CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på din første ordre!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

CEWE FOTOBOG Kids
CEWE FOTOBOG Kids
CEWE FOTOBOG Kids

CEWE FOTOBOG Kids

Lav selv en billedbog

Oplev verden billede for billede: En CEWE FOTOBOG til de mindste, som træner motorikken, skærper sanserne og er sjov.

  • 22 ekstra tykke, afrundede sider
  • Spiralryg i høj kvalitet
  • Velegnet til små børn
249,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Format:

ca. 14 x 14 cm (lukket)

Indbinding:

Kunststof-spiralryg

Papirtype:

Digitaltryk standard (ekstra tykke, afrundede sider)

Sidetal:

22 sider

Overblik over papir og omslag

Læs mere om digitaltryk standard og spiralryg!
Cewe fotobog Kids spiralryg Cewe fotobog Kids spiralryg Kunststof-spiralryg

Takket være spiralryggen i kunststof er det let at vende de ekstra tykke sider - og så træner det samtidig dit barns motoriske færdigheder.

Cewe fotobog Kids digitaltryk mat Cewe fotobog Kids digitaltryk mat Digitaltryk standard

På 22 ekstra tykke, afrundede sider i digitaltryk er det en leg for dit barn at bladre igennem billeder af familie og venner.

CEWE FOTOBOG Kids - En personlig babybog

Her kan du samle de vigtigste babybilleder til dit lille barn og lave en unik billedbog

Babybogen om de første år

Lav den sødeste og fineste billedbog til dit barn. Vores fine kvadratiske og robuste CEWE FOTOBOG Kids, kan din lille dreng eller pige selv holde, og den kan tåle både at blive krammet og suttet lidt på. Sæt dine egne billeder og tekst ind i babybogen, så du laver din egen billedbog. Læs med her og få inspiration og gode idéer til en fin og personlig fotobog til dit lille barn.

DIY babybog

Lav selv en helt personlig babybog i dit eget design! Det er noget af det, der bare hører sig til, når man får en lille, og de bedste minder skal gemmes.

Men helt ærligt, hvor meget tid og overskud har man mon til at klippe og klistre og selv lave en babybog til den lille? Det er nok ikke så meget, som mange tror. Men her skal du bare se, hvad dit nye DIY projekt skal være: den dejligste babybog! Lav din babybog her på vores hjemmeside, hvor du selv kan designe den eller brug en af vores mange, flotte skabeloner, og så uploader du bare de billeder, du vil have med i bogen.

Den klassiske babybog om barnet er et babyalbum eller en barnets bog. Tiden flyer, når man får børn, og selvom det er store øjeblikke, når Felix smiler til dig for første gang, eller Emma tager sit første skridt, så kommer der en dag, hvor du ikke kan huske, hvor gammel han eller hun var, da det skete. Da vil du sætte stor pris på, at du har lavet en fotobog om det. En Kids fotobog er en enkel og nem måde at lave din egen billedbog til barnet, hvor I sammen kan glædes over søde og sjove billeder.

Denne mini-udgave af barnets bog er ikke så stor, 14 x 14 cm og er beregnet til de mindste børn, som selv kan holde bogen og genkende billeder af mennesker og ting fra deres hverdag. Den kan tåle en omgang savl og fedtede fingre, da siderne kan tørres af, så det bliver bogstavlig talt babys bog og ikke forældrenes.

Lav en CEWE FOTOBOG Kids som babybog

Babybogen er til og om det lille barn. Du kan lave forskellige versioner af babybogen alt efter, hvor gammel dit barn er, og hvad han eller hun har brug for og synes er spændende og underholdende. Her kan du se vores forslag til, hvad du kan lave en babybog og personlig billedbog om:

