Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Gode tips til din fotobog

Læs vores tips og gode råd til, hvordan du kommer godt i gang

En fotobog er en smuk ramme om dine bedste minder. Du kan tage bogen frem, når du har tid og lyst til at sidde og have en lille hyggestund.

Vil du gerne lave noget andet med dine billeder end bare at sætte dem ind i et album eller få dem i glas og ramme? Lav en CEWE FOTOBOG med dine bedste pletskud af familie og venner. Det giver altså en særlig oplevelse at sidde med et lækkert fotoalbum, hvor dine bedste billeder er trykt på siderne, og du har måske tilføjet tekst og pynt.

Gode råd inden du går i gang med din fotobog

  • Beslut dig for hvad du vil lave en fotobog om. Skal det være Barnets bog, en bryllupsbog eller måske bare en årbog med billeder og små fortællinger om dit og familiens år?
  • Læs om vores forskellige formater af fotobøger for at finde det, det passer bedst til din fotobog. Hav i tankerne hvilken begivenhed der skal skildres i fotobogen og hvor mange billeder, der skal være i den
  • Find dine bedste billeder frem og lav en mappe til dem på computeren. Så sparer du en del tid, når du skal til at sætte billeder ind i bogen. Husk at være lidt kritisk med hvilke billeder du bruger. Hvis de er slørede og uskarpe, bliver de også slørede og uskarpe, når de bliver trykt i bogen. Og det ville da være ærgerligt
  • Download vores bestillingssoftware. Den indeholder en verden af designmuligheder, så din fotobog kan blive noget helt særligt. Brug lidt tid på at sætte dig ind i softwarens funktioner og lær mulighederne at kende. Næsten alt kan lade sig gøre!

Har du flere spørgsmål, kan du nok finde svar på dem på vores side om, hvordan du laver din egen fotobog.

Nu er du klar til at lave din fotobog. Husk at oprette dig som bruger, så kan du gemme dit produkt og arbejde videre på det på et senere tidspunkt, hvis du ikke bliver færdig samme dag. Du modtager din flotte fotobog i løbet af 5-10 hverdage, alt efter hvilket format ud har valgt. Bestil en CEWE FOTOB0G og du får et dejligt minde for livet!