CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Et helt års glæde i billeder!

Brug dine billeder fra året der gik i en fotokalender til 2024

Til produktoversigt

Lav en fotokalender 2024 - den fineste gave

Sammensæt en helt unik kalender med dine egne billeder. Lav en fotokalender til dig selv eller giv den i gave. En gave som glæder måned efter måned igennem et helt år.

Køb mere og spar mere!

Fyld varekurven og få mere for pengene
10%
ved køb for min. 699 kr. med værdikode: 10PROCENT
15%
ved køb for min. 1.099 kr. med værdikode: 15PROCENT
20%
ved køb for min. 1.499 kr. med værdikode: 20PROCENT

Hvor vil du bestille din fotokalender?

Se hvad forskellen er mellem at bestille i appen, online eller i fotoprogrammet

CEWE Fotoprogram

 • Alle funktioner og designmuligheder
 • Mulighed for at tilvælge træliste og gaveindpakning
 • Vælg mellem alle vores designs og tilpas evt. farver
Vi anbefaler

CEWE-app

 • Let adgang til mobilbilleder
 • Bestil nemt og hurtigt, når og hvor du vil
 • Vælg mellem vores mest populære formater

Design fotokalender online

 • Find din favorit blandt alle vores kalendere
 • Mulighed for at tilvælge træliste og gaveindpakning
 • Arbejd på din fotokalender fra forskellige enheder

Alt om vores papirtyper

Vælg mellem syv papirtyper i højeste kvalitet.
Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk standard Intensive farver, silkemat look

En allrounder! Digitaltryk standard er af høj kvalitet og har en vægt på 250 g/m². Papiret har en flot, silkemat overflade, og det er muligt at skrive på papiret med en blyant.

Digitaltryk hgv-kalender Digitaltryk hgv-kalender Digitaltryk blankt Strålende farver, elegant glans

Digitaltryk blankt på 250 g/m² giver dine billeder en helt særlig glans. Den høje lysintensitet og de klare konturer får dine billeder til at stråle på den glatte overflade. UV-lakeringen beskytter billederne mod snavs og fugt.

Digitaltryk mat Cewekalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Bløde farver, elegant udseende

På Digitaltryk mat får dine billeder et afdæmpet og eksklusivt udseende. Overfladen er let ru og vægten er på 260 g/m², hvilket giver dine billeder bløde farver og kontraster.

Digitaltryk standard (100% genanvendt papir) Genanvendt og hvidt

Det hvide 100% genanvendte papir har en tykkelse på 250g/m² med en silkemat overflade. Det fremhæver dine motiver med naturlige farver og afbalancerede kontraster.

Fotopapir halvmat Naturlige farver, halvmat look

Det halvmatte fotopapir fra FUJIFILM får det smukke frem i dine billeder med sin halvmatte overflade i naturlige farver. Denne papirtype får alle detaljer frem i dine billeder og sikre høj dybdeskarphed.

Fås til Vægkalender A3, Vægkalender A4 og Vægkalender Kvadratisk.

Fotopapir Cewe kalender Fotopapir Cewe kalender Fotopapir blankt Klare farver, høj skarphed

Fotopapir på 230 g/m² gengiver dine billeder med høj detaljeringsgrad og dybdeskarphed. Siderne bliver belyst med den klassiske sølvhalogen-teknik, som får dine billeder til at stråle.

Fotopapir premium mat Bløde farver, professionelt look

Dette førsteklasses fotopapir fra FUJIFILM er kendetegnet ved perfekt detaljedefinition og dybdeskarphed samt en reflektionsfri overflade i høj kvalitet.

Tilgængelig til Vægkalender A4, A3 og Kvadratisk.

Trustpilot anmeldelser

Ofte stillede spørgsmål om fotokalender

Vores kunder stiller ofte disse pørgsmål, når de laver en kalender med billeder her hos CEWE.

Ja, du kan selv bestemme, hvilken måned fotokalenderen skal starte med. Det behøver ikke være januar. Faktisk foreslår vores fotoprogram selv den næste måned. Dvs. at laver du kalenderen i juli måned, er august automatisk sat til startmåned. Og ønsker du en anden, kan du blot ændre det manuelt under startmåned. Du kan læse mere her om selv at vælge startmåned.

