Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Gaveidéer til ham og til hende

Find de bedste gaveidéer her

Gaveidéer

Det er dejligt at få gaver, det kan vi vist godt alle blive enige om. Men det er altså også rart at give gaver, når man ved, at de falder i god jord og får både et smil på læben og måske en glædeståre frem i øjenkrogen hos modtageren. At det så også har været både sjovt og hyggeligt at lave gaven, ja så bliver det næsten ikke bedre.

Hvem elsker ikke at få gaver? Og det bedste er, at der ikke behøver at være en særlig lejlighed til at give gaver. Selvfølgelig er der jul og fødselsdage, hvor der fejres og hygges, der er mors dag og fars dag, og der er de ganske særlige mærkedage, såsom bryllupper, konfirmationer og barnedåb. Her skal der ganske særlige gaver til. Men du kan jo også give gaver til dem, du holder af på en ganske almindelig torsdag bare fordi...

Der er så mange måder, man kan vise sin taknemmelighed og kærlighed til dem, man holder af. Gode gerninger, betænksomhed i hverdagen... og gaver!

Hvad er det så for nogle gaveidéer, vi snakker om, der kan så mange ting? Det er selvfølgelig fotogaver fra CEWE, som du laver med de billeder trykt på, du selv har i kameraet eller telefonen. Få gaveidéer til veninden, til ham og til hende, alle med dit eget billede trykt på. Læs mere her om vores idéer til gaver til ham, der har alt og til gaver til hende, der aldrig ønsker sig noget og til alle de andre.

Gaveidéer til kvinder

Mange kvinder kan lide flotte ting til hjemmet, så var det ikke en idé med et flot vægbillede til hende? Med et billede på, som du har valgt ud fra dine egne fotos på kameraet eller din telefon, kan du være sikker på at give hende et vægbillede, ingen andre har. Du kan også tage et flot naturbillede, hvis du ved, at naturen byder på motiver, hun kan lide, og så kan du tilpasse billedet i vores software, så det får det format og størrelse, du vil have.

Du kan også finde mindre gaveidéer, for eksempel til hende, der elsker at sidde og slappe af med puslespil. Eller måske har du en veninde, der trænger til det, men ikke lige får det gjort? Forær hende en sjov snekugle, personlige køleskabsmagneter eller et foto puslespil, som hun kan sidde og slappe af med, det er ren afslapning og hygge. Og du har selvfølgelig sørget for et sødt motiv på af jer to sammen eller af hendes børn.

Et billede siger mere end tusind ord, siger man. Så er du ude efter en gaveidé til din veninde, som du har kendt i mange år, var det så ikke en idé at fremkalde billeder og indramme dem? Hvis I har kendt hinanden i mange år, har du nok en del billeder liggende. Find de bedste pletskud og sæt dem i en flotte rammer.

Gaveidéer til mor

Ja her slipper du ikke med gaver 2 gange om året, men hele 3 gange skal din mor have en gave, mindst! Ud over julegave og fødselsdagsgave, har hun jo også sin helt egen dag i kraft af at hun er mor: Mors dag.

Mødre findes jo heldigvis i et utal af versioner. Lige fra de helt unge til dem der er godt oppe i årerne. Fælles for mødre i alle aldre er, at børnene er det bedste, hun har. Derfor er en CEWE FOTOBOG den oplagte gaveidé til mor. Fotobogen er håndgribelige minder om sjove og festlige begivenheder, men også hverdagsbilleder og situationer fra dagligdagen fortjener en plads i bogen. Lav en stemningsfuld fotobog med billeder af familien og indsæt tekst med små historier og bemærkninger til billederne. En fotobog er den bedste mors dags gave

En anden god gaveidé er et flot vægbillede. Find et godt billede af hele familien og upload det i vores designsoftware. Så har du mulighed for at lave dit helt eget, personlige billede til væggen, og du kan få det trykt på akrylglas eller lave et billede på lærred, som en flot fotoplakat eller hvad der nu passer til hjemmet.

Vi har mange forslag til andre unikke gaver, du kan give din mor på mors dag. Mangler du inspiration til mors dag, så bliv hængende her på CEWE.dk.

Gaveidéer til teenagepiger

Ja så bliver det straks lidt vanskeligere, tænker du nok. Men det behøver det slet ikke, se bare her, hvad vi foreslår til de unge damer:

Alle kan lide at se billeder fra særlige anledninger og hyggelige situationer, selv teenagepiger. Og der er bare noget hyggeligt ved at sidde med en fysisk fotobog og bladre i den, se billeder og grine og mindes. Og du kan faktisk gøre den endnu mere smart ved at indsætte videoklip. Hvordan det? Jo, det er ganske simpelt: Tilføj videoen som et billede i din fotobog. Når teenagepigen får sin gave og kigger i fotobogen, scanner hun bare QR-koden og kan dermed se videoen. Så fotobøger er ikke bare totalt old school fotoalbum, men er også nye og smarte måder at få mere ud af ens billeder og minder på. En fotobog over konfirmandens liv er også en perfekt gave til konfirmanden, hvis pigen er i konfirmationsalderen.

Er budgettet og tiden mere til andre typer gaver? Hvad siger du så til at give teenagepigen en T-shirt med tryk? Sæt et billede på af hende og hendes bestie sammen, og du har en sød og sjov gave. Og hun kan være sikker på at have en T-shirt, ingen anden har.

Den bedste gaveidé

Og her kommer så den bedste gaveidé ever: Et gavekort! Et gavekort kan alle bruge, og det kan gives til alle anledninger. Et gavekort til produkter man kan lave med egne billeder, vil helt sikkert ikke få lov til at ligge og blive for gammelt i kommodeskuffen, men det vil blive brugt til personlige vægbilleder, en flot fotobog eller noget helt tredje, man kan lave med ens egne billeder.

Fotogaver er oplagte gaveidéer til ham og hende, og til store og små. At se billeder og genopleve sjove og hyggelige stunder er noget, alle nyder. Så gaveidéer kan være meget mere end oplevelser, blomster og chokolade. Og det bedste ved at lave dine gaver både til ham og til hende hos CEWE er, at det er mindst lige så sjovt at lave dem, som det er at få dem. Vores fotoprodukter kan laves direkte på vores hjemmeside, i vores gratis designprogram eller i vores foto-app.

Er du ude efter andre sjove gaveidéer, så se vores forslag til skøre og underholdende hadegaver, også lavet med dine egne billeder.

Er det snart jul og har du dit eget firma? Så tjek vores side om firmagave og julegave til ansatte. Her kan du få rabat ved store ordrer på julekalendere med foto, som du også kan bruge til samarbejdspartnere eller kunder.

God fornøjelse!