CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Lidt mere om at lave en fotobog med de bedste feriebilleder
Feriebilleder

Feriebilleder i en fotobog

Dine fine feriebilleder skal naturligvis nydes i en fotobog. Her får du vores bedste tips til, hvordan du laver en perfekt fotobog med dine feriebilleder.

  • Swipe igennem vores ideer til opbygning og tema
  • Se, hvordan du bygger feriefotobogen op trin for trin
  • Brug en af de fine bogskabeloner til din fotobog med feriebilleder

Lad dig inspirere til din feriefotobog med vores tips og idéer her på siden – eller begynd med det samme.

fra 279,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

4 idéer til din fotobog med feriebilleder

Få inspiration til opbygningen af din feriefotobog, så den passer til din ferie eller rejse

Idé 1: En fotografisk feriedagbog

Byg din fotobog op som en kronologisk dagbog med billeder og tekst dag for dag hele ferien igennem. Du bestemmer selv, om du ønsker mange eller få billeder pr. dag. Ligesom du også selv bestemmer, hvor meget tekst der skal være i din feriefotobog. Har du været på en ferie med meget historisk sightseeing, kan det være sjovt at beskrive nogle af historierne, så du også kan huske dem om mange år. Du kan også lave en enkel fotografisk feriedagbog med enkle overskrifter og datoer.

Idé 2: En coffee table bog med de smukkeste feriebilleder

Lav en smuk coffee table bog med dine flotte landskabsbilleder, stemningsfulde bybilleder og de fineste portræt- og familiebilleder fra ferien. Bogen bliver ekstra iøjnefaldende, hvis du vælger en af de store fotobøger som fx CEWE FOTOBOG XXL eller XXL Panorama og bruger effektlak på omslaget. Vælger du fotopapir, får bogen layflat-indbinding, så bogen er helt flad, når den ligger åben. På den måde kan du nemt skifte stemning, når bogen ligger fremme på bord eller en hylde.

Idé 3: En klassisk rejsebog

Du kan også lave en klassisk rejsebog med dine feriebilleder og kombinerer billederne med små tekster, hvor du skriver lidt om området og krydrer det med dine egne oplevelser. På denne måde får du en personlig rejsebog med dine feriebilleder og alt det, du gerne vil huske.

Designtip: Når du opsætter dine sider, så hold dig til én oplevelse ad gangen, som her hvor Leonora og familien er på tur i en appelsinplantage. Det giver et pænt og overskueligt opslag.

Idé 4: Ferien set i børnehøjde

Har du børn, er det oplagt at sætte de dejlige feriebilleder og minder i en fotobog, så I sammen kan bladre og snakke om feriens oplevelser i tiden efter. Uanset om højdepunktet har været at smide sten i vandet på stranden, spise en lækker is eller måske at være ude at flyve og lege i poolen, så har I sammen med børnene skabt uvurderlige minder, som er skønne at snakke om. Når efteråret kryber ind over os og hverdagen igen kører på højtryk, kan I skabe kvalitetstid ved at sidde sammen i sofaen og bladre jeres ferie-fotobog igennem.

Klar til at begynde på din fotobog med feriebilleder?

Trin for trin guide til din fotobog med feriebilleder

Følg trinene og lav nemt din fotobog med feriebillederne. Vi guider dig igennem sortering af feriebilleder til valg af format og bestilling.

Trin 1: Sorter dine feriebilleder i CEWE MyPhotos

Inden du går i gang med fotobogen, er det en god idé at sortere dine billeder. Hertil er CEWE myPhotos perfekt, da CEWE myPhotos gør det nemt at lave din fotobog. Du undgår problemer med HEIC-format, hvis du har en iPhone, når du overfører billederne. Har I været flere af sted på ferien? Så kan du lave et fælles album, hvor I hver især kan tilføje jeres billeder, hvorefter de bliver ordnet kronologisk.