,00 kr.*

Hvor vil du bestille dine billeder?

Se hvad forskellen er mellem at bestille i appen, online eller i fotoprogrammet
Vi anbefaler

Bestil billeder online

 • Flere papirtyper og mange størrelser
 • Lav søde og kreative Art Prints
 • Vælg fx at få farvet kant om dine fotos

CEWE Fotoprogram

 • Flere papirtyper og mange størrelser
 • Lav søde og kreative Art Prints
 • Vælg fx at få farvet kant om dine fotos

CEWE-app

 • Let adgang til mobilbilleder
 • Bestil nemt og hurtigt, når og hvor du vil
 • Vælg mellem 3 størrelser

Gratis lagring af ca. 5.000 billeder

Gem billeder, videoer og billedprojekter trygt i vores billedlagringstjeneste CEWE myPhotos

Køb mere og spar mere!

Fyld varekurven og få mere for pengene
ved køb for min. 699 kr. med værdikode: 10PROCENT
ved køb for min. 1.099 kr. med værdikode: 15PROCENT
ved køb for min. 1.499 kr. med værdikode: 20PROCENT

Trustpilot anmeldelser

Fremkaldelse af billeder her hos CEWE

Vi gør billedfremkaldelse nemt! Få printet dine billeder på fotopapir, og få dine minder i album i stedet for, de kun ligger på mobilen

Elsker du at forevige din dagligdag og dine rejseoplevelser? Gemmer du alle dine flotte fotos på din mobil, dit kamera, på din computer eller en ekstern harddisk, og ser du dem derfor alt for sjældent? Overvejer du at få dem fremkaldt, så du kan tage dine digitale billeder fysisk i hånden og kigge på dem? Så bestil en fremkaldelse af dine billeder her på CEWE.dk og nyd dine skønneste øjeblikke, når du har tid og lyst. Indsæt for eksempel dine billeder i et klassisk fotoalbum eller i forskellige smukke rammer.

Fremkaldte billeder vækker minder

Kan du huske dengang…. Billeder er ofte vores bedste minder. Det er håndgribelige minder fra gode tider, vi har tilbragt med venner og familie, og de dokumenterer oplevelsen på bedste vis. Gode, søde, sjove og stemningsfulde billeder får følelserne frem i os, og vi tænker på, da billedet blev taget: Hvad var lejligheden, og hvem var med? Hvad forgik der, hvad blev der sagt? For mange af os er vores billeder noget af det bedste, vi har.

Fremkaldelse af billeder hos CEWE

Vi ved, hvad dine billeder betyder for dig. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at fremkalde dine fotos i bedste kvalitet, og vi passer på dine billeder fra start til slut. Billeder er i dag ikke kun fremkaldelser, der sættes ind i et fotoalbum. Billeder er vores minder, som du kan gemme på mange forskellige måder. Der er den klassiske og altid populære CEWE FOTOBOG, hvor billederne trykkes direkte på siderne, men der er også vores mange typer print, som du kan få mere at vide om her på siden. Så læs med og lad dig inspirere af den kreative og spændende fotoverden, vi tilbyder her hos CEWE.

Billedfremkaldelse på forskellige måder her hos CEWE

Du kan fremkalde dine billeder på mange forskellige måder, her ser du et udpluk:

 • Klassisk digital fotofremkaldelse er altid populær og der er da heller ikke noget mere hyggeligt end at sidde i ro og mag i sofaen og se stakken af billeder igennem. Billeder fremkaldt hos CEWE har højeste farveglans, lang levetid og lysægthed.
 • Er der et par særligt gode pletskud i mellem, kan du få lavet flotte fotoforstørrelser. Et særligt smukt eller stemningsfuldt billede fortjener at komme til sin ret og at komme op på væggen derhjemme. Vores fotoforstørrelser laves i forskellige formater og størrelser og printes på fotopapir, hvor farver og nuancer virkelig kommer til deres ret.
 • Se også din mulighed for at lave sjove og dekorative retro prints! Vores retro prints ligner ’gammeldags’ billeder med den karakteristiske hvide kant rundt om motivet. Her har du mulighed for at indsætte tekst på billedet eller at vælge forskellige rammer for at få et spændende og anderledes billede.
 • Du kan også lave dine billeder som magneter, som fotosæt med motivet i forskellige størrelser til forskellige formål eller fotoklistermærker lige til at smække på et brev eller kort eller som navneskilt i børnehaven eller lignende. Du kan også lave dem med portrætfotos, og så kan barnet altid kende sine ting.

