Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Sådan overfører du nemt dine billeder fra mobilen

Sådan laver du supernemt en fotobog på computeren, når billederne ligger på mobilen

Overfør dine fotos fra mobilen til computeren

Har du alle dine billeder på mobilen, men vil du gerne lave din fotobog i softwaren på computeren? Så er der ingen grund til at bøvle med kabler eller andre former for overførsel af dine billeder. Du kan i stedet bruge CEWE myPhotos, som løser både problemer med overførsel og formater (HEIC eller andre), som ikke kan læses. Du slipper for et besværligt forarbejde og kan i stedet gå direkte i gang med at lave din fotobog. Download appen i App Store eller Google Play.

Se her, hvordan du nemt gør:

1.

Installer vores gratis app CEWE myPhotos via App Store eller Google Play

2.

Log ind med din emailadresse, som du normalt bruger til din CEWE-konto, hvis du tidligere har lavet bestillinger hos os. Ellers opretter du en, som du også logger ind med i softwaren på computeren

3.

Åbn appen på din mobil og du vil her se alle dine billeder. Herfra kan du vælge, hvilke fotos du vil uploade. Klik på fluebenet i øverste højre hjørne og herefter kan du markere alle de billeder, du gerne vil have overført (helt op til 10GB)

4.

Du kan vælge alle dine billeder fra en given periode, eller du kan bruge det til en nem sortering, hvor du går igennem billederne og vælger dem, du vil have med i fotobogen

5.

Lav en "Begivenhed" og navngiv den f.eks. efter temaet på din fotobog. Tilføj herefter de billeder, du gerne vil have med i fotobogen under denne begivenhed.

6.

Når du er færdig med at udvælge og tilføje billederne i appen, åbner du softwaren på din computer, hvor du laver din CEWE FOTOBOG. Vælg CEWE myPhotos som din fotokilde, og så kan du se og bruge alle de samme billeder under den "begivenhed", hvor du har tilføjet dem.

Overføre billeder fra iphone til pc

Undgå problemer med HEIC-format ved overførsel fra en iPhone til PC

Overfører du dine mobilbilleder til computeren via et kabel, kan det give forskellige problemer. Fx hvis du har en Windows-computer, der ikke altid ”taler” så godt sammen med en iPhone. Eller hvis du har taget mange billeder med iPhone, hvor der er bevægelse i billedet (telefonen gør dette automatisk). Disse billeder kommer i Apples eget format HEIC, som softwaren og andre programmer ikke kan læse. I så fald skal man bruge et program til at konvertere dem til jpg-format.

Alt dette slipper du for ved at bruge CEWE myPhotos, hvor billeder automatisk bliver konverteret og kan bruges i fotobogen.

Nem deling af billeder

Skal du lave en fotobog fra ferien med din familie? Eller måske fra en polterabend sammen med dine venner? Så er det nemt at dele et album med andre, så I hver især kan tilføje billeder, som skal i den samme fotobog.

Sådan kan du overføre billeder fra mobil til pc

Forbered løbende din næste fotobog

Vil du i slutningen af året lave en årsbog fra året, der er gået, kan det måske virke lidt uoverskueligt. Her kan du løbende gennem året udvælge billeder hver måned og tilføje i en mappe ("Begivenhed" eller album) i CEWE myPhotos. Når du kommer til december eller januar, er du faktisk klar til at lave din årbog. Bruger du tilmed vores design-agent, sætter programmet selv dine billeder sammen i fotobogen, og det tager kun et øjeblik! Læs mere om hvordan du forbereder din årbog i løbet af året.

Det samme gælder, hvis du laver en barnets bog fra din babys første år. Som forælder til småbørn har man sjældent timevis til store fotoprojekter – men en halv time her og der i løbet af året, og så er det pludselig nemt. Endelig kan du også godt udvælge alle årets billeder, mens du ligger på sofaen om aftenen med din telefon - uden at det virker besværligt.

Pris for vores brugervenlige app

Hos CEWE er vi prisvindere for vores udvikling af apps. Vores app har nemlig vundet en pris hos EISA. De har givet CEWE prisen med vægt på den hurtige proces fra billeder til en CEWE FOTOBOG.

I CEWE-appen kan du nemt designe fotobøger og alle vores andre fotoprodukter. Har du først uploadet dine ønskede billeder til CEWE MyPhotos, kan du nemt tilgå dem i vores foto-app. Bl.a. fremhæver EISA netop, at når du først har valgt de billeder, du vil have med i fotobogen, gør appen automatisk resten selv. Appen sørger selv for at sætte billederne ind i den rette rækkefølge og den bedste sammensætning i forhold til fx store og små billeder, samt billedredigering. Du kan naturligvis stadig selv gå ind og ændre i designet, hvis du ønsker det.

Vi gør det nemt at lave en fotobog! Start med at finde dine CEWE-apps i App Store eller Google Play.

15 GB gratis lagring af dine billeder

I CEWE myPhotos får du 15 GB til lagring af dine billeder. Det er nok til ca. 5.000 billeder, og du kan derfor lave mange fotoprojekter uden at skulle bekymre dig om pladsmangel.

Læs mere