CEWE FOTOBOG XXL

   CEWE FOTOBOG XXL

   CEWE FOTOBOG XXL

   Dine skønneste øjeblikke fortjener det bedste

   fra 549,00 kr*

   • Højformat 28 x 36 cm (lukket)
   • Fuldendt præsentation af dine mest fantastiske billeder
   • Op til 178 sider

   Flere produktoplysninger

   Del med andre:

   Kundeservice:

   Betal med:

   Leveringsoplysninger:

   Postforsendelse: Leveringstid 5-8 hverdage

   Leveringsomkostninger ifølge prisliste

   Format Digitaltryk standard Digitaltryk mat Digitaltryk højglans Fotopapir mat Fotopapir blank Fotopapir eksklusiv mat

   Højformat (28x36 cm)

   Hardcover: fra 549,00 kr*

   Hardcover: fra 699,00 kr*

   Hardcover: fra 649,00 kr*

   X

   X

   X

   Bryllupsalbum i XXL-format

   Dine skønneste øjeblikke fortjener det bedste

   Produktbeskrivelse

   Produktbeskrivelse

   Dine vigtigste begivenheder fortjener at blive foreviget på smukkeste vis.

   CEWE FOTO
   BOG XXL fås i højformat (ca. 28 x 36 cm) og panoramaformat (ca. 38 x 29 cm) og er det perfekte format til dine bryllupsfotos.

   Hvorfor skal du lave din bryllupsbog i vores flotte XXL-format?

   Du får:
   - Et stort, flot format, som passer perfekt til dine bryllupsbilleder
   - Mulighed for at designe et bryllupsbog med op til 154 sider
   - 100 % tilfredshedsgaranti.


   CEWE FOTOBOG i XXL-format fås fra 499 kr.

   Produktoplysninger

   Produktoplysninger

   Format: Højformat: 28 x 36 cm (lukket)

   Indbinding: Hardcover

   Antal sider: fra 26 til 178 sider

   Indbinding i hardcover

   Indbinding i hardcover

   Vores hardcover indbindinger er en hård indbinding, som du selv bestemmer udseendet på.

   Når indbindingspapiret er printet med det ønskede motiv, lamineres det og anbringes på et papomslag. Blok og omslag sættes derefter sammen med højeste præcision og nøjagtighed.

   Glæd dig til at designe en unik indbinding af højeste kvalitet, hvor kun fantasien sætter grænser. Du har også mulighed for at påføre bogryggen en tekst.

   Papirkvalitet

   Kun det bedste papir til dine bedste billede

   Digitaltryk standard

   Digitaltryk standard

   Kvalitet er for os alfa og omega: Vi anvender fotopapir af høj kvalitet til alle vores varianter af digitaltryk i CEWE FOTOBOGEN. Papiret er kendetegnet ved en gramvægt på 200 g/m², ved fotohæfter 150 g/m².

   En helt speciel produktudgave er CEWE FOTOBOG XXL panorama med en indbinding i udsøgt læder- eller lærred. Siderne til dette produkt printes på luksuspapir, med en gramvægt på hele 250g/m².

   Digitaltryk højglans

   Digitaltryk højglans

   Til vores CEWE FOTOBOG med højglanspapir anvender vi digitalpapir af den bedste kvalitet og med en papirtykkelse på 200g/m².

   Ved fremstillingen forsegles indersiderne med en smuk højglansforædling. Med denne højglansforædling opnås en smuk intensivering af fotografiernes farve.

   Udover højglansforarbejdningen, påføres siderne en speciel smuds- og fugtafvisende belægning.

   Digitaltryk mat

   Digitaltryk mat

   Digitaltryk mat giver et afdæmpet udtryk, hvilket blot gør det hele lidt mere elegant: Når du vælger papirtypen digitaltryk mat til din CEWE FOTOBOG, vil især billeder med høj opløsning komme til deres ret. I fremstillingsprocessen anvender vi nemlig en særlig HD-blæk, som gengiver dine billeder i en fantastisk kvalitet. Papiret har en gramvægt på 170 g/m².

   Det er ikke kun indersiderne, der kommer til deres ret: Forsiden på din CEWE FOTOBOG vil ligeledes få en mat betoning. Glæd dig til en markant højere kvalitet i dine billeder.

   CEWE FOTOBOG gaveæske

   Det er bare lidt sjovere at give gaver til venner og familie, når deres øjne lyser forventningsfulde når gaven pakkes op. Den nye gaveæske passer perfekt til en personlig gave, såsom CEWE FOTOBOG.

   Gaveæsken har et helt særligt look: Ydersiden er betrukket med sort lærred og indersiden er beklædt med fløjsagtigt stof. Æsken har en magnetisk lukning.

   Både til bryllup, morsdag, fødselsdage eller til jul – en CEWE FOTOBOG er en perfekt gaveidé. Gaveæsken til fås til følgende fotobosgsformater; stor, stor panorama, XL, XXL og XXL panorama.

   Priser og leveringstid kan variere en smule afhængigt af leveringsmåden.
   Vælg en leveringsmåde for at se den aktuelle pris og leveringstid.