Du kan godt lave en fotokalender som evighedskalender. Lav den i vores fotoprogram; er du ny kunde, så start med at downloade det helt gratis. Her kan du finde nogle af vores skabeloner uden dage og årstal på, så de ikke er bundet til et bestemt år. Du kan gå direkte til at downloade enten vores stående eller liggende evighedskalender, samt følge vores 4 trin til at lave en evighedskalender her.

Du kan lave din egen kalender her hos CEWE. Vi har mange forskellige typer fotokalendere såsom vægkalendere, bordkalendere og bl.a. forskellige aftalekalendere, som du alle kan sætte dine egne fotos i. Når du laver din fotokalender, kan du vælge mellem at lave den i vores foto-app, online eller i fotoprogrammet (som vi anbefaler).

Hvis du gerne vil skrive notater i din fotokalender, anbefaler vi, at du vælger Digitaltryk mat som papirtype. Fotopapiret har en blank overflade, så her vil du skulle bruge en speciel pen, så du ikke risikerer, det bliver tværet ud.

Vores tosidede vægkalender har spiralryg i midten med fotoet på den øverste del og dagene (med god plads til at skrive) på den nederste del. De angivne mål er på en en åben kalender. Altså slået ud, som når den hænger på væggen, ligesom den også bliver vist på billederne.

Er du i tvivl om målene på ”A-formaterne”? De er som følger:

 • A5: 14,8 cm x 21 cm
 • A4: 29,7 cm x 21 cm
 • A3: 42 cm x 29,7 cm
 • A2: 59,4 cm x 42 cm

Du kan desuden bestille en kalender i formatet Kvadratisk, som er enten 30 cm eller 45 cm på hver side.

Fotokalender 2024 – Lav selv din egen kalender med billeder

Lav en fotokalender 2024 med dine egne billeder. Det er den perfekte gave til jul eller fødselsdag. Du har valgfri startmåned, så du kan sagtens bestille en billedkalender, der går fra midten af 2024 til midten af 2025.

Vi kan alle få brug for en billedkalender, når vi eksempelvis skal holde styr på aftaler og fødselsdage.

Du kan selv lave en personlig fotokalender med valgfri startmåned i 2023 eller 2024. Eller selvfølgelig en ny til hele det næste år med dine egne billeder hos CEWE.dk. Hos os finder du helt sikkert et format, der passer til dit behov. Vi har et bredt udvalg af forskellige kalendertyper: vægkalendere, bordkalendere, familiekalendere, årskalendere, spiralkalender og meget mere, som alle kan designes med en af vores mange layouts eller designskabeloner. Du kan eksempelvis lave en kalender på højkant eller som panorama i størrelserne A4, A3 eller A2 og i en af følgende papirtyper: standardpapir, blankt papir, mat eller blankt fotopapir.

Lav din egen kalender ud fra de mange designmuligheder

Få overblik over de mange muligheder her på siden og vælg den, der passer til netop dine ønsker og dit behov. Der er rig mulighed for at være kreativ og lave den anderledes end en gængs kalender. Det kan være en hjemmelavet gave eller du kan designe din kalender på en kreativ måde med fotocollager og rammer. Eller ganske enkelt ved dit valg af sjove billeder til din fotokalender, så man bliver overrasket hver gang, man bladrer videre til en ny måned.

CEWE fotokalender – print-kvaliteten er i top

Hos CEWE er vi testvinder i mange af vores produkter, og det gælder også vores kalender print-kvalitet. Du kan enten bestille din CEWE fotokalender online, downloade vores software eller bruge vores foto-app. Så vælg den vej, som passer dig bedst, og lav din egen kalender med årets bedste billeder. Vi har mange forskellige skabeloner, så med din egen smag og egne billeder har du de bedste forudsætninger for et fotokalender lav selv-projekt med unikt resultat og en kalender med egne billeder i højeste kvalitets print.