Fremkald billeder online

Bestil dine digitale billeder online her via siden, det er både hurtigt og nemt, og du kan gøre det, når det passer dig. Du kan alt i alt bestille dine billeder på 3 måder:

 • Download vores gratis bestillingssoftware og bestil dine billeder her. Så får du også en del design-og tilpasningsmuligheder
 • Bestil dine billeder direkte online her på vores hjemmeside, det er nemt og meget overskueligt
 • Download vores foto app og bestil dine fotos, når du alligevel har din telefon ved hånden

Det er nemt at fremkalde dine billeder her hos CEWE. Det største arbejde er nok at se alle dine billeder igennem og at udvælge dem, du vil have fremkaldt! Men når det først er gjort, går det hurtigt. Upload dine billeder, vælg format, papir og eventuelt design. Læg billederne i varekurven og gør din bestilling færdig. Dine fremkaldte billeder er klar inden for 2-5 hverdage alt afhængigt af, hvilken type du har valgt. Nogle specialfremkaldelser kan tage et par dage ekstra.

Hvordan får du dine billeder?

Når du fremkalder billeder hos os, kan du vælge imellem at hente dem i pakkeboks eller at få dem sendt hjem til dig selv. Vælg den mulighed, der passer dig bedst.

Nem billedfremkaldelse

Hos CEWE.dk kan du få den type billedfremkaldelse, der passer til dine ønsker og behov, og som du med garanti bliver glad for i mange år fremover. Uanset, om du er nybegynder eller erfaren computerbruger, er det nemt at bestille en fremkaldelse af dine billeder hos CEWE.dk!

Vi anbefaler, at du bestiller dine fotos via vores gratis bestillingssoftware. Derved får du mulighed for at optimere hvert foto inden bestilling, bl.a. korrigering af røde øjne.

Du kan også bestille på denne måde:

 1. Overfør dine digitale billeder til en computer.
 2. Hvis du ikke allerede har lavet en billedoverførelse fra din mobil eller dit digitalkamera til en computer, er det det første, du skal gøre, inden du kan gå i gang med at bestille, hvis du vil bestille i softwaren på. Du kan dog også sagtens bestille via din mobil, hvor billederne jo oftest ligger.
 3. Gå ind på denne side: Fremkald digitale billeder online i topmenuen.
 4. Herfra kommer du til en ny side, hvor du med det samme kan gå i gang med at uploade de billeder, som du gerne vil have printet.
 5. Lav de ønskede ændringer i din bestilling.
 6. Under bestillingen kan du i højre side af skærmen nemt ændre på papirkvalitet, billedformat, billedoptimering m.m., så du får mest ud af dine billeder.
 7. Gennemfør din bestilling.
 8. Når du har uploadet dine billeder, og du er tilfreds med dine ændringer, så er det nemt at gennemføre bestillingen.
 9. Få dine fremkaldte billeder direkte med posten.
 10. Efter 3 - 4 hverdage modtager du dine fotos med posten. Nemmere bliver det ikke at bestille en billedfremkaldelse online!

Når du bestiller fremkaldelse af billeder hos CEWE.dk, kan du vælge mellem følgende forskellige formater: 10 x 15 cm, 11 x 17 cm, 13 x 18 cm, 15 x 20 cm og 20 x 30 cm. Du har desuden mulighed for at få dine billeder med eller uden farvet kant. Du kan vælge mellem 38 forskellige farver, og du er dermed sikker på at finde en farve, som du både kan lide, og som understøtter alle dine fotos.

Uanset, hvilket format du vælger, trykkes dine billeder på fotopapir. Du kan vælge mellem to forskellige slags fotopapir: standard- og økonomikvalitet. Standardfotopapiret giver fantastiske farver og de allerbedste kontraster. Fotopapiret er farveægte, kan tørres af med en klud og er vejrbestandigt. Vælger du standardfotopapir, bliver et fotoindeks vedlagt uden ekstra omkostninger. Vælger du økonomifotopapir til din billedfremkaldelse, får du stor farvepræcision og lang levetid. Du er garanteret flotte farver og perfekte kontraster på alle dine yndlingsbilleder. Uanset, hvilken papirtype du vælger, kan du altid være sikker på, at dine fremkaldte billeder fremstår flotte og holder i mange år frem.

Sådan foregår din fotofremkaldelse

Det er dit digitalkameras indstillinger, der styrer, hvordan dine favoritbilleder bliver fremkaldt. Dette skyldes, at indstillingerne på dit kamera bestemmer sideforholdet på digitale billeder og dermed også, hvordan dine billeder bliver fremkaldt. Med sideforholdet menes der forholdet mellem længde og bredde på dine billedfiler. Derfor er det også sideforholdet, der bestemmer, om dine billeder bliver f.eks. 10 x 13 cm eller 10 x 15 cm, når de fremkaldes.

