Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 80 kr. til din næste CEWE FOTOBOG!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Takkekort slider

Personlige takkekort

Sig tak med personlige kort, der passer til anledningen!

Se mere

Det mest personlige takkekort

Sig tak til familie og venner med en kærlig hilsen!

Den fineste dekoration til dine takkekort

Sæt prikken over i'et på dine takkekort med effektlak, guld- eller sølvtryk!

Takkekort til bryllup, konfirmation og fest

Takkekort til bryllup, konfirmation eller barnedåb

Har du været til stor familiefest i sommer engang? Måske har der været bryllup i familien, en lille ny er blevet døbt, en stor er blevet konfirmeret eller noget helt fjerde. Du har været til fest med hele familien, givet gave og været med til at gøre dagen til noget særligt. Det gør de fleste af os selvfølgelig gerne, når der er noget at fejre. Og vi bliver så glade, når vi får et fint takkekort, hvor afsenderen skriver, at han eller hun sætter stor pris på, at vi var med. Et flot takkekort er en dejlig anerkendelse!

Måske har du også selv prøvet at holde stor fest. I så fald ved du nok, at det er kutyme, eller i hvert fald god stil, at sende et takkekort. Heri takker du familie, venner og bekendte for deres opmærksomhed i forbindelse med den store dag. Vis dem din taknemmelighed ved at sende et flot og personligt takkekort efter konfirmationen, brylluppet eller barnedåben. Hos CEWE kan du lave flotte og personlige takkekort med dit eget billede trykt på, og som du selv har designet og tilpasset. Det er hurtigt og nemt at lave et superflot takkekort, se blot her:

Sådan laver du selv dine takkekort:

  • Klik på den røde knap ’Design her’.

  • Lav selv dit takkekort eller vælg en af vores mange flotte designskabeloner.

  • Indsæt det eller de billeder, du gerne vil have trykt på kortet.

  • Læg kortene i varekurven og færdiggør din bestilling.

Du modtager dine takkekort inden for 5-7 dage.

Du kan også vælge at hente vores gratis software, hvor der endnu flere designmuligheder, og hvor du også kan lave dine egne invitationer, fotobøger om den store dag, fremkalde billeder i store formater osv, alle med tryk.

Der er flere anledninger, hvor man bruger at sende en tak til venner og familie efter at være blevet fejret af dem. De fleste sender i hvert fald takkekort ud efter at have holdt konfirmation, bryllup og barnedåb, men du kan også sagtens sende takkekort til dine gæster, hvis du har holdt en stor fødselsdagsfest eller bare har holdt en stor fest. Men som sagt, takkekort til bryllup og de andre store fester i livet, er nærmest obligatoriske.

Lav flotte takkekort til konfirmationen

Konfirmationen er vel overstået, der er ryddet op og gæsterne er gået hjem. Der er måske oven i købet gået lidt tid, og hele familien er faldet til ro igen oven på den store begivenhed. Men mangler I ikke noget? Har konfirmanden fået sagt pænt tak for fremmødet og for de flotte gaver? Ellers er det bare med at komme i gang med at skrive takkekort. Men… det var dog nogen lidt kedelige takkekort, de har rundt omkring i butikkerne, ikke?

Heldigvis behøver du ikke nøjes! De flotte kort fra CEWE kan du lave i et utal af varianter, så det bliver en personlig tak, I sender ud. Det hele laves online, og hvis du er heldig, har konfirmanden måske oven i købet lyst til at være med til at lave dem? Så kan I sammen se vores muligheder, vælge et design og indsætte jeres egen tekst og et flot billede af konfirmanden fra den store dag. Så det bliver lige, som I gerne vil have det.

Måske har I også lavet indbydelser til konfirmation, menukort og bordkort her hos CEWE? Så ville det se rigtig flot ud, hvis I laver takkekort i samme stil, som en flot afslutning på konfirmationsfesten.

Takkekort til brylluppet – med dit eget foto

De takkekort man sender ud efter et bryllup, skulle gerne være smukke og med et flot billede af det lykkelige brudepar. For når nu både bryllupsinvitationer og alt andet var helt perfekt og præcis, som I ønskede det, hvorfor skal takkekortene så ikke også være noget særligt? Lav her smukke takkekort til jeres bryllup, med jeres udvalgte bryllupsbilleder trykt på. Det er jo meget nærliggende at få et billede af det smukke brudepar trykt på forsiden af kortet, så kig alle jeres dejlige billeder igennem og find det eller de, I gerne vil have på kortet. Med de flotte og personlige takkekort fra CEWE kan I være sikre på, at jeres takkekort havner på køleskabet og ikke i skraldespanden!

Takkekort til barnedåben

Takkekort til barnedåben er efterhånden ligeså udbredt som takkekort til bryllup og konfirmation. Find et rigtig godt billede af det lille dåbsbarn og vælg et design, I godt kan lide. Vi har mange søde designs og forskellige korttyper at vælge imellem, så takkekortet bliver en meget personlig hilsen, ligesom barnedåbsinvitationen, og en sød tak for opmærksomheden ved dåben.

Husk på at alle, som har givet en gave eller sent et telegram til festen, skal have et takkekort - også selvom de ikke var med til selve festen.

Personlige takkekort med tekst

Ved alle vores takkekort til både dåb, bryllup og konfirmation har du mulighed for at indsætte dit eget billede og din egen tekst. Med de personlige takkekort fra CEWE kan du sige tak til familie, venner og bekendte på en flot og ganske særlig måde. Kortene er desuden et unikt minde fra dit bryllup, sønnens konfirmation eller øjestenens barnedåb. Teksten på takkekortet skal egentlig være forholdsvis simpel. Den kan for eksempel se sådan her ud:

Kære Kim og Dorthe

Tak for den flotte gave til vores bryllup og tak fordi, I var med til at gøre dagen uforglemmelig.

Kærlig hilsen Søren og Mette Petersen

Takkekort 10 cm og andre størrelser

Du kan lave takkekort i forskellige størrelser og formater alt efter, hvad du synes er pænest. Nogle er mest til takkekort på 10 x 14 cm, men du kan også lave dit takkekort 14 x 14 cm, hvilket giver et smart, iøjefaldende design. Vælg også mellem fotokort eller foldekort. Alle vores kort og invitationer, lige fra takkekort til invitationer, bliver leveret i pakker á 10 stk.

Andre personlige fotoprodukter med dine egne billeder på

Husk at alle dine gode billeder fra den store dag kan bruges på mange forskellige måder. Det er oplagt at få fremkaldt en ordentlig stak billeder fra dagen, og et officielt bryllupsbillede, konfirmationsbillede eller dåbsbillede bliver det nok også til. Du kan også lave flotte, store vægbilleder eller en fotoplakat med et smukt eller stemningsfuldt motiv fra dagen. Derudover kan du lave dit eget fotoalbum fra dagen, så har du altid et flot album med dine gode og stemningsfulde minder fra en stor dag. Se også vores andre fotoprodukter og få gode ideer til flotte og stemningsfulde minder, der holder i mange år frem.