CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Webinar

Lær at lave en personlig CEWE FOTOBOG i fotoprogrammet, få gode tips og svar på dine spørgsmål.

Tilmeld dig her

Tilmeld dig et gratis webinar

Et online minikursus i CEWE FOTOBOG og fotoprogrammet, som du downloader til din computer

Tema: Feriebilleder 18.06.2024 - kl. 20:00-21:00

Sådan bruger du dine feriebilleder og kommer godt i gang med din første fotobog.

Tilmeld

Bliv en designmester på vores webinarer

Vores ekspert viser dig, hvordan du designer og bygger dine personlige fotobøger op på bedste vis i vores fotoprogram, som kan downloades til pc og mac.

Der er webinarer på forskellige niveauer og i løbet af året tilbyder vi også webinarer med forskellige temaer, fx CEWE FOTOBOG som konfirmationsgave eller CEWE FOTOBOG som årbog.

Du kan deltage via computer. Tjek gerne at lyden virker inden webinaret starter. Under vores webinarer kan du stille spørgsmål til vores produkter, designmuligheder og fotoprogrammet.

Lad os guide dig på vej til smukke og personlige fotobøger!

Online kurser fra CEWE

Vores mest populære kurser

CEWE FOTOBOG - niveau 1

Sådan kommer du i gang

Vi gennemgår de forskellige bogformater og papirtyper. Vi viser også, hvordan du tilføjer og placerer billeder, tekster og andre designelementer, og hvordan du gemmer dit projekt i fotoprogrammet.

Dette webinar henvender sig til dig, der endnu ikke har lavet en CEWE FOTOBOG, men alle er velkomne.

Kom godt i gang med din første CEWE FOTOBOG!

Tilmeld dig her

CEWE FOTOBOG - niveau 2

Tag dine fotobøger til et nyt niveau

Når du er startet på din første fotobog og gerne vil tage dit design til et nyt niveau, så skal du deltage i dette webinar.

Vi viser dig, hvordan du tilføjer forskellige baggrunde, skaber dine egne layouts og dekorerer siderne i din CEWE FOTOBOG med rammer og forskellige cliparts. Vi går også i dybden med ideer til, hvordan du kan arbejde med tekst.

Bliv en fotobogsdesignmester!

Tilmeld dig her

Forbered dig til webinaret

Hent fotoprogrammet og kig lidt rundt i det inden webinaret

Få besked om næste webinar direkte i indbakken

Velkomstfordel
  • Få 20% på CEWE FOTOBOG og vægbilleder*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få endnu mere inspiration
  • Benyt muligheden til at lave flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.

Deltag på et webinar og online kursus i CEWE FOTOBOG

Lær at designe en flot CEWE FOTOBOG på vores online webinarer

Vi tilbyder webinarer om hvordan du laver din egen CEWE FOTOBOG på forskellige niveauer.

  1. CEWE FOTOBOG - niveau 1 hjælper dig med at komme i gang med vores brugervenlige CEWE Fotoprogram, hvor du kan finde en masse designmuligheder for at lave din fotobog - for eksempel færdige fotobogsskabeloner, cliparts og automatiske designforslag.
  2. På CEWE FOTOBOG - niveau 2 går vi mere i dybden for dig, som allerede har lavet nogle fortobøger efter at have deltaget på vores tidligere online webinar.

Hvad er et webinar eller online kursus?

Et webinar er et kursus, som du deltager på online som et online seminar. Du kan deltage på et webinar eller online kursus næsten uanset, hvor du befinder dig, så længe du er på nettet. Find din laptop frem, sæt dig til rette i sofaen og nyd en kop kaffe eller te samtidig med, at du deltager i webinaret.

Når du deltager på en online kursus sparer du også rejsetiden, og du slipper for at tage din computer med et andet sted hen. Et webinar er meget mere fleksibelt, da det foregår online, så du ikke behøver at tage hjemmefra.

En væsentlig forskel på et standard online kursus og et webinar er, at online kurser som regle kan tages på et hvilket som helst tidspunkt. Et webinar, som vores, foregår live, og du må deltage på det angivne tidspunkt. Hos CEWE holder vi webinarer på fastsatte tidspunkter, for så kan du også kontakte kursusholderen direkte.

Dette indebærer et fotobog-webinar

Uanset hvilket niveau på webinaret du vælger, får du mange tips til flotte og stilfulde måder at designe din fotobog på, og du kan selvfølgelig stille spørgsmål til vores eksperter undervejs i webinaret.

Forberedelser før webinar i CEWE FOTOBOG

Det eneste, du skal forberede, før du deltager på vores webinarer, er at tjekke om du har lyd i headsettet eller dine højtalere. Du kan også læse vores guide igennem om at lave sin første CEWE FOTOBOG.

Hvornår holder vi online webinarer? På denne side finder du alle vores webinarer, som er aktuelle nu og i den nærmeste fremtid. Klik på et webinar og tidspunkt, du vil deltage i. Når vi planlægger nye online kurser, lægger vi dem ind her på siden.

Efter kurset i CEWE FOTOBOG

Tag et kig og bliv inspireret af alle de forskellige temaer du kan lave en CEWE FOTOBOG om. Kun fantasien sætter grænser!