Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Takkekort slider Takkekort slider

Personlige takkekort

Lav et perfekt takkekort efter festen, hvad enten det var bryllup, konfirmation, dåb eller fødselsdag.

Se mere

Det mest personlige takkekort

Sig tak til familie og venner med en kærlig hilsen! Vælg en af vores færdige designskabeloner og lav takkekortet lynhurtigt! Eller start med blanke sider og design selv kortet fra bunden.

Den fineste dekoration til dine takkekort

Sæt prikken over i'et på dine takkekort med effektlak i guld eller sølv!

Overblik over papirtyperne

Vælg mellem fire forskellige papirer!
standardpapir lykønskningskort standardpapir lykønskningskort Mat papir

Digitaltryk af høj kvalitet med en mat overflade. Papirets gramvægt: 300 g/m².

Naturpapir (100% genbrug)

Digitaltryk af høj kvalitet på genbrugspapir. Papirets gramvægt: 300 g/m2

luksuspapir lykønskningskort luksuspapir lykønskningskort Strukturpapir

Strukturpapir giver dine kort et elegant look og har en gramvægt på 300 g/m².

lykønskningskort med blank overflade Lykønskningskort med blank overflade Blankt papir

Flot blankt papir med en blank overflade og en gramvægt på 300 g/m².

 • UV-lakering i høj kvalitet af ydersiderne
 • Strålende farver
 • Beskyttet mod snavs og fugt

Læs mere om takkekort til forskellige anledninger:

Takkekort til bryllup, konfirmation eller barnedåb

Har du været til stor familiefest? Måske har der været bryllup i familien, en lille ny er blevet døbt, en stor er blevet konfirmeret eller noget helt fjerde. Du har været til fest med hele familien, givet gave og været med til at gøre dagen til noget særligt. Det gør de fleste af os selvfølgelig gerne, når der er noget at fejre. Og vi bliver så glade, når vi får et fint takkekort, hvor afsenderen skriver, at han eller hun sætter stor pris på, at vi var med. Et flot takkekort er en dejlig anerkendelse! Derfor er det også dejligt selv at sende et fint takkekort, når I har holdt konfirmation eller en anden stor fest som barnedåb eller bryllup.

Personligt takkekort med billede fra konfirmation

Lav flotte takkekort til konfirmationen

Konfirmationen er vel overstået, der er ryddet op og gæsterne er gået hjem. Men mangler I ikke noget? Har konfirmanden fået sagt pænt tak for fremmødet og for de flotte gaver til alle? Det er altid god stil at sende takkekort.

De flotte kort fra CEWE kan du lave i et utal af varianter, så det bliver en personlig tak, I sender ud. Det hele laves online, og hvis du er heldig, har konfirmanden måske oven i købet lyst til at være med til at lave dem? Så kan I sammen se vores muligheder, vælge et design og indsætte jeres egen tekst og et flot billede af konfirmanden fra den store dag. Så det bliver lige, som I gerne vil have det.

Måske har I også lavet indbydelser til konfirmation, menukort og bordkort her hos CEWE? Så ville det se rigtig flot ud, hvis I laver takkekort i samme stil, som en flot afslutning på konfirmationsfesten.

Bestil her
Takkekort fra bryllup med eget billede på

Takkekort til brylluppet – med dit eget foto

Du vil helt sikkert gerne have, at de takkekort, du sender ud efter brylluppet, er smukke og med et flot billede af jer som brudepar. For når nu både bryllupsinvitationer og alt andet var helt perfekt og præcis, som I ønskede det, hvorfor skal takkekortene så ikke også være noget særligt? Lav smukke takkekort fra jeres bryllup her hos CEWE med jeres udvalgte bryllupsbilleder trykt på. Det ligger nok lige for med et billede af jer - det glade brudepar - trykt på forsiden af kortet, så kig alle jeres dejlige billeder igennem og find det eller de, I gerne vil have på kortet. Med de flotte og personlige takkekort fra CEWE kan I være sikre på, at jeres takkekort havner på køleskabet og ikke i skraldespanden!

Bestil her
Takkekort fra bryllup med eget billede på

Takkekort til barnedåben

Takkekort til barnedåben er efterhånden ligeså udbredt som takkekort til bryllup og konfirmation. Find et rigtig godt billede af det lille dåbsbarn og vælg et design, I godt kan lide. Vi har mange søde design og forskellige korttyper at vælge imellem, så takkekortet bliver en meget personlig hilsen, ligesom barnedåbsinvitationen, og en sød tak for opmærksomheden ved dåben.

Husk på at alle, som har givet en gave eller et kort til festen, skal have et takkekort - også selvom de ikke var med til selve festen.

Bestil her

Ofte stillede spørgsmål om takkekort-tekst

Måske vil du også gerne have svar på et af disse spørgsmål om tekst til takkekort
 • Kære...
 • Udtryk din taknemmelighed for deltagelsen i festen og for den gave, der er givet. Eller måske er der en særlig tjeneste, du gerne vil takke for.
 • Nævn noget, du er særligt glad for: Fx den tale, der er holdt. Eller en gave, som du/I virkelig glæder jeg til at bruge. Eller måske er det jeres venskab gennem 20 år, du gerne vil fremhæve.
 • Afslut med ”Kærlig hilsen”, ”Venlig hilsen” ”Mange hilsner” eller ”De bedste hilsner” afhængig af, hvor tæt en relation du har til dem, du takker.

Se vores inspirerende guide inklusiv idéer til, hvad man skriver i takkekort.

Kære...

Vi havde den bedste fest, da vi fejrede vores bryllup / min fødselsdag / min konfirmation...

Tusind tak fordi du var med til at gøre dagen og festen uforglemmelig.

Kh ...

Sæt et billede fra festen på forsiden af vores takkekort med foto.

Start med ”Hej” eller ”Kære” alt efter den stil, der passer til dig.

Jeg havde den bedste dag! Lige den konfirmation, jeg havde drømt om. Derfor vil jeg sige tusind tak, fordi du kom og var med til festen.

Mange tak for gaven! Jeg vil bruge pengene til at købe den... som jeg længe har ønsket mig.

Mange hilsner ...

Og sæt selvfølgelig et skønt konfirmationsbillede på forsiden af takkekortet

Kære...

Jeg vil gerne sige tusind tak for den flotte gave, du gav mig til min fødselsdag/ konfirmation/ jubilæum/ vores bryllup.

Gaven passer lige til mig, og jeg glæder mig til at bruge den.

En særlig tak fordi du kom og var med til at gøre dagen til noget helt specielt.

Kærlig hilsen ...

Du kan nemt lave et personligt takkekort med eget billede her hos CEWE:

 1. Vælg om du vil lave takkekortene online, i vores fotoprogram eller i vores app.
 2. Vælg det eller de billeder, du vil bruge på kortet. Bruger du appen vælger du bare billederne direkte fra mobilen eller du kan hurtigt uploade det til CEWE myPhotos-appen og du kan tilgå billederne fra din computer med det samme. Har du fået bryllupsbilleder fra fotografen, kan du også nemt overføre disse til CEWE myPhotos, og så får du sikker back-up samtidig med, at du kan tilgå dem fra alle enheder.
 3. Vælg korttype og design. Du kan selv designe takkekortet helt fra bunden eller du kan bruge en af vores skabeloner til enten fødselsdag, bryllup, konfirmation eller barnedåb.
 4. Godkend design og tryk bestil

Kære ...

Vi sidder og fordøjer den fantastiske dag, vores bryllupsdag var! Vi smiler og glædes over alle de skønne mennesker, som var med til at fejre den.

Vi vil særligt sige tak for den tale, du holdt. Og for den flotte gave, som vi glæder os til at bruge.

Endnu engang tusind tak!

Kærlig hilsen ...

Lidt mere om at lave takkekort

Lav takkekort med eget billede

I et takkekort takker du familie, venner og bekendte for deres opmærksomhed i forbindelse med den store dag. Vis dem din taknemmelighed ved at sende et flot og personligt takkekort efter konfirmationen, brylluppet eller barnedåben. Hos CEWE kan du lave flotte og personlige takkekort med dit eget billede trykt på, og som du selv har designet og tilpasset. Det er hurtigt og nemt at lave et superflot takkekort, se blot her:

Sådan laver du selv dine takkekort:

 • Klik på Konfirmation, Bryllup eller Barnedåb.

 • Lav selv dit takkekort eller vælg en af vores mange designskabeloner.

 • Indsæt det eller de billeder, du gerne vil have trykt på kortet.

 • Læg kortene i varekurven og færdiggør din bestilling.

Du modtager dine takkekort inden for 5-7 dage.

Du kan også vælge at hente vores gratis software, hvor der endnu flere designmuligheder, og hvor du også kan lave dine egne invitationer, fotobøger om den store dag, fremkalde billeder i store formater osv, alle med tryk.

Der er flere anledninger, hvor man bruger at sende en tak til venner og familie efter at være blevet fejret af dem. De fleste sender i hvert fald takkekort ud efter at have holdt konfirmation, bryllup og barnedåb, men du kan også sagtens sende takkekort til dine gæster, hvis du har holdt en stor fødselsdagsfest eller bare har holdt en stor fest. Men som sagt, takkekort til bryllup og de andre store fester i livet, er nærmest obligatoriske.

Personlige takkekort med tekst

Ved alle vores takkekort til både dåb, bryllup og konfirmation har du mulighed for at indsætte dit eget billede og din egen tekst. Med de personlige takkekort fra CEWE kan du sige tak til familie, venner og bekendte på en flot og ganske særlig måde. Kortene er desuden et unikt minde fra dit bryllup, sønnens konfirmation eller øjestenens barnedåb. Teksten på takkekortet skal egentlig være forholdsvis simpel. Den kan for eksempel se sådan her ud:

Kære Kim og Dorthe

Tak for den flotte gave til vores bryllup og tak fordi, I var med til at gøre dagen uforglemmelig.

Kærlig hilsen Søren og Mette

Takkekort 10 cm og andre størrelser

Du kan lave takkekort i forskellige størrelser og formater alt efter, hvad du synes er pænest. Nogle er mest til takkekort på 10 x 14 cm, men du kan også lave dit takkekort kvadratiskt (14 x 14 cm), hvilket giver et smart, iøjefaldende design. Vælg også mellem fotokort som kort eller foldekort. Alle vores kort og invitationer, lige fra takkekort til invitationer, bliver leveret i pakker á 10 stk.

Andre personlige fotoprodukter med dine egne billeder på

Husk at alle dine gode billeder fra den store dag kan bruges på mange forskellige måder. Det er oplagt at få fremkaldt en ordentlig stak billeder fra dagen, og et officielt bryllupsbillede, konfirmationsbillede eller dåbsbillede bliver det nok også til. Du kan også lave flotte, store vægbilleder eller en fotoplakat med et smukt eller stemningsfuldt motiv fra dagen. Derudover kan du lave dit eget fotoalbum fra dagen, så har du altid et flot album med dine gode og stemningsfulde minder fra en stor dag. Se også vores andre fotoprodukter og få gode ideer til flotte og stemningsfulde minder, der holder i mange år frem.