Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG og vægbilleder!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Bryllupskort slider Bryllupskort slider

Bryllupsinvitationer

Fra "save the date" til takkekort: Alt til livets smukkeste dag

Til produktoversigt

Elegant papir til dit bryllup

Skab den rette stemning allerede inden den store dag!

Sæt dit eget præg med eksklusiv effekttryk

Design dine kort lige så unikke som dit bryllup!

Hvordan skal dine kort bestilles?

Dine fotoprodukter kan altid gemmes og findes frem igen, når du vil arbejde videre på dem
Vi anbefaler

CEWE Fotoprogram

 • Mange designmuligheder
 • Enkel installation på din PC eller MAC
 • Gem projekter lokalt på PC'en

CEWE-app

 • Design og bestil, når du er på farten
 • Enkle designmuligheder
 • Gem dine projekter i appen

Design online

 • Nem og hurtig bestilling
 • Ingen installation nødvendig
 • Virker på alle enheder

Bryllupsinvitationer til den smukkeste fest af dem alle

Nærmer tiden sig, hvor du skal sige ja til din udkårne? Har han været på knæ og er datoen fastsat? Så er det ved at være på tide at komme i gang med at skrive bryllupsinvitationerne! Jo før folk får indbydelserne, jo mere sikker er du på, at de kan komme til brylluppet. Så fat pennen og kom i gang med at skrive teksten til indbydelse til dit livs fest. Dit bryllup starter med jeres invitation!

Lav selv dine bryllupsinvitationer

Skal du invitere til bryllup og er du også hoppet med på DIY-bølgen? Hos CEWE kan du virkelig få lov til at udfolde dit kreative talent, så bryllupsindbydelserne bliver så godt som hjemmelavede. Lav dine egne invitationer, så de bliver præcis, som du vil have dem!

Lav dine bryllupsinvitationer online

Det er nemt selv at lave bryllupsinvitationer, og du kan indsætte dine egne billeder og designe kortet, så det bliver en personlig og næsten hjemmelavet bryllupsinvitation, modtageren får, og ikke en præ-fabrikeret en af slagsen, købt i dit lokale supermarked.

Sådan laver du selv de smukkeste bryllupsinvitationer

Find det bedste billede af jer, det smukke, forelskede par. Når du laver bryllupsindbydelser hos CEWE, kan du vælge at sætte billedet ind i en skabelon eller du kan lave det hele selv helt fra bunden. Se her, hvordan du gør:

 • Klik på ’Design her’ for at lave din bryllupsinvitation online, direkte på vores side. Det er simpelt og ligetil, og du får flere eksempler og forslag til bryllupsinvitationer stillet til rådighed, som du kan bruge som skabelon. Du kan også vælge at downloade vores bestillingssoftware. Softwaren giver dig nogle flere designmuligheder, så brug den, hvis du er en kreativ sjæl, der gerne vil have rigtig mange muligheder for sjove, anderledes og flotte bryllupsindbydelser. Uanset hvilken metode du vælger, vil du få ideer og forslag til bryllupsinvitationer præsenteret.
 • Vælg kategori og korttype, der er rigtig mange at vælge imellem. Nogle foretrækker et enkelt fotokort, andre foldekort osv.
 • Indsæt jeres billede og skriv teksten til bryllupsinvitationen. Også her er der mange muligheder for at lave det præcis i den stil, I ønsker. Vælg mellem flere skrifttyper, farver, rammer og kanter.
 • Læg kortene i varekurven, når du er tilfreds, og gør din bestilling færdig.

Tekst til bryllupsinvitation

Inden du går i gang med at designe dine invitationer, er det en fordel, hvis teksten til bryllupsinvitationen er helt klar, så du blot skal kopiere ordene og sætte dem ind i indbydelsen. Det kræver, at du har styr på alle detaljerne, som hvor og hvornår brylluppet skal holdes.

Her får du et eksempel på en tekst, som du kan lade dig inspirere af:

Kære ____________________

Vi skal giftes!

I anledning af denne nyhed vil det glæde os, hvis du/I vil deltage i vores bryllup. Vi vil derfor meget gerne se dig/jer den 18. juni 2022 kl. 11 til vielse i Silkeborg Kirke på Kirkevænget 4, 8600 Silkeborg.

