Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Bryllupskort slider Bryllupskort slider

Bryllupsinvitationer

Fra "save the date" til takkekort: Alt til livets smukkeste dag

Til produktoversigt

Elegant papir til dit bryllup

Skab den rette stemning allerede inden den store dag!

Sæt dit eget præg med eksklusiv effektlak

Design dine kort lige så unikke som dit bryllup!

Hvor vil du lave dine kort eller invitationer?

Se hvad forskellen er mellem at bestille i appen, online eller i fotoprogrammet

CEWE-app

 • Bestil nemt og hurtigt
 • Design dine kort når og hvor du vil
 • Send et fysisk postkort direkte fra appen
Vi anbefaler

Design kort online

 • Find din favorit blandt alle vores materialer
 • Vælg mellem masser af designs og layouts
 • Arbejd på dine kort fra forskellige enheder

CEWE Fotoprogram

 • Lav dit eget design
 • Stort produkt- og materialeudvalg
 • Vælg mellem masser af designs og layouts

Tekst til bryllupsinvitationer

Har du svært ved at finde på en god tekst til jeres bryllupsinvitationer? Så er du sikkert ikke alene. Først skal du finde ud af, hvilken stil du ønsker og hvad, der passer bedst til jer. Er du til det højtidelige eller sjove ordlyde - eller måske mere til en helt klassisk tekst i bryllupsinvitationen. Lad dig inspirere af vores forslag:

Kære ____________________

Vi skal giftes!

I anledning af denne nyhed vil det glæde os, hvis du/I vil deltage i vores bryllup. Vi vil derfor meget gerne se dig/jer den 18. juni 2023 kl. 11 til vielse i Silkeborg Kirke på Kirkevænget 4, 8600 Silkeborg.

Kl. 17 er der reception på Anemonevej 52, 8600 Silkeborg. Her byder vi på en lille forfriskning efterfulgt af middag og fest til den lyse morgen!

Vi glæder os til at se dig/jer.

Kærlige hilsner Christoffer og Anne

SU senest 14. maj 2022 til Christoffer - 23669032 eller Anne - 70014465

Toastmaster Kristian Nielsen - 24250188

Sæt et fint foto af jer på forsiden og hold derefter teksten helt nøgtern (Et billede siger jo alligevel mere en tusind ord):

Bryllup for Kristine og Mads

Tid: Lørdag den 4. august

Sted: Broslet Kirke kl. 11:00

Reception: Hjemme i haven kl. 14:00

Velkomstdrinks og festmiddag: Restaurant Havblik kl. 17:30

En sjov tekst kunne være historien om hvordan I mødtes eller brudgommens "kamp" for at få bruden i nettet, hvis der gemmer sig sjove anekdoter her. I kunne også sammen lave en digt, der rimer på endelserne og er banalt på den sjove måde.

En anden idé kunne være at finde nogle gamle skolefotos af jer - du ved; dem med kikset pandehår og tøj, og sætte dem ved siden af hinanden på forsiden og skrive "Verdens bedste match" eller "Som skabt for hinanden".

Kære________________

Vores fantastiske rejse sammen startede for 10 år siden, da vi ved et lykketræf mødte hinanden. Det var kærlighed ved første blik! Og lykken kunne ikke være større end nu, hvor Mikkel har været på knæ og Marie har givet sit ja. Vi vil derfor invitere til et fantastisk sommerbryllup og fejre vores kærlighed sammen med vores skønne familie og venner.

Dato

Sted

...

Kærlig hilsen

Marie og Mikkel

To versioner af teksten?

I stedet for at skrive du/I og dig/jer kan du også lave to invitationer med forskellige tekster. Lav den ene bryllupsinvitation med teksten du og dig, mens der i den anden udgave af indbydelsen står I og jer. De forskellige invitationer kan typisk bestilles i sæt af 10 stk.