Lav selv kalender med billeder i stor eller lille størrelse

Vil du lave en stor kalender eller en mindre med dine egne billeder? Du kan vælge imellem seks forskellige formater til din fotokalender, du laver selv. Hertil kan du vælge mellem mange skabeloner, fx månedskalendere eller ugekalender skabeloner. Du kan lave en årskalender med uger, hvis du vælger en af de skabeloner, som har ugenumre på. Det er nemlig forskelligt om man foretrækker en ugekalender med plads til planlægning (fx en familiekalender), eller du er en af dem, som foretrækker en fotokalender med et hurtigt overblik. Så kan det være, du skal tjekke vores tremånederskalender i A3.

Bestilling online af kalender

Du kan bestille din personlige kalender online direkte her på hjemmesiden, eller du kan gøre det i softwaren CEWE Fotoprogram, som du gemmer på din computer. Uanset om du laver fotokalenderen online, i appen eller i softwaren, kan du gemme den, så du kan gå til og fra. Vær dog opmærksom på, at laver du din kalender online, skal du gå ind og aktivt gemme den – ellers skal du starte forfra på din billedkalender næste gang! I appen gemmes fotokalenderen til gengæld automatisk.

Personlig fotokalender med dine billeder

Det er nemt og tager ikke lang tid at lave en personlig fotokalender med dine billeder hos os. Lav den på farten i vores app med dine egne billeder fra mobilen, eller lav selv din fotokalender derhjemme på computeren og bestil den på nettet.

Hvordan laver du en kalender med dine egne fotos:

 1. Vælg det format, der passer til dig og dit behov.
 2. Klik på knappen "Design her".
 3. Lav en designerkalender (med et af vores mange design) eller en standardkalender (med et tom layout).
 4. Vælg startmåneden og startåret.
 5. Upload og indsæt dine billeder og skriv evt. en tekst.
 6. Klik på "Læg i varekurv", når du er tilfreds med dit design.
 7. Opret en profil/Log ind og gennemfør din bestilling.

Du modtager din ordre med posten inden for 6-8 hverdage.

Når du køber en kalender i de fysiske butikker, har du ikke selv mulighed for at vælge startmåned og startår. Når du laver en fotokalender hos os, bestemmer du selv, hvilken måned og hvilket år den skal starte. Du får dermed en kalender, der starter på lige nøjagtig det tidspunkt, du har brug for, og du undgår samtidig en fotokalender, der indeholder måneder, der allerede er gået.

Fotokalender 2024

I slutningen af et år kan du naturligvis også vælge at lave en ny kalender for hele det næste kalenderår og fx give den i julegave. Det er altid et hit hos bedsteforældrene og andre tætte familiemedlemmer. Prøv at lave en fotokalender som en gave til mormor og se hendes reaktion – vi gætter på, at hun reagerer vældig positivt og måske endda med våde øjne. Men kommer du i tanke om det i løbet af 2023, kan du som nævnt heldigvis altid justere startmåneden, så billedkalenderen fx går fra midten af 2023 til midten af 2024. Du kan også vælge en template med ugenumre, hvis du vil lave en ugekalender.

Kalender med billeder i gave til én, du holder af

En fotokalender er den perfekte gaveidé til én, du holder af. Ikke nok med, at du frit selv kan vælge startmåned og startår, så indeholder den dine bedste billeder, og du giver derfor en meget personlig gave til den, du holder af. En kalender med billeder er en julegave, som modtagere kan nyde og gøre brug af et helt år fremover.

Ønsker du f.eks. at samle flere af dine billeder i et fotoalbum, kan du nemt lave en personlig fotobog med dine egne billeder og tekster. En CEWE FOTOBOG er også den perfekte bog til dine feriebilleder eller bryllupsbilleder

Du kan også lave flotte og unikke invitationer, hvor dine egne billeder indsættes eller personlige julekort, når julen nærmer sig. Tag et kig rundt på vores side, og få inspiration til at bruge dine billeder som flotte og personlige gaver.

Vælg et foto til hver måned i kalenderen

Når du skal lave din kalender med billeder, er første skridt, at du skal vælge et foto til hver måned, samt et til tryk på forsiden. Du vil typisk opleve, at nogle måneder er det svært at vælge mellem en masse fotos, og andre måneder har du knap så mange fotografiske pletskud, som vil passe. Fx kan der være en masse skønne billeder fra sommerferien med blå himmel, flotte strande, grønne græsmarker og glade ansigter, som alle vil gøre sig fantastisk som kalenderbillede for juni, juli eller august. Så kan det være svært kun at vælge tre fotos. Men se det som et luksusproblem og udvælg de allerflotteste.

