CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 80 kr. til din næste CEWE FOTOBOG!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Feriebilleder

Årets feriebilleder

Design en fotobog med de bedste feriebilleder

 • Bredt udvalg af formater
 • Personligt design
 • Effektlak til de fleste formater
fra 79,95 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Format

Omslag:

 • Hardcover
 • Softcover
 • Hæfte
 • Læder
 • Lærred

Papirtype:

 • Digitaltryk standard, højglans eller mat
 • Fotopapir blank, mat eller eksklusiv mat

Lav en fotobog med jeres bedste feriebilleder

Forestil dig, at I lige er kommet hjem fra årets sommerferie. Måske har I været i sommerhus her i Danmark, på charterferie i Mallorca eller noget helt tredje. Uanset, hvor I har været, har der sikkert været flere steder, hvor I har hevet digitalkameraet frem og taget nogle dejlige feriebilleder.

Desværre lander vores digitale billeder ofte bare på computeren, når ferien er forbi. Design i stedet et flot og meget personligt fotoalbum med alle jeres bedste feriebilleder og få et unikt minde fra ferien. Med en CEWE FOTOBOG er det gjort nemt for dig at samle alle dine bedste ferieminder og få alle dine billeder i en rigtig bog. Se vores fem tips til at få en flot og sammenhængende rejsebog!

Sådan designes og bestilles fotobogen med jeres billeder

Det er nemt at lave sit helt eget unikke og personlige fotoalbum hos os:

 1. Download bestillingssoftwaren til computeren eller find vores CEWE foto app i din App Store.
 2. Vælg den bog, I ønsker at designe.
 3. Indsæt de udvalgte billeder og skriv evt. personlige tekster. Hvis I ønsker, kan I gratis gøre brug af softwarens mange forskellige baggrunde, rammer m.m.
 4. Gennemfør bestillingen, når I er tilfreds med jeres resultat.
 5. Efter 6 - 9 hverdage modtager I et unik og personligt fotoalbum med posten.

CEWE FOTOBOG fås i mange forskellige størrelser, indbindings- og papirtyper, så I altid kan lave et fotoalbum med jeres ferieminder i lige præcis det format, I ønsker.

Vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti på CEWE FOTOBØGERNE. Skulle I derfor ikke være tilfredse med det færdige resultat, har I mulighed for at lave en ny. På den måde er I altid sikre på, at jeres feriebilleder fremstår bedst muligt i jeres helt eget personlige fotoalbum.

Giv ferieminderne i gave

En bog med feriebilleder er også en god gaveidé!

Har du/I været på ferie med familien? Eller med vennerne? Så lav en CEWE FOTOBOG, hvor alle jeres bedste feriebilleder fra turen samles. Giv bogen i gave ved en særlig lejlighed, så I sammen kan se tilbage og huske jeres mange dejlige oplevelser.

I kan eksempelvis vælge at lave et personligt fotoalbum for hver ferie, I har været på, f.eks. jeres skiferie, juleferie eller efterårsferie. I kan også vælge at lave et personligt fotoalbum med udvalgte billeder fra et helt års ferier og dermed lave årbøger med jeres feriebilleder, hvor alle ferieminderne er samlet samme sted.

Om I vælger at lave en CEWE FOTOBOG til jer selv eller give den som gave, så er denne form for fotoalbum en meget personlig og unik bog, som med garanti vil skabe glæde mange år frem.

Mange muligheder for brug af billeder

Ønsker I ikke at lave et fotoalbum med jeres feriefotos, kan I i stedet designe et eller flere af vores andre fotoprodukter med jeres fotos - vi har noget for enhver smag! Vælg eksempelvis en af vores flotte vægkalendere og personliggør den med jeres oplevelser, eller hvad med én af de mange fotogaver? Få flere gode idéer til hvordan du kan bruge dine rejseoplevelser på en personlig måde.