Find en flot bryllupsinvitation-skabelon

Når du laver dine bryllupsinvitationer her hos CEWE, kan du vælge mellem mange forskellige skabeloner med bryllupstema. Vi giver flere forslag til, hvordan du kan sætte jeres eget foto ind på forsiden, men vi har også nogle skabeloner, hvor der kun er tekst på forsiden, hvis du foretrækker det. Vil du have flest mulige bryllupsskabeloner at vælge imellem, skal du downloade vores fotoprogram og lave invitationerne der. Vi har dog også flere skabeloner at vælge imellem online eller i appen. I softwaren skal du først vælge hvilken korttype, du ønsker til dine invitationer, samt papirtype og eventuel mulighed for sølv- eller effektlak i guld. Herefter kommer en række temaer til syne i kategorimenuen til venstre - og her kan du vælge bryllup og se alle skabelonerne. Så er det blot at vælge den, du bedst kan lide.

DIY - Lav selv bryllupsinvitationer i højeste kvalitet

Vil du gerne selv lave invitationerne, så de bliver lige, som du gerne vil have det? Men samtidig undgå et alt for hjemmelavet look, hvor der sniger sig limklatter ind eller du måske ender med glimmer på alle fingrene? Så skal du lave dem selv her hos CEWE. Du vælger dit yndlingsbillede af jer og en af de skabeloner, du bedst kan lide. Så kan du sammensætte design, billede/billeder og tekst lige præcis, som du vil have det. Invitationerne bliver trykt i højeste kvalitet, så du får det bedste af to verdener: Personligt og professionelt udtryk.

Hent fotoprogrammet

Indbydelser til bryllup - gode idéer

Vi har flere tips, når det gælder indbydelser, bryllup og inspiration. Vi har samlet en side her med en række artikler, som giver bryllups-inspiration. Husk at du også kan lave Save the date-kort, bordkort og takkekort, som du kan vælge at lave i samme designstil som dine indbydelser.

Desuden er et godt tip at vælge effektlak på forsiden, så du får teksten og clip-arts med flot effeklak i guld eller sølv. Her er det også nemmest at lave i fotoprogrammet, hvor du automatisk får mulighed for at indsætte det. Laver du indbydelserne online, skal du være opmærksom på at vælge en skabelon, som har et diamant-ikon på, for ikke alle papirtyper og designs kan kombineres med effektlak.

Hent fotoprogrammet

Bryllupsinvitationer til den smukkeste fest af dem alle

Nærmer tiden sig, hvor du skal sige ja til din udkårne? Har han været på knæ og er datoen fastsat? Så er det ved at være på tide at komme i gang med at skrive bryllupsinvitationerne! Jo før folk får indbydelserne, jo mere sikker er du på, at de kan komme til brylluppet. Så fat pennen og kom i gang med at skrive teksten til indbydelse til dit livs fest. Dit bryllup starter med jeres invitation!

Lav dine bryllupsinvitationer online

Det er nemt selv at lave bryllupsinvitationer, og du kan indsætte dine egne billeder og designe kortet, så det bliver en personlig og næsten hjemmelavet bryllupsinvitation, modtageren får, og ikke en præ-fabrikeret en af slagsen, købt i dit lokale supermarked.

Sådan laver du selv de smukkeste bryllupsinvitationer

Find det bedste billede af jer, det smukke, forelskede par. Når du laver bryllupsindbydelser hos CEWE, kan du vælge at sætte billedet ind i en skabelon eller du kan lave det hele selv helt fra bunden. Se her, hvordan du gør:

 • Klik på ’Design her’ for at lave din bryllupsinvitation online, direkte på vores side. Det er simpelt og ligetil, og du får flere eksempler og forslag til bryllupsinvitationer stillet til rådighed, som du kan bruge som skabelon. Du kan også vælge at downloade vores bestillingssoftware. Softwaren giver dig nogle flere designmuligheder, så brug den, hvis du er en kreativ sjæl, der gerne vil have rigtig mange muligheder for sjove, anderledes og flotte bryllupsindbydelser. Uanset hvilken metode du vælger, vil du få ideer og forslag til bryllupsinvitationer præsenteret.
 • Vælg kategori og korttype, der er rigtig mange at vælge imellem. Nogle foretrækker et enkelt fotokort som kort, andre foldekort osv.
 • Indsæt jeres billede og skriv teksten til bryllupsinvitationen. Også her er der mange muligheder for at lave det præcis i den stil, I ønsker. Vælg mellem flere skrifttyper, farver, rammer og kanter.
 • Læg kortene i varekurven, når du er tilfreds, og gør din bestilling færdig.

