CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
CEWE gavekort
CEWE gavekort
CEWE gavekort
CEWE gavekort

CEWE Gavekort

Gælder for hele vores sortiment

Et gavekort er alletiders idé, når du har brug for en hurtig gave til en fødselsdag, bryllup, jul eller anden begivenhed. Vælg mellem 6 forskellige standardbeløb. Gavekortet kan bruges til alle CEWE-produkter.

  • Kan bruges til alle produkter
  • Udskriv selv eller send via e-mail
  • Fås med seks forskellige beløb
fra 100,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Format:

Digitalform

Beløb:

100, 150, 250, 500, 750 og 1000 kr.

Gyldighed:

  • Gælder alle produkter
  • Gavekortet er kun gyldigt for ordrer, der leveres pr. post

Gavekort - Den perfekte gave til enhver begivenhed

Den perfekte gave: Giv et gavekort til en fotobog

Der har vist aldrig været nogen, der ikke har kunnet bruge et gavekort. Nogle gange er det sket, at gavekortet har ligget og puttet sig i skuffen og til sidst er udløbet. Det er rigtig ærgerligt men hvad nu, hvis du forærede et gavekort til en fotobog væk? Den heldige modtager kan lave fotobogen online, hvor han eller hun også kan få inspiration og gode idéer til sit eget, personlige fotoalbum med billeder og tekst trykt direkte på siderne.

Et gavekort til vores fotobøger falder altid i god jord. Det skal nok blive brugt, for hvem vil ikke gerne have et lækkert album, man kan tage frem og sidde og hygge sig med og grine af så tit man har lyst? Mere personligt kan det næsten ikke blive, og bogen vil helt sikkert blive værdsat i mange år.

Bestil gavekortet online

Gavekortet bestiller du her på vores hjemmeside, hvor vi har en gavekort skabelon. Dermed kan du selv tilføje den tekst, du gerne vil have på kortet og vælge mellem forskellige beløb fra 100 – 1000 kr. Kortet gælder til alle vores fotobøger og samtlige af vores andre fotoprodukter, som alle kan laves online med billeder, man selv har taget.

Giv en personlig gave

I stedet for de i øjeblikket meget populære gavekort til oplevelser, kan du give et gavekort til fotoprodukter, som modtageren kan lave med sine egne billeder. Det er i den grad en ligeså personlig gave, idet han eller hun for eksempel kan lave en årbog med billeder fra familiens år, en bryllupsbog med bryllupsbilleder eller Barnets bog om de første år. Det er da personlige gaver med dejlige minder, og hvem vil ikke nyde en hyggelig stund i godt selskab, hvor man ser tilbage på de gode stunder?

Gavekort til fotobøger og andre fotoprodukter

Gavekortet gælder til alle vores fotoprodukter, så hvis modtageren ikke lige er til fotobøger, er der mange andre produkter at vælge imellem. Her behøver du ikke være bekymret for, om gavekortet ligge og bliver for gammelt i bunken med gamle aviser og invitationer til generalforsamling i grundejerforeningen, for alle har billeder, enten på kameraet eller telefonen, og hvem, vil ikke gerne have dem frem i lyset?

Gavekortet kan for eksempel også bruges til vægbilleder, hvor man uploader ens fotos og kreerer plakater og fotocollager, samt laver billeder trykt på træ og andre anderledes og lækre materialer. Så er der nyt pynt til boligen, og de gode feriebilleder, fotos af børnene og fra specielle anledninger bliver brugt på en spændende måde.