CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Cewe fotobog xxl Cewe fotobog xxl Cewe fotobog xxl

CEWE FOTOBOG XXL

Mere plads til livets bedste stunder

 • Ekstra stort stående format: ca. 28 x 36 cm.
 • Populær som rejsebog og til makrobilleder
 • Perfekt til billeder i høj opløsning
 • Flot effekttryk som tilvalg
 • FSC®-certificeret og klimaneutral
fra 599,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Når du lægger produktet i varekurven, vil du se det forventede leveringstidsrum.

Produktinformation

Format

ca. 28 x 36 cm (lukket)

Omslag:

Hardcover

Papirtype:

Digitaltryk (standard, højglans eller mat)

Overblik over alle papirkvaliteter

Læs mere om vores tre papirkvaliteter til dette format!
Digitaltryk standard cewe fotobog Digitaltryk standard Cewe fotobog Digitaltryk standard (200 g/m2)

Alsidig og flot: Digitaltryk standard er vores klassiker, der giver de fleste kombinationsmuligheder til din CEWE FOTOBOG.

 • Klassikeren blandt papirkvaliteter
 • Fås til alle formater og omslag
Digitaltryk højglans cewe fotobog Digitaltryk højglans cewe fotobog Digitaltryk højglans (200 g/m²)

Som et højglans-magasin til dine smukkeste minder: Digitaltryk højglans får farverne på dine billeder til at skinne.

 • Digitaltrykpapir i topkvalitet
 • Lysende farver takket være førsteklasses UV-lakering
 • Modstandsdygtig over for snavs og fugt
Digitaltryk mat cewe fotobog Digitaltryk mat cewe fotobog Digitaltryk mat (160 g/m²)

Bløde kontraster, blide farver, dybmat udseende: Digitaltryk mat begejstrer professionelle og hobbyfotografer!

 • Elegant luksus digitaltrykpapir
 • Fløjlsmat udseende på indersider og omslag
 • Bløde kontraster og blide farver

Overblik over omslag

Læs mere om vores omslag til dette format!
Hardcover indbinding Hardcover Hardcover

Hardcoveret udmærker sig med sit faste og modstandsdygtige omslag, der beskytter dine yndlingsbilleder.

 • Fast omslag i høj kvalitet
 • Personligt designet bogryg
 • Mulighed for eksklusiv effektlak, guld- eller sølvtryk

Overbilk over hæftningen af bogryggen

Læs mere om den klassisk hæftede bogryg!
Klassisk bogindbinding cewe fotobog Klassisk bogindbinding cewe fotobog Klassisk hæftet bogryg

Ved den klassisk hæftede bogryg bliver indersiderne og forsatspapiret samlet med kvalitetslim.

 • Førsteklasses limbinding
 • Højeste kvalitet og stabilitet
 • Fås til alle CEWE FOTOBOG-hardcovers med digitaltryk

Mærkbare effekter til din CEWE FOTOBOG

Giv din fotobog en elegant finish!

Fuldendt gaveoplevelse

Afrund din personlige gave med en gaveæske
Cewe

Fuldendt gaveoplevelse

Uanset om det er et bryllup, fødselsdag eller jul: Den store gaveæske til CEWE FOTO BOG er ideel til gaver og opbevaring. Gaveæsken er tilgængelig i følgende fotobogsformater:

 • Stor
 • Fantastisk panorama
 • XL
 • XXL Panorama
 • XXL

Du tilføjer nemt gaveæsken i varekurven lige inden du bestiller.

CEWE FOTOBOG XXL

Design selv din bryllupsbog og få et helt unik og personlig minde fra jeres store dag

Når datoen er sat, er det bare om at komme i gang med de mange forberedelser til jeres store fest. Heldigvis oplever de fleste par, at de faktisk nyder planlægningen af brylluppet, det er jo ofte den største dag i deres liv.