Indbydelsen til brylluppet er det første kig, gæsterne får af jeres bryllup

Derfor skal I vælge en skabelon eller et design til jeres bryllupsinvitation, som er i tråd med den stil, I gerne vil have til brylluppet. Så inden I går i gang med de praktiske forberedelser til brylluppet, skal I have gjort jer nogle tanker om, hvilken stil, I er til. Skal det være sjove og lidt utraditionelle indbydelser til bryllup, med en sjov tekst og et lidt skørt billede? Eller skal det være elegant, smukt og klassisk? Det er meget forskelligt, hvad man gør, det vigtigste er, at det bliver jeres fest.

Det bliver rigtig pænt, hvis I lader en rød tråd være i dekorationerne og for eksempel også selv laver bord- og menukort. Herpå kan I skrive med samme skrift og bruge de samme farver som på bryllupsindbydelsen. Ligeledes kan I også bruge det samme foto som på jeres invitation.

Det er desværre ikke gratis at lave bryllupsinvitationer eller at holde bryllup

At holde bryllup er ikke en gratis fornøjelse - det har I nok fundet ud af. Til gengæld kan I være helt sikre på, at vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og at vi laver jeres bryllupsinvitationer i den allerbedste og flotteste kvalitet. Når I har valgt at brug tid og penge på at holde en stor og flot bryllupsfest, så vil vi gerne være med til at sørge for, at de indbydelser, kort mv. I har købt hos os, er i allerflotteste kvalitet.

Bryllup, fest og invitationer

Når du har styr på alt det praktiske til dit bryllup såsom fest og invitationer, kan du gøre dig tanker om billeder fra festen. Det kan være en god idé at alliere sig med en eller to fotoglade gæster på forhånd. En gæst som både er glad for - og god til - at tage billeder. Aftal med vedkommende, at han/hun tager mange billeder fra jeres bryllup og fest. Fx systematiseret tage et billede af hver gæst uden for kirken, samt gå rundt og tage af alle ved de forskellige festborde.

Næsten alle tager jo billeder til sådan en særlig fest med deres mobil. Så en anden model er at opfordre alle gæster til at dele deres billeder efter. Der findes flere systemer til det; fx Google Photos, hvor man kan uploade og dele. Eller andre tjenester til fælles upload, som er lavet netop til lejligheder som et bryllup. Har I lyst, kan I også opfordre gæsterne til jeres fest til at dele Instagram billeder med et fælles hashtag. Måske vil I allerede skrive det på jeres bryllupsinvitationer?

Du kan også opfordre til at lægge billederne ind i en fælles mappe i CEWE MyPhotos - det er den nemmeste måde at samle og sortere billederne kronologisk på, og så kan du samtidig få dem automatisk overført til computeren, hvis du fx senere vil lave en flot bryllupsbog.

Det er vigtigt at få nok fotos fra jeres bryllup, så I har en masse minder af alle øjeblikkene - måske også dem, I ikke kan huske eller har oplevet, fordi hele dagen er så overvældende. Så har I også mulighed for at lave fotobøger og vægbilleder med bryllupsbilleder som minder til resten af livet.

Lav en fotobog efter brylluppet

Når den sidste bryllupsinvitation er sendt, festen holdt og det hele er overstået, kan I endelig slappe af og nyde alle de gode minder fra den største dag i jeres liv. Gør jer selv en tjeneste og lav en fotobog med billederne fra dagen. Så får I det flotteste fotoalbum med jeres egne billeder printet direkte på siderne, og hvor I selv har skrevet små kommenterer ind. Også her kan I vælge mellem mange formater og designs så bogen bliver helt i tråd med jeres bryllup.