Studiekalender med dine egne billeder

   Studiekalender

   Perfekt overblik over dine aftaler!

   fra 189,00 kr*

   • Valgfri startmåned
   • Ferietider
   • Sølvfarvet spiralryg

   Se produktinformation

   Del med andre:

   Kundeservice:

   Betal med:

   Leveringstid:

   Postforsendelse: Leveringstid 5-7 hverdage

   Forsendelsesomkostninger fremgår af prisliste

   Studiekalender

   Med denne studiekalender er du langt foran!

   Produktbeskrivelse

   Produktbeskrivelse

   Lav din helt egen studiekalender, fornøjelse garanteret!

   Aldrig glem noget igen, altid have overblikket og ha' det sjovt hver dag med din unikke studiekalender.

   For dig og dine venner.

   Produktinformationer

   Produktinformationer

   • Produktnr: 9927
   • Materiale: Spiralryg (sølv)
   • Mål: DIN A5 (14,8 x 21 cm)
   • Indbinding: 100 g/m² beskyttet af gennemsigtig prik-plak-folie
   • Indhold: 128 siders kalender med valgfrie farver og 28 individuelt redigerbare billedsider, 100 g/m² papir

   Priser og leveringstid kan variere en smule afhængigt af leveringsmåden.
   Vælg en leveringsmåde for at se den aktuelle pris og leveringstid.


   Vælg leveringsmåde:

   Afhentes i butik
   Modtages med posten
   ProduktPris Leverings­tid
   Studiekalender 189,00 Kr. 4-7 hverdage
   Designtillæg pr. produkt 19,00 Kr.  
   Administrationsgebyr pr. ordre inkl. porto og indpakning
   Pris
   39,99 Kr.
   Alle priser er inkl. moms.

   Personlig studiekalender

   Nu er det slut med at glemme aftaler, lektier, fødselsdage osv. Få styr på alle dine opgaver og aftaler med en personlig kalender til studiet fra Cewe.dk! Hos os kan du få en flot studiekalender med dine bedste billeder og din egen tekst, og på den måde gøre din kalender meget mere personlig. Din studiekalender er i A5 format og nem at have med sig f.eks. i skoletasken.

   En studiekalender med dine egne billeder kan bruges til mange forskellige ting! Brug eksempelvis din kalender i skolen eller på studiet til dit skema og som lektie- og eksamensoversigt. Du kan også bruge din studiekalender til at holde styr på alle dine aftaler, planer og fødselsdage, så du hverken glemmer at møde op til en fest eller at sige tillykke til dine venner. Eller hvad med at bruge din studiekalender som en personlig dagbog? Mulighederne for denne kalender er mange, men du bestemmer selvfølgelig selv, hvad du vil bruge din studiekalender til. 

   Når du skal designe en personlig studiekalender, finder du hos os et bredt udvalg af designskabeloner, layouts og farver, så du kan lave præcis den studiekalender, du gerne vil have. Du kan vælge mellem farverne sort, lyseblå, lilla og pink til din kalender. Herudover kan du også selv bestemme startmåned og -år på din kalender. Uanset, hvilken startmåned du vælger, fungerer din studiekalender i et år frem. Du vælger helt selv, hvilke billeder du vil have i din kalender - der er plads til hele 28 styk, så du kan have fotos af for eksempel både dig selv, din familie, dine venner, dit kæledyr og dit idol i din studiekalender. Når du skal designe en personlig studiekalender, har du mange valgmuligheder, så din kalender bliver din helt egen og får det udseende, du synes, den skal have. Du skal nemlig selv vælge coverdesign, layout, farve, startmåned, tekster og fotos. Når du har bestilt din studiekalender, går der 6-8 hverdage, før du modtager din nye, flotte og ikke mindst personlige kalender med favoritbilleder.  

   En personlig studiekalender er en rigtig god gaveidé og et sikkert hit inden for vores fotogaver. Denne kalender er en af vores meget specielle og samtidig meget brugbare fotogaver. Som gave til din datter eller søn eller en god studiekammerat er en personlig studiekalender perfekt! Bestil en kalender nu!

   Er det ikke en studiekalender du lige står og mangler, så tag et kig på vores mange andre fotoprodukter. Måske det var noget med en CEWE FOTOBOG, et fotolærred eller måske en af vores andre fotogaver?

   Jeg accepterer
   Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.