Takkekort til konfirmation, bryllup og fest

   Personlige takkekort

   Personlige takkekort

   Til alle anledninger

   fra 49,00 kr*

   • Talrige designskabeloner
   • Fås i sæt med 10 stk. inkl. konvolutter
   • 100 % tilfredshedsgaranti

   Læs mere

   Del med andre:

   Kontakt:

   Betal med

   Leveringsoplysninger:

   Postforsendelse: Leveringstid 3-5 hverdage

   Forsendelsesomkostninger ifølge Prisliste

   Du vil også synes om:

    Takkekort til konfirmation, bryllup eller barnedåb


    Tak familie, venner og bekendte for deres opmærksomhed i forbindelse med den store dag. Vis dem din taknemmelighed ved at sende et flot og personligt takkekort efter konfirmationen, brylluppet eller barnedåben. Her kan du lave flotte og personlige takkekort med dit eget billede på, og som du selv har designet og tilpasset. Det er hurtigt og nemt at lave, se blot her:

    Sådan laver du selv dine takkekort:

    • • Klik på den røde knap ’Design her’
    • • Lav selv dit takkekort eller vælg en af vores mange flotte designskabeloner
    • • Indsæt det eller de billeder, du gerne vil have påtrykt kortet
    • • Læg kortene i varekurven og færdiggør din bestilling
    • • Du modtager dine takkekort inden for 5-7 dage

    Der er flere anledninger, hvor man bruger at sende en tak til venner og familie efter at være blevet fejret af dem. De fleste sender i hvert fald takkekort ud efter at have holdt konfirmation, bryllup og barnedåb.


    Lav flotte takkekort til konfirmationen


    Konfirmationen er vel overstået, der er ryddet op og gæsterne er gået hjem. Der er måske oven i købet gået lidt tid, og hele familien er faldet til ro igen oven på den store begivenhed. Men mangler I ikke noget? Har konfirmanden fået sagt pænt tak for fremmødet og for de flotte gaver? Ellers er det bare med at komme i gang med at skrive takkekort. Men… det var dog nogen lidt kedelige takkekort, de har rundt omkring i butikkerne, ikke?

    Heldigvis behøver du ikke nøjes! De flotte kort fra CEWE kan du lave i et utal af varianter, så det bliver en personlig tak, I sender ud. Det hele laves online, og hvis du er heldig, har konfirmanden måske oven i købet lyst til at være med til at lave dem? Så kan I sammen se vores muligheder, vælge et design og indsætte jeres egen tekst og billeder. Så det bliver lige som I gerne vil have det.


    Takkekort til brylluppet – med dit eget foto


    De takkekort man sender ud efter et bryllup, skulle gerne være smukke og med et flot billede af det lykkelige brudepar. For når nu alt andet var helt perfekt og præcis, som I ønskede det, hvorfor skal takkekortene så ikke også være noget særligt? Lav her smukke takkekort til jeres bryllup, med jeres udvalgte billede trykt på. Det er jo meget nærliggende at få et billede af det smukke brudepar trykt på forsiden af kortet, så kig alle jeres dejlige billeder igennem og find det eller de, I gerne vil have på kortet. Med de flotte og personlige takkekort fra CEWE kan I være sikre på, at jeres takkekort havner på køleskabet og ikke i skraldespanden!


    Takkekort til barnedåben


    Takkekort til barnedåben er efterhånden ligeså udbredt som takkekort til bryllup og konfirmation. Find et rigtig godt billede af det lille dåbsbarn og vælg et design, I godt kan lide. Vi har mange søde designs og forskellige korttyper at vælge imellem, så takkekortet bliver en meget personlig hilsen og en sød tak for opmærksomheden ved dåben.


    Personlige takkekort med tekst


    Ved alle vores takkekort til både dåb, bryllup og konfirmation har du mulighed for at indsætte dit eget billede og din egen tekst. Med de personlige takkekort fra CEWE kan du sige tak til familie, venner og bekendte på en flot og ganske særlig måde. Kortene er desuden et unikt minde fra dit bryllup, sønnens konfirmation eller øjestenens barnedåb.


    Andre personlige fotoprodukter med dine egne billeder på


    Husk også at alle dine gode billeder fra den store dag kan bruges på mange forskellige måder. Det er oplagt at få fremkaldt billeder fra dagen, og et officielt bryllupsbillede, konfirmationsbillede eller dåbsbilleder bliver det nok også til. Derudover kan du lave en fotobog fra dagen, så har du altid et flot album med dine gode og stemningsfulde minder fra en stor dag. Se også vores andre fotoprodukter, som for eksempel plakater og fotolærreder, og få gode ideer til flotte og stemningsfulde minder, der holder i mange år frem.  
    Jeg accepterer
    Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.