   Vælg leveringsmåde:

   Afhentes i butik
   Modtages med posten
   ProduktPris Leverings­tid
   CEWE FOTOBOG XXL - hardcover - digitaltryk standard (26 sider) 549,00 Kr. 4-7 hverdage
   Pr. ekstra 4 sider 49,00 Kr.  
   Guld- og sølvtryk 79,00 Kr. 5-8 hverdage
   Effektlak 69,00 Kr. 5-8 hverdage
   Tillæg pr. video (opbevaret i 3 år) 20,00 Kr.  
   CEWE FOTOBOG Gaveæske til Format XXL 179,00 Kr.  
   CEWE FOTOBOG XXL - hardcover - digitaltryk højglans (26 sider) 649,00 Kr. 5-8 hverdage
   Pr. ekstra 4 sider 59,00 Kr.  
   Guld- og sølvtryk 79,00 Kr. 6-9 hverdage
   Effektlak 69,00 Kr. 6-9 hverdage
   Tillæg pr. video (opbevaret i 3 år) 20,00 Kr.  
   CEWE FOTOBOG Gaveæske til Format XXL 179,00 Kr.  
   CEWE FOTOBOG XXL - hardcover - digitaltryk mat papir (26 sider) 699,00 Kr. 6-9 hverdage
   Pr. ekstra 4 sider 69,00 Kr.  
   Guld- og sølvtryk 79,00 Kr. 7-10 hverdage
   Effektlak 69,00 Kr. 7-10 hverdage
   Tillæg pr. video (opbevaret i 3 år) 20,00 Kr.  
   CEWE FOTOBOG Gaveæske til Format XXL 179,00 Kr.  
   Administrationsgebyr pr. ordre inkl. porto og indpakning
   Pris
   39,99 Kr.
   Alle priser er inkl. moms.

   Design selv din bryllupsbog og få et helt unik og personlig minde fra jeres store dag


   Når datoen er sat, er det bare om at komme i gang med de mange forberedelser til jeres store fest. Heldigvis oplever de fleste par, at de faktisk nyder planlægningen af brylluppet, det er jo ofte den største dag i deres liv.

   Fra planlægningen går i gang og til brylluppet og festen er overstået, bliver der med garanti taget en masse flotte billeder. Lav en flot og personlig CEWE FOTOBOG om jeres store dag og få jeres helt egen bryllupsbog, som I selv har designet.

   Skal du giftes med dit livs udkårne? Eller skal du til bryllup og fejre kærligheden? Så læs med her og bliv inspireret til at lave den flotteste bryllupsbog og få inspiration til hvordan du laver bøger, og hvordan du vil få glæde af dem i mange år.


   Så nemt er det at lave en bryllupsbog


   Bryllupsbogen indeholder alle de gode erindringer fra jeres bryllup. Lad dem ej gå i glemmebogen men bevar dem i fotobogen!

   Lav foto-bøger online via vores gratis, prisbelønnede software, som fås til Windows, Mac og Linux. Sådan gør du:

   • • Download og installer bestillings-softwaren

   • • Åbn den og vælg CEWE FOTBOG XXL-format, eller en anden størrelse, hvis du ønsker det i stedet

   • • Vælg de fotos, du vil have med og indsæt dem i bogen. Du kan bruge en designskabelon, få hjælp af vores fotoassistent eller begynde selv helt fra bunden

   • • Vælg farver, tekst og pynt så det matcher dine billeder og den stil, du ønsker. Vi tilbyder nærmest uanede designmuligheder, så der er med garanti også noget for dig

   • • Når du er tilfreds med dit bryllupsalbum, læg det i varekurven og gør din bestilling færdig. Bogen er klar til levering inden for 5-9 hverdage

   Opret dig som bruger og log ind, så kan du gemme dit fotoprodukt og arbejde videre på det, når det passer dig.


   Brug XXL-fotobogen som bryllupsbog


   Du kan lave din egen fotobog i mange formater, alt efter hvilken begivenhed du vil lave et album over. Vores XXL-format er dog et af de bedste at bruge, når du vil lave en bryllupsbog. Bogen måler ca. 28 x 36 cm. og kan bestilles både i højformat og panoramaformat. Størrelsen egner sig særlig godt til billeder i høj opløsning og til de store, flotte billeder, man ofte tager til bryllupper. Grundet størrelsen er der rigeligt med plads både til de flotte pletskud og til at tilføje tekst, hvis du ønsker det.

   Som ved alle vores formater kan du ved XXL-fotobogen vælge mellem diverse typer omslag, såsom læder eller lærred og andre. Det samme gør sig gældende for det papir, bogen trykkes på. Her kan du vælge mellem 6 forskellige, som hver især på sin egen måde giver liv og stemning til dit album.


   Mangler du lidt ideer til hvad din bryllupsbog kan indeholde?


   Jeres bryllupsbog er jeres bedste minder fra den store dag samlet i en smuk og holdbar fotobog. Du har selvfølgelig en ide om, hvordan den skal være, men vi har lige et par forslag til ting, som også er rigtig fine at have med.