Kl. 17 er der reception på Anemonevej 52, 8600 Silkeborg. Her byder vi på en lille forfriskning efterfulgt af middag og fest til den lyse morgen!

Vi glæder os til at se dig/jer.

Kærlige hilsner Christoffer og Anne

SU senest 14. maj 2022 til Christoffer - 23669032 eller Anne - 70014465

Toastmaster Kristian Nielsen - 24250188

Læs endelig teksten igennem flere gange, inden du bruger den i bryllupsinvitationen. Så er du sikker på at alle datoer, tidspunkter og telefonnumre er korrekte.

I stedet for at skrive du/I og dig/jer kan du også lave to invitationer med forskellige tekster. Lav den ene bryllupsinvitation med teksten du og dig, mens der i den anden udgave af indbydelsen står I og jer. Når du har modtaget invitationerne fra CEWE og skal til at udfylde indbydelsen med navn på modtageren, skal du blot være opmærksom på, om det er en eller flere personer, du inviterer og vælge en invitation med den rigtige tekst.

Indbydelsen til brylluppet er det første kig, gæsterne får af jeres bryllup

Derfor skal I vælge en skabelon eller et design til jeres bryllupsinvitation, som er i tråd med den stil, I gerne vil have til brylluppet. Så inden I går i gang med de praktiske forberedelser til brylluppet, skal I have gjort jer nogle tanker om, hvilken stil, I er til. Skal det være sjove og lidt utraditionelle indbydelser til bryllup, med en sjov tekst og et lidt skørt billede? Eller skal det være elegant, smukt og klassisk? Det er meget forskelligt, hvad man gør, det vigtigste er, at det bliver jeres fest.

Det bliver rigtig pænt, hvis I lader en rød tråd være i dekorationerne og for eksempel også selv laver bord- og menukort. Herpå kan I skrive med samme skrift og bruge de samme farver som på bryllupsindbydelsen. Ligeledes kan I også bruge det samme foto som på jeres invitation.

Det er desværre ikke gratis at lave bryllupsinvitationer eller at holde bryllup

At holde bryllup er ikke en gratis fornøjelse - det har I nok fundet ud af. Til gengæld kan I være helt sikre på, at vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og at vi laver jeres bryllupsinvitationer i den allerbedste og flotteste kvalitet. Når I har valgt at brug tid og penge på at holde en stor og flot bryllupsfest, så vil vi gerne være med til at sørge for, at de indbydelser, kort mv. I har købt hos os, er i allerflotteste kvalitet.

Bryllup, fest og invitationer

Når du har styr på alt det praktiske til dit bryllup såsom fest og invitationer, kan du gøre dig tanker om billeder fra festen. Det kan være en god idé at alliere sig med en eller to fotoglade gæster på forhånd. En gæst som både er glad for - og god til - at tage billeder. Aftal med vedkommende, at han/hun tager mange billeder fra jeres bryllup og fest. Fx systematiseret tage et billede af hver gæst uden for kirken, samt gå rundt og tage af alle ved de forskellige festborde.

Næsten alle tager jo billeder til sådan en særlig fest med deres mobil. Så en anden model er at opfordre alle gæster til at dele deres billeder efter. Der findes flere systemer til det; fx Google Photos, hvor man kan uploade og dele. Eller andre tjenester til fælles upload, som er lavet netop til lejligheder som et bryllup. Har I lyst, kan I også opfordre gæsterne til jeres fest til at dele Instagram billeder med et fælles hashtag. Måske vil I allerede skrive det på jeres bryllupsinvitationer?

Det er vigtigt at få nok fotos fra jeres bryllup, så I har en masse minder af alle øjeblikkene - måske også dem, I ikke kan huske eller har oplevet, fordi hele dagen er så overvældende. Så har I også mulighed for at lave fotobøger og vægbilleder med bryllupsbilleder som minder til resten af livet.

Lav en fotobog efter brylluppet

Når den sidste bryllupsinvitation er sendt, festen holdt og det hele er overstået, kan I endelig slappe af og nyde alle de gode minder fra den største dag i jeres liv. Gør jer selv en tjeneste og lav en fotobog med billederne fra dagen. Så får I det flotteste fotoalbum med jeres egne billeder printet direkte på siderne, og hvor I selv har skrevet små kommenterer ind. Også her kan I vælge mellem mange formater og designs så bogen bliver helt i tråd med jeres bryllup.