Designservice - Lad vores grafikere lave din CEWE FOTOBOG for dig!

CEWE FOTOBOG - Designservice
CEWE FOTOBOG - Designservice
Vores designteam udarbejder din CEWE FOTOBOG for dig lige efter dit ønske! Find dit favoritdesign og upload dine billeder, så tager vores professionelle designteam sig af resten og udarbejder din personlige CEWE FOTOBOG.
fra 308,95 kr* Start bestilling
Vi laver arbejdet for dig!
Vi laver arbejdet for dig!
Vores grafikerteam hos CEWE FOTOBOG Designservice har lavet tusindvis af fotobøger og er specialister i at sætte fotobøger professionelt op. Vil du gerne spare tid og slippe for arbejdet med at sætte din fotobog op, laver vores Designservice-team også gerne din fotobog – naturligvis lige efter dine ønsker!
Design
Hvilket design vil du have?
Find dit favoritdesign og upload dine billeder, så klarer vores grafikerteam hos Designservice resten.

Du får naturligvis fotobogen til godkendelse, og din fotobog bliver først produceret, når du er
100 % tilfreds – og du har selvfølgelig ingen udgifter, før din fotobog er bestilt.

Design

Er det muligt at tilføje tekster i fotobogen? Hvis ja, hvad skal jeg gøre?

Ja, du kan tilføje tekst og kommentarer i din CEWE FOTOBOG. Når designet er færdigt, får du tilsendt en e-mail fra os, hvor du kan se og kontrollere et online eksemplar af din CEWE FOTOBOG. Her har du mulighed for at bestemme, hvilken tekst du vil have på siderne. Vi integrerer derefter teksten for dig, så den passer til bog og design..Hvad nu hvis jeg ikke kan lide designet?

Når din personlige designer har sammensat din CEWE FOTOBOG, har du mulighed for at se en online version af resultatet og kontrollere, om det falder i din smag. Hvis du ikke kan lide designet, kan du tilføje dine ønsker som kommentar. Dine kommentarer læses af din designer, som så foretager ændringer i designet af din CEWE FOTOBOG. Ændringerne i designet kan kontrolleres online i løbet af 2 hverdage..Hvor mange gange kan jeg ændre i designet?

Over 95 % af vores kunder er begejstret for det første designforslag og bestiller designet, efter de har tilføjet tekst til bogen. Hvis du ønsker at ændre noget ved designet, gør vi alt for at efterkomme dine ønsker til din CEWE FOTOBOG, så du bliver 100 % tilfreds med resultatet. Din CEWE FOTOBOG ændres ud fra din tilbagemelding og dine kommentarer. Erfaringsmæssigt kan det konkluderes, at hvis du stadig ikke er tilfreds efter tre gange med ændring i designet, så er Designservice ikke det rette valg for din fotobog. Du kan til hver en tid annullere din bestilling.Hvor lang tid tager en ændring i designet?

En ændring i designet, efter dit ønske, tager 2-3 hverdage. Derefter kan du online kontrollere den nye version af din CEWE FOTOBOG.

Bestilling

Kan jeg foretage ændringer i min fotobog, når jeg har bekræftet designet og sendt bestillingen af sted?

Nej desværre. Når bestillingen af din CEWE FOTOBOG er sendt kan du ikke ændre mere i designet eller tekst. Du kan dog til hver en tid sende os forslag eller ønsker til ændring når du har redigeret designet af din CEWE FOTOBOG.Kan jeg bestille den samme CEWE FOTOBOG i forskellige formater og papirtyper?

Nej, dette er desværre ikke muligt.Hvornår kan jeg annullere min bestilling, og hvor længe er det muligt at annullere en bestilling?

Du kan til hver en tid annullere din bestilling før du har bekræftet købet af din bestilling. Hvis du opdager fejl i din CEWE FOTOBOG bedes du henvende dig til vores kundeservice. Kvalitet og tilfredshed er det vigtigste for os.Hvordan kan jeg kontrollere status på min bestilling?

Du behøver blot logge dig på din konto for at kontrollere status på din bestilling..Kan jeg genbestille ekstra eksemplarer af min CEWE FOTOBOG?

Ja. Op til 6 uger efter din første bestilling kan du bestille flere eksemplarer af din CEWE FOTOBOG.

Leveringstid

Hvor lang tid tager designprocessen?

2-3 dage efter du har sendt os dine billeder, er udkastet til din CEWE FOTOBOG færdigt. Dette udkast kan du kontrollere og give feedback på til din personlige designer. Du kan også selv tilføje tekster og bestille din personlige CEWE FOTOBOG.Hvor lang tid tager produktion og levering?

Når designet er godkendt og din fotobogen er bestilt afhænger produktions- og leveringstid af hvilket format samt papirtype du har valgt. Du modtager en produktionsbekræftelse når fotobogen er færdigproduceret. Herefter følger et par dages levering. Du kan se de mere nøjagtige leveringstider her.Hvor kan jeg se ordrestatus på min CEWE FOTOBOG?

Du kan se ordrestatus her. Ordrestatus fortæller, hvor langt din CEWE FOTOBOG er i produktionen. Når ordren har forladt produktionen, modtager du per mail et trackingnummer, så du kan følge leveringen.

Priser for Designservice

Prisen for designet af CEWE FOTOBOGEN lægges til prisen for selve bogen (m. 26 sider). I prisen er der inkluderet et forslag til det første udkast af designet, samt mulighed for 3 ændringer i design efter din feedback og ønsker til ændringer. 
Format Digitaltryk standard /
Hardcover
Digitaltryk højglans /
Hardcover
Mat fotopapir /
Hardcover
Blankt fotopapir /
Hardcover

Kompakt Panorama (19x15 cm)

fra 308,95 kr*

fra 338,00 kr*

fra 483,00 kr*

X

Kvadratisk (21x21 cm)

fra 361,95 kr*

X

fra 563,00 kr*

X

Stor (21x28 cm)

fra 363,95 kr*

fra 438,95 kr*

fra 468,00 kr*

fra 508,00 kr*

Stor Panorama (28x21 cm)

fra 408,95 kr*

fra 438,95 kr*

fra 468,00 kr*

fra 508,00 kr*

XL (30x30 cm)

fra 461,95 kr*

fra 608,95 kr*

fra 658,00 kr*

fra 708,00 kr*

XXL Højformat (28x36 cm)

fra 608,00 kr*

X

X

X

XXL Panorama (42x30 cm)

fra 608,00 kr*

fra 708,00 kr*

X

X

Tillægspriser:

Produkt Pris

Design af 8 ekstra sider

49,00 kr*

Designservice - forvalg af billeder

59,00 kr*

Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.