Har du et analogt kamera?


Så har du selvfølgelig brug for at få fremkaldt dine analoge billeder og negativer ind imellem. Det kan du få gjort hos nogle af vores CEWE fotopartnere. Dette gælder PhotoCare, Click, Fotokæden og Bog & Idé.

Du kan se, hvilke af vores fotopartnere, der har en fotostation stående her - Dette kort kan også være en hjælp til at finde din nærmeste PhotoCare, Click, Fotokæden eller Bog&Idé, som er de af vores partnere, som tilbyder analog fremkaldelse. Du kan dog gå i alle af de fire nævnte fotohandlere, når du skal have fremkaldt din analoge film. Vil du være helt sikker, kan du altid ringe og dobbelttjekke inden, du kører hjemmefra.


Bruger du gammeldags kamera?


Du er faktisk ikke den eneste! Der er mange, der stadig bruger analoge kameraer og får fremkaldt negativer på ’gammeldags vis’. Og selvom vi er i den digitale tidsalder, kan det heldigvis stadig lade sig gøre. Find en CEWE fotopartner i form af PhotoCare, Click, Fotokæden eller Bog & Idé, smid din film i fotoposen, udfyld oplysningerne på posen og så har du sendt dine negativer til analog filmfremkaldelse. Vi tilbyder analog fotofremkaldelse i både Aarhus og København og næsten alt derimellem. Alt du skal gøre er at finde en af de fire nævnte fotopartneres fotobutik.


Er du fra en anden tidsalder?


Det behøver du ikke at være, bare fordi du holder fast i dit gode, gammeldags kamera, der tager analoge billeder. Måske er du nostalgiker, der bare godt kan lide at tage billeder med dit gamle kamera og sende filmen til fremkaldelse? Eller måske har du bare ikke fået øjnene op for de mange muligheder, der er med de digitale kameraer og muligheder for at tage billeder med din telefon?

Der er også, trods alt, mange gode ting ved at tage billeder med et analogt kamera. Læs om charmen ved det gammeldags kamera og fordelene ved de ’gammeldags billeder’ herunder.


Analoge fotos har flere, charmerende fordele


Der er noget fascinerende ved at fremkalde sine fotos analogt. Det er, blandt andre ting, at man ikke helt ved, hvad man får, før man står med billederne i hånden. Med et moderne, digitalt kamera kan du se det billede, du har taget, på skærmen med det samme, og du kan rask væk slette det, hvis det ikke blev helt så godt, som du havde håbet på. Det kan du ikke med det analoge kamera, og derfor er det ofte en overraskelse, hvad der egentlig er på billederne. Så glæd dig til at få billederne hjem fra fremkaldelse. For hvad var det nu, der var billeder af? Og hvor gode er de blevet? Desuden er der er også det charmerende element, at de mislykkede billeder og billederne med fails ikke er blevet sorteret fra på forhånd. Så får du måske også lidt at grine af.

En anden ting, der er kendetegnende, når man tager analoge billeder, er, at man sparer lidt på skuddene. Når man ikke lige med et enkelt klik kan slette billedet, hvis det ikke blev godt, skyder man ikke bare løs. Derimod venter man nok lige et øjeblik længere for dermed at være mere sikker på, at motivet er helt perfekt. Mange opfatter dette som en ulempe, andre ser det det som en charme ved det at tage gammeldags billeder.


Har du fundet en gammel filmstrimmel? Eller et gammelt engangskamera?


Er du ved at rydde op i gemmerne? Måske har du gamle negativer liggende, som skal fremkaldes? Eller har du fundet engangskameraet, du havde med på interrail? Fremkald engangskameraet og negativerne og glæd dig til at se, hvilke motiver, der dukker op. En del af charmen ved analoge filmfremkaldelser er jo netop, at man ikke helt ved, hvad man kan forvente. Nogle gange er det ældre, nostalgiske fotos, der er på filmstrimlen fra før den digitale tidsalder. Så glæd dig, forhåbentlig bliver du positivt overrasket.


Fremkald også dine digitale billeder hos CEWE


Er du mere til digitale billeder? Så se her, hvor nemt det er at fremkalde dine billeder online. Uanset om du sidder i København eller Aarhus, er det, trods alt, noget nemmere at fremkalde digitale billeder. Du kan gøre det hele hjemmefra i fred og ro, når det passer dig.

Her på vores hjemmeside har du mulighed for at bruge dine billeder på nye og kreative måder. Du kan for eksempel lave personlige vægdekorationer til hjemmet, for eksempel plakater eller fotolærreder med dine egne billeder.


Lav en CEWE FOTOBOG med dine egne billeder

Vidste du, at du kan indscanne dine analoge billeder og lave en CEWE FOTOBOG online? Det kan du, det er ret nemt, og du får en helt ny måde at bruge dine analoge fotos på. På denne måde laver du en nyt, moderne fotoalbum med dine analoge billeder – så de bliver printet direkte på fotobogens sider. Dermed kan du lave eksempelvis en årbog eller en fotobog til en særlig lejlighed såsom bryllup, konfirmation eller en Barnets bog.

God fornøjelse med at fremkalde og nyde dine billeder – både de analoge og de digitale.


Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.