Fra planlægningen går i gang og til brylluppet og festen er overstået, bliver der med garanti taget en masse flotte billeder. Lav en flot og personlig CEWE FOTOBOG om jeres store dag og få jeres helt egen bryllupsbog, som I selv har designet.

Skal du giftes med dit livs udkårne? Eller skal du til bryllup og fejre kærligheden? Så læs med her og bliv inspireret til at lave den flotteste bryllupsbog og få inspiration til hvordan du laver bøger, og hvordan du vil få glæde af dem i mange år.

Så nemt er det at lave en bryllupsbog

Bryllupsbogen indeholder alle de gode erindringer fra jeres bryllup. Lad dem ej gå i glemmebogen men bevar dem i fotobogen!

Lav foto-bøger online via vores gratis, prisbelønnede fotoprogram, som fås til Windows, Mac og Linux. Sådan gør du:

 • Download og installer programmet
 • Åbn den og vælg CEWE FOTBOG XXL-format, eller en anden størrelse, hvis du ønsker det i stedet
 • Vælg de fotos, du vil have med og indsæt dem i bogen. Du kan bruge en designskabelon eller begynde selv helt fra bunden
 • Vælg farver, tekst og pynt så det matcher dine billeder og den stil, du ønsker. Vi tilbyder nærmest uanede designmuligheder, så der er med garanti også noget for dig
 • Når du er tilfreds med dit bryllupsalbum, læg det i varekurven og gør din bestilling færdig. Bogen er klar til levering inden for 5-9 hverdage

Opret dig som bruger og log ind, så kan du gemme dit fotoprodukt og arbejde videre på det, når det passer dig.

Brug XXL-fotobogen som bryllupsbog

Du kan lave din egen fotobog i mange formater, alt efter hvilken begivenhed du vil lave et album over. Vores XXL-format er dog et af de bedste at bruge, når du vil lave en bryllupsbog. Bogen måler ca. 28 x 36 cm. og kan bestilles både i højformat og panoramaformat. Størrelsen egner sig særlig godt til billeder i høj opløsning og til de store, flotte billeder, man ofte tager til bryllupper. Grundet størrelsen er der rigeligt med plads både til de flotte pletskud og til at tilføje tekst, hvis du ønsker det.

Som ved alle vores formater kan du ved XXL-fotobogen vælge mellem diverse typer omslag, såsom læder eller lærred og andre. Det samme gør sig gældende for det papir, bogen trykkes på. Her kan du vælge mellem 6 forskellige, som hver især på sin egen måde giver liv og stemning til dit album.

Mangler du lidt ideer til hvad din bryllupsbog kan indeholde?

Jeres bryllupsbog er jeres bedste minder fra den store dag samlet i en smuk og holdbar fotobog. Du har selvfølgelig en ide om, hvordan den skal være, men vi har lige et par forslag til ting, som også er rigtig fine at have med.

Bogen kan du bruge som et fotoalbum, du kan tage frem, når du har lyst og se de smukke billeder, læs talerne og få tårer i øjnene og grin over de sjove små bemærkninger. Hvis I har eller får børn på et tidspunkt kan du være ganske sikker på, at de også vil finde rigtig meget glæde ved at læse i jeres bryllupsbog.

Du kan bruge bogen som et supplement til alle de mange billeder, I sikkert fik taget til jeres bryllup. Ofte ender det jo med, at man får fremkaldt et par stykker, og så ender resten i en skuffe et sted eller i et knap så flot fotoalbum, som alle de andre også har stående. Husk på disse ting:

 • Vigtigst er selvfølgelig de flotte billeder, der er blevet taget. Kontakt gæster og hør, om du må se deres billeder. I har jo nok ikke selv haft så meget tid til at tage billeder på selve dagen. Brug noget tid på at vælge de bedste billeder ud og opret en mappe på computeren til dem. Så er de meget nemme at finde frem, når du skal i gange med at lave bryllupsbogen
 • Opret eventuelt fotobogen så billederne sidder i kronologisk rækkefølge. Det vil sige, at du starter med et billede af dig og din udkårne, som snart skal til at være ægtefolk, dernæst billeder fra brudekjole-prøvning, forberedelserne til festen, selve bryllupsdagen osv.
 • Husk også billeder fra selve vielsen, af den smukke brud og gommen, af familien og gæsterne, gaverne, maden og endelig de både skøre og sjove billeder fra festen
 • Husk at du også kan scanne bryllupsinvitationer, sange, menuen, salmer fra vielsen og lignende ind og sætte i din fotobog. Hvis du ikke kan scanne dem, så tag et billede af dem med din telefon og sæt dem ind
 • Er du ved at løbe tør for sider? Du kan tilkøbe flere sider undervejs, hvis du skulle få brug for det
 • Vælg også et rigtig flot og stemningsfuldt billede af det smukke nygifte par til forsiden af bogen
 • Supplér med tekst der hvor du synes, det skal være. Det kan både være dine egne små fortællinger til billederne, og det kan være navne på gæsterne, man ser på billederne efterfulgt af en lille sød eller sjov bemærkning. Teksttype og størrelsen bestemmer du selv, ligesom du kan skrive titlen på bryllupsbogen med flot hævet sølv eller guldskrift

Bryllupsrejse – tag rigeligt med billeder til jeres bryllupsbog

For mange brudepar er bryllupsrejsen en stor del af det at blive gift. De nygifte tager på en romantisk tur sammen for at fejre hvedebrødsdagene.

Nogle par tager på storbyferie, hvor de både har mulighed for at se masser af spændende ting, spise lækker med på de forskellige spændende restauranter og slappe af og sove længe og hvile ud oven på det store arbejde med at planlægge brylluppet. Rom og Firenze er meget populære og destinationer for bryllupsrejsen, men også lækre voksenhoteller på de smukke græske øer er populære destinationer.

Hvor vil vi så hen med det? Vi vil selvfølgelig bare minde jer om at huske at tage rigeligt med billeder på jeres rejse, som I også kan tage med i jeres bryllupsbog. Turen er en uforglemmelig del af det at blive gift, og I kan rigtig få slappet af og hvilet ud og få taget hul på livet som mand og kone.

Hvor skal brylluppet stå?

Det er meget forskelligt, hvordan man ønsker, ens bryllup skal være. Nogle er til den helt store eventyrfest, som helst skal holdes på et slot eller en herregård, andre vil gerne have en fest hjemme i baghaven. Uanset hvad du mest er til så husk på, at det er jeres fest, I skal holde. Det er måske endda jeres livs fest, så gør det i de rammer, I føler jer bedst tilpas i. Og igen – husk at få det foreviget alle øjeblikkene på billeder.

Er du på udkig efter en god gaveidé?

En bryllupsbog er også en dejlig gaveidé. Forær et gavekort til en fotobog til det kommende brudepar eller til det par, der allerede er blevet gift. Du kan få gavekort til forskellige priser, så det passer til din pengepung.

Hvis du selv er blevet gift, kan bogen også være en personlig gave fra dig til din ægtefælle. En gave, som du vælger at overraske ham med efter brylluppet, når hverdagen melder sig igen, og du har haft tid til at lave den. Det kan også være en bog om jeres bryllup, som I laver sammen, når I er kommet jer oven på alle strabadserne og det store arbejde, det er at planlægge et bryllup og holde jeres livs fest, og I har fået alle billederne fremkaldt.

Køb også invitationer og takkekort i samme design

Alt lige fra invitationen til brylluppet, over menukort til brylluppet og til takkekort, når det hele er overstået, kan du bestille her online. Også her har du mange designmuligheder, og du kan indsætte jeres egne billede, så det hele passer sammen.

Hvis du er i tvivl om noget så kontakt endelig vores kundeservice på telefon eller mail.