CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Lav din egen kogebog via en flot fotobog Cewe fotobog stor

Kogebog

Lav din egen kogebog via en flot fotobog

 • Find dine bedste opskrifter frem og billeder af retterne
 • Sæt billederne i en fotobog og sæt opskriften ind ved siden af
 • Giv din kogebog i gave – eller behold den selv

Få vores idéer til din egen kogebog her på siden – eller begynd med det samme.

529,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Format

Omslag:

 • Hardcover
 • Softcover
 • Hæfte
 • Skind
 • Lærred

Papirtype:

 • Digitaltryk standard, standard (100% genanvendt papir), blankt eller mat
 • Fotopapir blankt, mat eller eksklusiv mat

Verdens bedste kogebog

Den bedste kogebog må utvivlsomt være den, du selv har lavet med alle dine yndlingsopskrifter og med flotte billeder af retterne. Lav din egen kogebog som en CEWE FOTOBOG med tekst og dine egne flotte billeder og design den, så den bliver nøjagtig, som du gerne vil have den.

Skal du til at lave din egen kogebog? Læs med her og bliv klogere på, hvordan du laver din egen kogebog.

Lav din egen kogebog med opskrifter og billeder

Vi har alle vores yndlingsretter, og nogle af opskrifterne har vi i hovedet. Men hvad gør vi så, når børnene skal flytte hjemmefra, eller veninden gerne vil have opskriften på den lækre lasagne? Saml de bedste opskrifter i en kogebog med billeder du selv har taget og med dine helt egne opskrifter.

Selve det at lave en fotobog som kogebog er ikke det største arbejde. Det er faktisk en ret hyggelig proces, hvor man virkelig får brugt sine kreative evner. Men som med alt andet er forarbejdet det største arbejde. Læs vores kreative ideer og gode råd her, inden du går i gang.

Hvilken type kogebog vil du lave?

Der findes mange forskellige slags kogebøger, og det er en god ide at gøre dig nogle tanker om din personlige kogebog, inden du går i gang. Du kan selvfølgelig blande madretter og opskrifter, som du lyster, men en lille rød tråd giver en fin struktur i bogen. Det kunne for eksempel være, at du deler din kogebog ind i kapitler, eller at du starter med appetizers og slutter af med desserter eller natmad. Husk også en god og beskrivende titel til din kogebog. Her er et par forslag til kogebogs-titler, der afspejler indholdet:

 • Mine livretter.

 • Nemme og hurtige middagsretter i en travl hverdag.

 • Sunde og lækre snacks til børnefamilien.

 • Udvalgte klassikere tilpasset den moderne livsstil.

 • Familiemad, som bedsteforældre og børnebørn kan lave sammen.

 • Min kogebog fra A til Å.

Beslut dig også for, hvad formålet skal være med din egen kogebog. Er det til dig selv, så du ikke glemmer, hvordan du laver alle dine livretter? Eller er det til dine børn, når de er ved at være store nok til selv at lave mad ind imellem, og de gerne vil lave mors gode frikadeller? Det kunne for eksempel være en god og praktisk konfirmationsgave til den unge som f.eks. en konfirmationsbog. Eller skal kogebogen eventuelt være en gave til en, du holder af og som sætter pris på din gode mad? Der er rigtig mange muligheder, og du gør dig selv en tjeneste ved at have disse ting på plads, inden du går i gang.

Vi anbefaler, at du downloader vores gratis software til at designe din kogebog i. Så får du adgang til masser af designmuligheder og forskellige måder at skabe og tilpasse din kogebog. Du kan også vælge forskellige typer papir, den skal trykkes på, og på Youtube findes flere videoer, der viser, hvordan du kommer i gang med din fotobog og mange andre gode ting. Søg på CEWE FOTOBOG og se, hvad der dukker op.

Madbilleder med mobilen

Tager du alle dine madbilleder med mobilen? Så kan du alligevel super nemt bruge computeren og de mange designmuligheder i softwaren. Se her, hvordan du nemt overfører billeder fra mobilen til pc'en.

Hvordan laver jeg min egen kogebog?

Det tager lidt tid at lave din egen kogebog med billeder af de lækre retter. Det er en god og hyggelig proces, hvor du både skal beslutte dig for, hvilke opskrifter du vil have med i bogen, og du skal have lavet alle retterne, så du kan tage gode billeder af dem til bogen. Du kan starte allerede nu.

 • Udvælg de opskrifter, du vi have med i kogebogen. Det er en lidt svær opgave, hvis du har mange yndlingsretter! Hvis du er i tvivl og har lidt svært ved at bestemme dig, kan du jo lave retten et par gange. Smag ekstra godt efter, om den er berettiget til en plads i verdens bedste kogebog. Spørg eventuelt familien ad, eller benyt lejligheden til at invitere gæster og hør, hvad de synes. Måske skal retten også laves et par gange, før den bliver helt perfekt. Husk at skrive det ned, hvis du laver noget om, så du har den helt nøjagtige opskrift, når du skal i gang med udarbejdelsen af bogen.

 • Beslut dig for hvilken type kogebog, du vil lave. Skal det være hurtige og nemme hverdagsretter, de lækreste desserter eller gode madopskrifter fra forret til natmad?

 • Du skal også finde det rigtige design og layout til din kogebog. Den skal ikke være for lille, så bliver det svært at se madbillederne og at læse opskrifterne. Gør dig selv en tjeneste og vælg et godt format, hvor billederne af maden kommer til deres ret. Du har sandsynligvis gjort meget ud af at anrette maden og tage flotte madbilleder, så de skal da vises flottest muligt. Det skal selvfølgelig også være muligt at læse opskriften korrekt, så der ikke kommer 10 spsk. salt i i stedet for én. Derfor skal du også være opmærksom på, hvilken skrifttype- og størrelse, du bruger i din kogebog. Den skal både være flot og praktisk. Du kan enten indsætte tekst i din fotobog, eller du kan tage et billede af din håndskrevne opskrift og sætte ind.

 • Find eventuelt inspiration til din kogebogs layout ved at kigge i andre kogebøger. Hvad synes du, ser flot ud? Hvad fungerer rent praktisk, og hvad duer bare slet ikke?

Tag flotte madbilleder til kogebogen Vi spiser jo også med øjnene, så du skal selvfølgelig have nogle flotte madbilleder i din kogebog. Her har vi samlet et par tips til at style billederne i din kogebog.

Vælg en flot baggrund og anret maden flot, så den ser appetitlig ud. Vælg også nogle flotte tallerkener eller noget særligt service til at servere maden på. Hvis selve retten ikke ser specielt spændende ud, kan du redde dig et lækkert madbillede ved hjælp af en smuk tallerken og et drys grønt. Knips lys og tag mange billeder, så kan du sortere i dem og slette senere. Når det nu er din helt egen, personlige kogebog, kan du jo overveje, om der skal nogle personlige fotos med i bogen. Det kunne selvfølgelig være et par billeder af dig, der laver mad, men også billeder fra en middag med gode venner, eller ungerne, der laver dessert, kunne være med.

Lav din egen kogebog med vores app

Vi har også en foto-app, som du kan bruge til at lave din egen kogebog. Download vores app CEWE FOTOVERDEN, som du kan bruge til at lave fotoalbum med dine digitale billeder og bestille online. i vores foto-app og software kan du også lave andre fotobøger, for eksempel en årbog, mindebog eller Barnets bog. Du kan også lave dine egne vægbilleder eller en flot fotokalender med billeder, du selv har taget.

God fornøjelse!