CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Lidt mere om at lave en fotobog med de bedste feriebilleder

Feriebilleder i en fotobog

Få vores bedste tips til, hvordan du laver en helt perfekt fotobog med dine feriebilleder

  • Swipe igennem vores ideer til opbygning og tema
  • Se, hvordan du bygger feriefotobogen op trin for trin
  • Brug en af de fine bogskabeloner til din fotobog med feriebilleder

Lad dig inspirere til din feriefotobog med vores tips og idéer her på siden – eller begynd med det samme.

529,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Brug dine feriebilleder i en fotobog

Du har sikkert mange fine feriebilleder og skønne minder liggende på din telefon, pc eller i skyen. Og ligesom ferien begynder at glide i baggrunden, gør billederne det også. Bevar og oplev i stedet ferien igen og igen! Lav en fotobog med dine bedste feriebilleder - Få masser af inspiration her på siden.

4 idéer til din fotobog med feriebilleder

Hvordan skal du bygge din feriefotobog op? Bliv inspireret af vores fire konkrete idéer til forskellige opbygninger og temaer, så du kan lave lige præcis den fotobog, som passer til din ferie eller rejse

En fotografisk dagbog fra ferien

Du kan bygge din fotobog fra ferien op som en dagbog kronologisk dag for dag. Sæt de bedste feriebilleder ind for hver dag sammen med et tekstfelt, hvor du skriver dagens højdepunkter - eller blot dato og steder, hvis du ellers synes, at billederne taler for sig selv. Men har du været på en ferie med meget historisk sightseeing eller mange nye steder, er det måske sjovt at bevare nogle af anekdoterne, så du også kan huske dem om mange år. Find en template med tekstfelter eller indsæt dem nemt manuelt (ved at klikke på T'et i menulinjen).

Udvælg de smukkeste billeder til en "coffee table bog"

Vælg de flotte landskabsbilleder, de stemningsfulde bybilleder eller de fineste portræt- og familiebilleder. Sæt dem ind i en af de store fotobøger som fx. CEWE FOTOBOG XXL eller XXL Panorama. Vælg fotopapir og layflat-inbinding, så bogen er helt flad, når den ligger åben. På denne måde kan du have fotobogen med feriebilleder liggende fremme på et lille bord eller stå åben på en hylde - Så er det næsten ligesom at have billederne hængt op eller stående i en ramme.

Klassisk rejsebog

Lav en klassisk rejsebog med dine feriebilleder kombineret med tekst, hvor du skriver lidt om områdets/stedets historie krydret med egne oplevelser. På denne måde får du en personlig rejsebog med dine feriebilleder og alt det, du gerne vil huske. Du bevarer rejseminderne og har samtidig mulighed for at fortælle venner og familie om rejsen underholdende og levende.

Ferien set i børnehøjde

Har du børn, er det oplagt at sætte de dejlige feriebilleder og minder i en fotobog, så I sammen kan bladre og snakke om feriens oplevelser i tiden efter. Uanset om højdepunktet har været at smide sten i vandet på stranden, spise en lækker is eller måske at være ude at flyve og lege i poolen, så har I sammen med børnene skabt uvurderlige minder, som er skønne at snakke om. Når efteråret kryber ind over os og hverdagen igen kører på højtryk, kan I skabe kvalitetstid ved at sidde sammen i sofaen og bladre jeres ferie-fotobog igennem.

Klar til at begynde på din fotobog med feriebilleder?

Trin for trin guide til din fotobog med feriebilleder

Følg trinene herunder og lav nemt din ferie-fotobog. Vi guider dig igennem alt fra udvælgelse og sortering af feribillederne til valg af format og bestillingsvej.

Sorter dine feriebilleder i CEWE MyPhotos

CEWE MyPhotos er vores tjeneste (app) til at lave backup af dine billeder. Samtidig er denne vej perfekt til at sortere dine billeder, så det herefter er supernemt at lave din fotobog. Du undgår problemer med HEIC-format, hvis du har en iPhone, når du overfører billederne. Har I været flere af sted på ferien? Så kan du lave et fæles album, hvor I hver især hurtigt tilføjer jeres billeder på telefonen, og de bliver ordnet kronologisk.

Vælg hvordan du vil bestille

Vi har flere bestillingsveje. Vi anbefaler vores fotoprogram, som du downloader til computeren, da det giver dig flest skabeloner og designmuligheder. Men du kan også bruge vores foto-app eller bestille online.

Vælg format og papirtype

Vi anbefaler disse størrelser til dine feriebilleder:

  • CEWE FOTOBOG Stor - Hvis du vil have god plads til billederne men uden, at den bliver alt for stor og tung at sidde med eller have med i tasken. Dette er en af vores kundefavoritter og et godt all round valg. Måske især, hvis børnene og skal kunne sidde med bogen.
  • CEWE FOTOBOG XL (Kvadratisk), XXL eller XXL Panorama - Store og flotte formater, som giver dine feriebilleder mere plads, så de kommer til deres ret. Særligt hvis du har taget flotte landskabsbilleder og har set storslået natur på rejsen.

Af papirtypper kan du fx vælge digitaltryk standard, hvor billederne fremstår som i en almindelig bog. Eller prøv Fotopapir mat, som giver et klassisk billedlook og med mulighed for at vælge layflat indbinding. Dette er vigtigt, hvis du vil have store billeder hen over begge sider og have bogen liggende åben.