  • Babybog til det første år: Til det helt lille barn er det en rigtig god idé med en bog med billeder af de vigtigste personer i babyens verden: Mor og far! Sørg for at tage nogle vellignende portrætbillederog familiebilleder, babyer elsker at se på glade ansigter. Måske skal der også være et par billeder af bedsteforældrene eller af storbror eller storesøster? Det er i hvert fald også ansigter, din baby ser flere gange dagligt og forbinder med noget godt og sjovt
  • For den lidt ældre baby er verden nok blevet lidt større. Måske er bekendtskabskredsen blevet udvidet med en mødregruppe, hvor barnet har fået sine første legekammerater? Sæt også et billede af dem i babybogen, og måske også et babybillede af den lille selv?
  • I 1-2 årsalderen går barnet nok i vuggestue eller dagpleje. Så er der pludselig andre voksne i hans liv, der også er søde, hjælpsomme og spændende, og de fortjener da også en plads i babybogen sammen med de andre børn, der går der
  • Som 2 – 3-årige går de fleste børn i vuggestue eller børnehave. Det er her, de første rigtige venskaber vokser, og barnet får gode legekammerater og lærer at skabe sociale relationer. Så tag nogle fine billeder af rødderne fra Grøn stue og sæt i fotobogen. Husk lige for god ordens skyld at få forældrenes tilladelse, før du begynder at tage billeder af ungerne

Lær dit barn bogstaver og lyde med CEWE FOTOBOG Kids

Husk på at små børn er videbegærlige. Så begynd bare at lære ord med dit lille barn, de synes som regel, det er sjovt og underholdende at lære lyde og navne på ting fra deres hverdag. Lav billedbogen som en lærebog, hvori du indsætter billeder af jeres hus, af jeres hund eller kat og af, for eksempel, madvarer, dit barn godt kan lide.

Da du også kan indsætte tekst i din fotobog, kan du skrive små ord, så dit barn lærer lydene og bogstaverne at kende. Lidt ligesom med en ABC-bog, bare i lidt mindre skala, så det ikke bliver for meget for det lille barn. Og helt ærligt, er det ikke bare sjovere for den lille med en rigtig bog med billeder fra hans egen hverdag i stedet for en færdiglavet bog fra boghandleren eller biblioteket?

CEWE FOTOBOG Kids er nok den bedste babybog

Med CEWE FOTOBOG Kids har du et dejligt minde, læring til dit barn, en sød gave til baby eller bare god beskæftigelse og underholdning til dit barn. Bogen har mange anvendelsesmuligheder, og du kan sætte billeder ind af hvad som helst.

Hvis du mangler en gaveidé, kan du bruge babybogen som en gave til din veninde, søster eller svigerinde, der venter sig. Den er for eksempel den perfekte gave til et baby shower. Lav også en fotobog til dit eget barn, hvis du er gravid eller har et lille barn.

Vores Kids billedbog kan også være en rigtig fin gave til nybagte mødre.

Babybogens fordele:

I modsætning til den klassiske Barnets bog er denne babybog én, som det lille barn selv kan håndtere. Selv helt små børn smiler og bliver rolige og glade af at se på billeder af deres forældre eller af sig selv, så der er mange timers leg og underholdning i bogen.

Babybogen er også et godt supplement til den almindelige babybog i stof, hvor fine farver og geometriske mønstre pynter siderne. Babybogen i stof er til de helt små børn, og selv nyfødte spærrer øjnene op, når de bliver præsenteret for de sort/ hvid mønstre eller de glade farver. Når de så bliver bare en lille smule større, kan du lave en CEWE FOTOBOG Kids til dit barn.

Bogens udformning gør, at den er nem at håndtere for den lille. Siderne er ekstra tykke og har afrundede hjørner, så den er nem at bladre i.

Brug billedbogen med egne fotos når det er puttetid

Brug billedbogen når du skal lægge dit lille barn til at sove. Det er vigtig at have et hyggeligt putteritual, og de små elsker, at det er det samme, der sker hver aften, når det er ved at være sovetid. Faste rutiner og genkendelighed giver dem ro, og når de ved, hvad der skal ske, falder de små nemmere i søvn.

Vi tør næsten garantere, at din lille dreng eller pige bliver glad for babybogen. Husk at du har 100 % tilfredshedsgaranti på din babybog, så hvis noget ikke er, som det skal være, så kontakt os. Har du spørgsmå, kan du måske også finde svar på vores side om, hvordan du laver din egen fotobog.