   Bogen kan du bruge som et fotoalbum, du kan tage frem, når du har lyst og se de smukke billeder, læs talerne og få tårer i øjnene og grin over de sjove små bemærkninger. Hvis I har eller får børn på et tidspunkt kan du være ganske sikker på, at de også vil finde rigtig meget glæde ved at læse i jeres bryllupsbog.

   Du kan bruge bogen som et supplement til alle de mange billeder, I sikkert fik taget til jeres bryllup. Ofte ender det jo med, at man får fremkaldt et par stykker, og så ender resten i en skuffe et sted eller i et knap så flot fotoalbum, som alle de andre også har stående. Husk på disse ting:

   • • Vigtigst er selvfølgelig de flotte billeder, der er blevet taget. Kontakt gæster og hør, om du må se deres billeder. I har jo nok ikke selv haft så meget tid til at tage billeder på selve dagen. Brug noget tid på at vælge de bedste billeder ud og opret en mappe på computeren til dem. Så er de meget nemme at finde frem, når du skal i gange med at lave bryllupsbogen

   • • Opret eventuelt fotobogen så billederne sidder i kronologisk rækkefølge. Det vil sige, at du starter med et billede af dig og din udkårne, som snart skal til at være ægtefolk, dernæst billeder fra brudekjole-prøvning, forberedelserne til festen, selve bryllupsdagen osv.

   • • Husk også billeder fra selve vielsen, af den smukke brud og gommen, af familien og gæsterne, gaverne, maden og endelig de både skøre og sjove fotos fra festen

   • • Husk at du også kan scanne invitationen, sange, menuen, salmer fra vielsen og lignende ind og sætte i din fotobog. Hvis du ikke kan scanne dem, så tag et billede af dem med din telefon og sæt dem ind

   • • Er du ved at løbe tør for sider? Du kan tilkøbe flere sider undervejs, hvis du skulle få brug for det

   • • Vælg også et rigtig flot og stemningsfuldt billede af det smukke nygifte par til forsiden af bogen

   • • Supplér med tekst der hvor du synes, det skal være. Det kan både være dine egne små fortællinger til billederne, og det kan være navne på gæsterne, man ser på billederne efterfulgt af en lille sød eller sjov bemærkning. Teksttype og størrelsen bestemmer du selv, ligesom du kan skrive titlen på bryllupsbogen med flot hævet sølv eller guldskrift


   Bryllupsrejse – tag rigeligt med billeder til jeres bryllupsbog


   For mange brudepar er bryllupsrejsen en stor del af det at blive gift. De nygifte tager på en romantisk tur sammen for at fejre hvedebrødsdagene.

   Nogle par tager på storbyferie, hvor de både har mulighed for at se masser af spændende ting, spise lækker med på de forskellige spændende restauranter og slappe af og sove længe og hvile ud oven på det store arbejde med at planlægge brylluppet. Rom og Firenze er meget populære og destinationer for bryllupsrejsen, men også lækre voksenhoteller på de smukke græske øer er populære destinationer.

   Hvor vil vi så hen med det? Vi vil selvfølgelig bare minde jer om at huske at tage rigeligt med billeder på jeres rejse, som I også kan tage med i jeres bryllupsbog. Turen er en uforglemmelig del af det at blive gift, og parret kan rigtig få slappet af og hvilet ud og få taget hul på livet som mand og kone.


   Hvor skal brylluppet stå?


   Det er meget forskelligt, hvordan man ønsker, ens bryllup skal være. Nogle er til den helt store eventyrfest, som helst skal holdes på et slot eller en herregård, andre vil gerne have en fest hjemme i baghaven. Uanset hvad du mest er til så husk på, at det er jeres fest, I skal holde. Det er måske endda jeres livs fest, så gør det i de rammer, I føler jer bedst tilpas i. Og igen – husk at få det foreviget alle øjeblikkene på billeder.


   Er du på udkig efter en god gaveidé?


   En bryllupsbog er også en dejlig gaveidé. Forær et gavekort til en fotobog til det kommende brudepar eller til det par, der allerede er blevet gift. Du kan få gavekort til forskellige priser, så det passer til din pengepung.

   Hvis du selv er blevet gift, kan bogen også være en personlig gave fra dig til din ægtefælle. En gave, som du vælger at overraske ham med efter brylluppet, når hverdagen melder sig igen, og du har haft tid til at lave den. Det kan også være en bog om jeres bryllup, som I laver sammen, når I er kommet jer oven på alle strabadserne og det store arbejde, det er at planlægge et bryllup og holde jeres livs fest, og I har fået alle billederne fremkaldt.


   Køb også invitationer og takkekort i samme design


   Alt lige fra invitationen til brylluppet, over menukort og til takkekort, når det hele er overstået, kan du bestille her online. Også her har du mange designmuligheder, og du kan indsætte jeres egne billede, så det hele passer sammen.

   Hvis du er i tvivl om noget så kontakt endelig vores kundeservice på telefon eller mail.
   Jeg accepterer
   Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.