CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Lav en fotobog med jeres bedste feriebilleder Feriebilleder

Årets feriebilleder

Design en fotobog med de bedste feriebilleder

 • Bredt udvalg af formater
 • Personligt design
 • Effektlak til de fleste formater
fra 79,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Format

Omslag:

 • Hardcover
 • Softcover
 • Hæfte
 • Læder
 • Lærred

Papirtype:

 • Digitaltryk standard, højglans eller mat
 • Fotopapir blank, mat eller eksklusiv mat

Lav en fotobog med jeres bedste feriebilleder

Lad ikke alle de skønne feriebilleder samle støv i din kamerarulle. Nyd dine ferieminder ved at bestille en fotobog fyldt med de bedste øjeblikke fra ferien. Det er den oplagte gave til dig selv og dem, der var med på ferien.

Forestil dig, at I lige er kommet hjem fra årets sommerferie. Måske har I været i sommerhus her i Danmark, på charterferie i Mallorca eller noget helt tredje. Uanset, hvor I har været, har der sikkert været flere steder, hvor I har hevet mobilen eller digitalkameraet frem og taget nogle dejlige feriebilleder.

Brug dine feriebilleder i en fotobog

Desværre lander vores digitale billeder ofte bare på computeren, når ferien er forbi. Design i stedet et flot og meget personligt fotoalbum med alle jeres bedste feriebilleder og få et unikt minde fra ferien. Med en CEWE FOTOBOG er det gjort nemt for dig at samle alle dine bedste ferieminder og få alle dine billeder i en rigtig bog. Se vores fem tips til at få en flot og sammenhængende rejsebog!

Sådan designer og bestiller du fotobogen med jeres feriebilleder

Det er nemt at lave din helt egen unikke og personlige fotobog med feriebilleder hos os:

 1. Download vores fotoprogram til computeren eller find vores foto app i din App Store.
 2. Vælg den fotobog, I ønsker at designe.
 3. Indsæt de udvalgte billeder og skriv evt. personlige tekster. Hvis I ønsker, kan I gratis gøre brug af softwarens mange forskellige baggrunde, rammer m.m.
 4. Gennemfør bestillingen, når I er tilfreds med jeres resultat.

Efter 6 - 9 hverdage modtager I jeres nye fotobog med posten fyldt med alle de skønne feriefotos.

CEWE FOTOBOG fås i mange forskellige størrelser, indbindings- og papirtyper, så I altid kan lave et fotoalbum med jeres ferieminder i lige præcis det format, I ønsker.

Vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti på CEWE FOTOBØGERNE. Skulle I derfor ikke være tilfreds med det færdige resultat, har I mulighed for at lave en ny fotobog. På den måde er I altid sikre på, at jeres feriebilleder fremstår bedst muligt i jeres helt eget personlige fotoalbum.

Saml alle billeder ét sted og del albummet med dine rejsekammerater

Når I har været flere mennesker afsted på samme ferie, har I uden tvivl hver især taget mange smukke og sjove fotos. Kunne det ikke være fedt, hvis du havde mulighed for nemt at udvælge billeder taget af alle dem, der var med på ferien, og bruge i en fælles fotobog om jeres ferie? Det kan du, for vi har gjort det nemt for dig at samle alle feriebilleder ét sted. Ved at bruge CEWE myPhotos kan du oprette et album, der f.eks. hedder ”Ferie Spanien 2022” og dele albummet med dine rejsekammerater, så I kan uploade jeres billeder i samme album.

Når alle har adgang til det samme album med feriebilleder, kan alle også se de billeder, der bliver taget i løbet af jeres ferie. Tager du primært billeder med din smartphone, kan du hente CEWE myPhotos som app og tilføje feriebillederne direkte. Du kan naturligvis også tilgå CEWE myPhotos fra din computer, når du laver din fotobog via vores fotoprogram. Læs mere om hvordan du enkelt overføre billeder fra mobil til PC.

Giv feriebillederne i gave

En bog med feriebilleder er også en god gaveidé!

Har du/I været på ferie med familien? Eller med vennerne? Så lav en CEWE FOTOBOG, hvor alle jeres bedste feriebilleder fra turen samles. Giv bogen i gave ved en særlig lejlighed, så I sammen kan se tilbage og huske jeres mange dejlige oplevelser.

I kan eksempelvis vælge at lave et personligt fotoalbum for hver ferie, I har været på, f.eks. jeres skiferie, juleferie eller efterårsferie. I kan også lave fotobøger med udvalgte billeder fra et helt års ferier og dermed lave årbøger med jeres feriebilleder, hvor alle ferieminderne er samlet samme sted.

Om I vælger at lave en CEWE FOTOBOG til jer selv eller give den som gave, så er denne form for fotoalbum en meget personlig og unik bog, som med garanti vil skabe glæde mange år frem.

Mange muligheder for brug af feriebilleder

Ønsker I ikke at lave et fotoalbum med jeres feriebilleder, kan I i stedet designe et eller flere af vores andre fotoprodukter med jeres fotos - vi har noget for enhver smag! Vælg eksempelvis en af vores flotte vægkalendere og personliggør den med jeres oplevelser, eller hvad med én af de mange fotogaver? Få flere gode idéer til hvordan du kan bruge dine rejseoplevelser på en personlig måde.