Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Sjove billeder

Brug dem til sjove fotoprodukter

Tag sjove billeder med dine venner, børn eller dyr og brug til sjove fotoprodukter

Kan du godt lide at tage sjove billeder? Og kan du godt lide at give sjove, personlige gaver? Så læs mere her på siden, hvor vi giver dig inspiration til billeder og til, hvordan du kan bruge dem til sjove fotoprodukter her hos CEWE.

Har du fundet nogle sjove billeder af dyr eller mennesker på nettet, kan du også lave dit eget fødselsdagskort, fødselsdagsgave eller andet fotokort - kort her hos CEWE – Så længe du har ret til at bruge billedet selvfølgelig og ikke bryder ophavsretsloven. Læs mere om idéer til sjove billeder til fødselsdag lige herunder.

Sjove fødselsdagskort

Vil du lave et sjovt fødselsdagskort til en af dine venner? Eller måske kæreste eller familiemedlem? Så kan du tage et sjovt foto og bruge til at lave et kort. Så er det også både unikt og personligt.

Babyer er taknemmelige at fange i sjove øjeblikke, fordi deres udtryk og bevægelser er så umiddelbare og endnu ikke kontrollerede. Så her et det ret nemt at tage et sjovt foto til et fødselsdagskort til bedsteforældrene eller den anden forælder.

Du kan også tage billeder i nogle sjove situationer med vennerne; fx et gruppefoto hvor I alle laver en forskellig, sjov bevægelse, så der sket en masse i billedet. Eller endnu bedre; måske har du et foto, som tilfældigvis har fanget en spontan, sjov situation. Eller måske et billede fra en fest? Så kan du lave kortet til den næste fødselsdagsfest, studenterfest, konfirmation eller hvilken som helst anledning, hvor du har lyst til at give et anderledes kort end de vanlige standardproduktioner.

Læs mere om:

Sjove billeder af hunde, katte og andre dyr

Dyr er også en af klassikerne inden for sjove billeder. Har du selv en hund eller kat, er det oplagt med et af de sjove dyrefotos, hvis du vil bruge det til et kort eller vægbillede til en af de andre i familien, som også elsker jeres kæledyr.

Du kan også bruge dine gode billeder af dine kæledyr til at lave en fotobog. Her kan du få inspiration til bl.a. at lave fotobogen om din kat.

Sjove billeder til og fra Facebook

Har du en masse sjove billeder liggende på Facebook? Det er et sted, hvor der ofte bliver delt billeder fra diverse sociale begivenheder og ferier. Og måske går du specifikt efter at lægge sjove billeder på selv. Så der kan være nok at vælge imellem, og det vil være synd, hvis mange af dem pludselig går tabt. Fx hvis du ikke selv har dem liggende og andre bare har tagget dig i dem.

Du kan derfor med fordel overveje, om ikke du vil printe nogle af dine sjove billeder fra Facebook. På samme måde har du måske lyst til at få trykt nogle af dine billeder fra Instagram.

Du kan læse mere om, hvordan du printer dine Facebook-billeder og Instagram-billeder.

Hvad kan du ellers bruge dine sjove billeder til?

Her hos CEWE er der flere andre muligheder, hvis du vil udnytte dine billeder til sjove og personlige fotogaver – til dig selv eller andre: