Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på din første ordre!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Hvordan vil du bestille?

CEWE Fotoprogram

Tilgængelig til styresystemerne Windows, Mac og Linux.

De nye funktioner i CEWE Fotoprogram

Med disse nye funktioner er det nu endnu lettere at designe din CEWE FOTOBOG

Ny enklere editor

I den nye editor er designet af dine CEWE fotoprodukter blevet endnu nemmere: Vi har genovervejet betjeningselementerne og optimeret nogle områder, så du hurtigt kan komme til de funktioner, du vil bruge. Derudover kan hjælpefunktionen nu vælges til hvert designtrin og giver svar på de mest almindelige spørgsmål med kun et enkelt klik.

Vælg mellem endnu flere stilarter til din fotobogen

Der er installeret over 30 stilarter på forhånd – og du kan downloade endnu flere! Vi har tilføjet nye fine stilarter, så du let kan designe en ensartet CEWE FOTOBOG. Vores stilarter er foruddesignede sider som inkluderer baggrunde, cliparts, masker og rammer. Du kan sortere dem efter bestemte emner og anledninger.

Nye bogskabeloner til enhver anledning

Ønsker du at designe en CEWE FOTOBOG til en bestemt anledning? Nu er det endnu lettere! Uanset om det er bryllup, baby eller rejse, så finder du nye bogskabeloner til forskellige emner. Du skal bare downloade din favorit, indsætte billeder og tekst, og selv tilpasse efter behov.

Få hjælp af assistenten

Vi har tit mange billeder at vælge i mellem, og det kan være en tidskrævende opgave at udvælge de bedste. Vores forbedrede fotobog-assistent hjælper dig med at vælge dine bedste billeder og fordeler dem automatisk på siderne i din fotobog. På denne måde kan du starte endnu hurtigere på at designe din fotobog.

Bedre billedudsnit takket være ansigtsgenkendelse

Ikke længere afskårne hoveder på billederne i din CEWE FOTOBOG: Den nye ansigtsgenkendelse finder det bedste billedudsnit i dine portrætter. Den smarte funktion registrerer, om det er et menneske, og på den måde kan du være sikker på, at alle personer vises i dine billeder.

CEWE FOTOBOG med effektlak

I 2018 modtog vi en TIPA-award for denne innovation. CEWE FOTOBOG hardcover med effektlak i guld, sølv, roseguld eller blank effektlak fås nu også til formatet XXL panorama. Du kan vælge mellem forskellige designs eller slippe din kreativitet fri.

Effektlak på hele omslaget af din fotobog

Der findes over 50 nye baggrunde og over 100 nye designelementer med effektlak til CEWE FOTOBOG. Vi har lyttet til vores kunders ønsker og har tilføjet nye abstrakte og geometriske former.