CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Lav personlige julegaver med egne billeder
Fotobog som personlig julegave

Personlige julegaver

Idéer til fotobøger og andre personlige fotogaver

 • Find de bedste billeder af dig og modtageren
 • Lav en fotobog som en personlig historie om jeres tid sammen eller lav en hyggelig fotogave
 • Garanteret smil hos modtager

Få idéer og inspiration til julegaven her på siden - eller start med det samme.

fra 279,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

En personlig julegave som aldrig slår fejl

Med en CEWE FOTOBOG er du så godt som garanteret, at modtageren bliver glad. Den passer lige så godt til bedsteforældrene, som den gør til venner eller din partner, fordi en fotobog består af jeres favoritminder og øjeblikke sammen. Du kan også sætte tekst ind og vælge et flot design - og hopla! Så er den bedste julegave i hus.

Hurtige, personlige julegaver

Vi har også et stort udvalg af andre personlige julegaver til dem, du er glad for. CEWE tilbyder mange forskellige muligheder, som passer til alle og er hurtige og enkle at lave.

Produktinformation

 • Hardcover
 • Softcover
 • Hæfte
 • Skind
 • Lærred
 • Digitaltryk standard, standard (100% genanvendt papir), blankt eller mat
 • Fotopapir blankt, mat eller eksklusiv mat

Giv de bedste julegaver

Lav personlige julegaver med egne billeder

Er du på udkig efter den bedste og mest personlige julegave, som altid får et stort smil frem på læberne hos modtageren? Lav en CEWE FOTOBOG til den, du holder af. Hvad enten det er til bedsteforældrene, din gode veninde eller din bedre halvdel, så er en fotobog med dine egne billeder en personlig beretning fra dig om jeres tid sammen. Krydder med tekst og lækkert design og den bedste gave til jul er i hus.

juleinspiration og lav selv andre gode julegaver med foto og personlige advents- og kalendergaver. Se også hvordan du laver dine egne julekort med foto.

Lav personlige julegaver til hele familien

Giv din kæreste, dine børn eller dine forældre søde og spændende julegaver med fotos af deres kære. Årets julegaver finder du her hos CEWE, og de falder nærmest med garanti i god jord hos både store og små. Læs med og opdag vores store udvalg af personlige gaver til ham og til hende, til bedsteforældrene og til børnene, samt julegaver til mor og til far.

Du kan desuden læse mere her om vores bæredygtige julegaver.

Julegaver med dine egne fotos

Download vores designsoftware og lad den kreative CEWE-verden åbne sig for dig. Du kender os måske fra de populære og smukke CEWE FOTOBØGER, hvor du uploader dine billeder på vores hjemmeside og selv kreerer hele din fotobog med design og opsætning, udformning og pynt. Da du også kan skrive tekst i fotobogen, bliver det en personlig og stemningsfuld beretning, som giver glæde mange år frem.

Fotobogen kan laves som en årbog, eller over en særlig begivenhed, som for eksempel jeres bryllup (julegaven til din ægtefælle?), en ferie (fællesgave til familien?) eller en polterabend (julegave til veninden?).

Fotobogen laver du via vores gratis og prisbelønnede bestillingssoftware, som rummer uanede muligheder for at være kreativ og lege med farver, komposition og udsmykning. Samme software skal du bruge, når du laver vores andre fotoprodukter, og det er nemt og ligetil. Læs med her og se, hvor nemt det er.

Lav selv dine julegaver

Ja, det er faktisk hjemmelavede julegaver, selvom det ikke har noget med limpistoler, pom pom’er og ispinde at gøre. Du laver nemlig selv produktet, vi lægger designprogram til, producerer og leverer. Se her, hvordan du gør:

 • Download og åbn vores bestillingssoftware eller download vores foto app.
 • Vælg det produkt, du vil lave (fotobog, plakat, fotogave, osv).
 • Vælg variant af produktet.
 • Sæt dine billeder ind (gem dine fotos i en mappe på computeren, inden du går i gang. Det gør det lidt nemmere for dig at finde dem hurtigt frem).
 • Se dit produkt i vores preview-funktion for at sikre dig, at alt er, som det skal være.
 • Ser det ud, som du gerne vil have det? Ellers gå til bage og lav det om. Når du er tilfreds, færdiggør du bestillingen ved at læggen varen i kurven, opretter dig som bruger og indtaster de nødvendige oplysninger.
 • Nu skal du bare glæde dig til at modtage dine julegaver fra CEWE. Vi leverer inden for 4-8 hverdage.

Du kan også få inspiration til, hvordan du laver en hjemmelavet kalender, læs mere om det i næste afsnit.

Lav vægdekorationer, fotoplakater og kalendere og mange andre flotte julegaver

Hvis du gerne vil give en personlig gave til dem, du holder af, tilbyder vi mange forskellige muligheder til ethvert familiemedlem og til enhver pengepung.

Hvis du har et rigtig godt billede, kan du lave forskellige vægdekorationer. Det kunne for eksempel være en fotoplakat til teenageværelset eller et flot sort-hvid billede til væggen i stuen.

Du kan fremkalde dine billeder på forskellige spændende materialer. Du kan blandt andet printe på træ eller vægdekoration på skumplade. Dermed får du virkelig et unikt produkt, og et hjemmelavet kunstværk til væggen, som med garanti ikke hænger i andre hjem.

Se også vores store udvalg af flotte og særdeles praktiske fotokalendere. Her er der virkelig en julegave, der ikke kun er pæn og rar at have, men i særdeleshed også er et brugbart værktøj i hverdagene. Alle har brug for en kalender til at notere aftaler og arrangementer i, så en fotokalender med flotte og søde billeder af familien og vennerne er en perfekt julegave til både din bedre halvdel, bedsteforældrene og de store børn.

Du kan selv lave både bordkalendere og vægkalendere, og de findes begge i mange varianter, såsom evighedskalender og familiekalender.

Personlige julegaver til medarbejderne

Vi er også leveringsdygtige i julegaver fra firmaet. Det kunne for eksempel være, at årets julegave til medarbejderne skulle være deres eget personlige krus med billede på? Så er det slut med at diskutere, hvilken kop, der er Lises, og hvorfor Arnes kop aldrig er på sin plads. Det kunne også være mobilcovers med flotte motiver eller et gavekort.

Lav selv andre julegaver med foto

Hvis du har de gode, flotte, sjove og søde billeder, har vi resten. Du kan sætte dine billeder på farveblyanter, bamser og puslespil.

God fornøjelse med at lave flotte og personlige gaver til jul. Fotobøger og andre fotoprodukter fra CEWE er både en fornøjelse at give og at modtage!