CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG og vægbilleder!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Cewe cards Cewe cards Cewe cards Cewe cards

Bord- og menukort

Lav helt personlige bord- og menukort til din fest!

Uanset om det er til fødselsdag, bryllup eller jubilæum: Personlige bord- og menukort er dekorative på det fine festbord.

 • Stort udvalg af fine designs, som passer til mange anledninger
 • Bordkort kan trykkes med dine gæsters navne
 • Digitaltryk i høj kvalitet
 • Beskyttende laminering
 • 100 % tilfredshedsgaranti
fra 79,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Når du lægger produktet i varekurven, vil du se det forventede leveringstidsrum.

Produktinformation

Formater:

 • Bordkort (5 x 10 cm)
 • Menukort (14,8 x 21 cm)

Materiale:

 • 300 g/m² - karton (bordkort)
 • 300 g/m² - karton, ydersider med højglanspapir (menukort)

Dette følger med leveringen:

 • Sæt med 10 stk.
 • Til menukort medfølger også kuverter

Bord- og menukort til dit festbord

Skab en festlig stemning med personlig borddekoration!

Personlige bord- og menukort til festen

Personlig borddekoration

Lav selv personlige bordkort og menukort her

Skal du holde bryllup, barnedåb eller konfirmation? Så har du brug for elegante og unikke bordkort og menukort, der kan hjælpe dig med at sætte dit personlige præg på borddækningen og festens udsmykning. Se her hvad du har af muligheder for at være kreativ med vores smukke kort af lækker kvalitet og dine egne bedste billeder. Du kan lave dine egne invitationer til enhver lejlighed med vores designsoftware.

Lav selv menukort – en personlig appetitvækker på menuen

Ved hjælp af softwarens mange designskabeloner kan du designe din helt egen bordpynt såsom elegante, sjove og søde menukort til brylluppet, konfirmationen og barnedåben.

Hjemmelavede menukort

Hvad er en skøn menu uden et flot menukort, der præsenterer maden på bedste vis? Med menukort, du selv har designet, præsenterer du maden og drikkevarerne på en unik og særlig måde, og menukortet ser rigtig flot ud at have stående på bordene, særligt hvis de er i samme design, med samme farvetema el. lign. som bordkortene.

For at skabe den perfekte ramme om jeres store fest kan I lave bordkort og menukort i samme design og dermed skabe en gennemgående stil i borddækningen.

Unikke bordkort til årets store fester

Det samme gør sig gældende for bordkortene, hvor du også selv kan lave smukke bordkort til bryllupsfesten, konfirmationsfesten eller barnedåben. Til brylluppet kan du på menukortet indsætte et billede af det smukke brudepar, på bordkortet til konfirmationen kan du indsætte et billede af den flotte konfirmand, og et sødt billede af dåbsbarnet, når I skal lave bordkort til barnedåben.

Bruger man stadig bordkort?

Ja, det gør man faktisk til de fleste store fester. Der er dog en lille tendens til, at man til nogle lidt mere uhøjtidelige sammenkomster er gået væk fra bordkort og lader folk sætte sig, hvor de har lyst. Men til de store fester, som bryllupper, konfirmationer og barnedåb, er det stadig meget brugt at lave bordplan og sætte både bordkort og menukort på bordet.