De fleste digitalkameraer tager oftest digitale fotos i sideforholdet 3:4. Nogle digitalkameraer giver dig dog mulighed for at ændre sideforholdet til formatet 2:3. Et sideforhold på 2:3 er nogenlunde det samme som formatet på et analogt billede.

CEWE.dks bestillingssoftware kan benyttes ved billedfremkaldelse. Benytter du softwaren, har du mulighed for at ændre alle dine favoritbilleder til 10 x 15 cm. Du markerer ganske enkelt de fotos, hvor formatet skal ændres, og vælger derefter ”klassisk billedformat”. Billeder, der ændres fra 10 x 13 cm til 10 x 15 cm, beskæres i top og bund i bestillingssoftwaren, og den del af motivet, der bortfalder ved fremkaldelsen af billederne, markeres med et rødt skraveret felt. Vil du benytte dig af denne mulighed, så download vores gratis bestillingssoftware.

Husk, at du også kan redigere og printe billeder fra vores foto app.

Mange muligheder for billedfremkaldelse

Ønsker du ikke en traditionel fremkaldelse af dine billeder, så tilbyder vi som nærmere beskrevet længere oppe på siden også mange andre forskellige muligheder til dine yndlingsfotos. F.eks. kan du vælge fotosæt, hvilket er ideelt til portrætbilleder, fotoklistermærker, der er gode til skolen. Har du brug for en mere unik præsentation af dine billeder, kan du vælge at få dit billede trykt som print på glas. Billederne printes her direkte på bagsiden af akrylglas, hvilket gør, at dine fotos får en utrolig høj glans.

Ønsker du at forstørre dine billeder, kan du lave flotte, personlige og ikke mindst unikke vægbilleder til dit hjem, f.eks. forstørrelse bag akrylglas, fotoplakater eller fotolærreder. Kun din fantasi sætter grænser.

Alt efter, hvilken type billedfremkaldelse du vælger, modtager du billederne med posten i løbet af 5-9 hverdage. Klik her og se alle priser og leveringstider.

Billedfremkaldelse – hvad skal du tænke på

Det er vigtigt, at du er opmærksom på følgende, når du fremkalder billeder hos os: Det er dit kameras indstillinger, der afgør formatet (sideforholdet, det vil sige forholdet mellem længde og bredde) på dine billeder. Vi kan ikke ændre i formatet som er taget med dit kamera, heller ikke selvom du bestiller dine billeder i et andet format. Det kan desværre ikke lade sig gøre for eksempel at lave et panoramabillede om til et kvadratisk billede, uden at proportionerne ryger.

Kvalitet er et nøglepunkt hos CEWE

Du kan vælge, om dine billeder skal printes på økonomi – eller standardfotopapir. Økonomikvaliteten har stor farvepræcision og lang levetid, og standardkvaliteten har klare, strålende farver og fantastiske kontraster.

Vi producerer alle fotoprodukter på Europas største og mest moderne produktionssite i Tyskland, hvor kun det bedste af det bedste udstyr er godt nok. Vi leverer billeder og fotoprodukter til dig i en kvalitet, vi kan stå inde for.

Lav også fotogaver og andre fotoprodukter online hos CEWE

Udover at fremkalde billeder i diverse udformninger, kan du også lave andre flotte og spændende fotoprodukter med dine egne billeder her hos os. Du kan for eksempel lave mange forskellige fotogaver til dem, du holder af, så er den perfekte og mest personlig gave i hus. Lige fra mors dags gave til gave til veninde og diverse fødselsdagsgaver.

Alle vores fotoprodukter laves med dine egne billeder og vores software. Designmulighederne er nærmest uanede. Du kan også få inspiration her til billeder til stuen og til flotte landskabsbilleder.

Hvis du har problemer med din bestilling, er der noget der driller, eller har du spørgsmål til din betaling, så ring eller skriv til vores kundeservice. De sidder klar til at hjælpe dig på telefon og mail med store og små spørgsmål til dine fotoprodukter.

Nyhedsbrev

Velkomstfordel ...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer.
Ved tilmelding accepterer du vores Datapolitik, som du finder nederst på siden. Du kan til enhver tid afmelde dig via link i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun 1 klik tilbage

Af databeskyttelsesmæssige årsager modtager du snart en bekræftelses-email.

Klik på bekræftelseslinket i e-mailen for at aktivere dit tilmelding til nyhedsbrevet.

Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Beklager!

Der er desværre opstået en fejl.

Vi kunne desværre ikke tilmelde dig til vores nyhedsbrev!