Inspiration til lav selv kalender – udvælg billeder til fotokalenderen

Det er meget individuelt, hvilke kriterier man har for fotoudvælgelsen. Nogle mennesker går efter de flotteste landskabsbilleder, så naturen kan pryde på væggen hele året rundt. Mens andre går efter øjebliksbilleder fra sociale situationer såsom fødselsdage, børnenes leg og familiemiddagen rundt om den rødternede dug på ferien. Dette afhænger naturligvis af en række faktorer, såsom din personlige smag og hvem billedkalenderen er til.

Laver du en fotokalender til dine forældre af børnebørnene, vælger mange ofte et billede af det barn, som har fødselsdag den pågældende måned. Går du sammen med dine søskende om en fælleskalender af alle børnebørnene, er dette også en god måde at fordele billeder af hvert barn lige. Så kan de øvrige måneder være fællesbilleder af børnebørn og bedsteforældre og fx et billede af hvert søskendepar. Så burde alle være glade.

Få mere inspiration til, hvordan du laver en hjemmelavet kalender eller en evighedskalender.

Fotos til din billedkalender måned for måned

Oplagte ideer, når du skal vælge foto og komme året rundt fotografisk:

Januar – Børnene på slæde i sneen eller et skibillede fra pisten i Østrig

Februar – Fastelavnsudklædte børn eller en solopgang over træerne med rimfrost

Marts – Børnene med huer og vanter i haven eller de første irantis i havebedet

April – Familien på gåtur i skoven eller de flotte påskeliljer

Maj – De første måltider på terrassen i forårssolen eller det blomstrende kirsebærtræ i haven

Juni – Måske den første strandtur eller et naturbillede af landet i fuldt flor

Juli – Flotte billeder fra sommerens rejseoplevelser; familien på cykeltur eller et smukt bjergbillede fra Alperne

August – Børnene, som bygger sandslotte på stranden eller dansk idyl med gule, modne kornmarker

September – Sensommerbilleder og isspisning på havnen eller septembers himmel, når den er allermest blå

Oktober – Børnene, som samler kastanjer og bygger dyr eller skoven i de smukke efterårsfarver

November – Oplagt til indendørsbilleder fra hyggestunder eller et foto af de tændte stearinlys i vinduet

December – Børnene, som pynter juletræet eller hvad med et foto af granskoven i nyfalden sne

Forside – Glem ikke at vælge dit yndlingsbillede til forsiden på kalenderen. Gerne med alle børnene på

God pris - Er du på udkig efter en billig fotokalender?

Hos CEWE.dk lægger vi først og fremmest vægt på at producere kalendere med fotos trykt i allerhøjeste kvalitet, snarere end at presse prisen så lav som muligt. Alligevel starter vores kalendere med billeder i den lave ende.

Det er en Årskalender med fotos, som er den billigste, mens Vægkalendere med et stort foto for hver måned starter lidt højere. Du kan altid klikke ind og se de forskellige typer og mere om priserne i menuen ovenfor.

Fotokalendere i forskellige størrelser

Hos CEWE har vi et stort udvalg af kalendere, både når det gælder design, layout og størrelser. Vælg den stil, som passer bedst til dig eller de personer, som skal have billedkalenderen. Mange vælger en vægkalender, så du kan få kalenderen op at hænge. Det er ofte både flottest og mest praktisk derhjemme. Men vil du have en personlig kalender på dit arbejdsbord, er en bordkalender oplagt.

 • En foto-vægkalender fra CEWE kan fås i A5, A4, A3 og A2, samt formaterne Kvadratisk 30 cm og 45 cm

Find den rette kalender til julen 2023

Er det i år, du vil forkæle dig selv eller nogle af dine venner eller familie med en personlig julekalender? Fra slutningen af september kan du lave og bestille en chokoladejulekalender med et af dine fotos på forsiden. Du kan lave en kalender med kinder til dine børn eller en slik-julekalender, hvor du selv køber og fylder lige det i, du har lyst til. Hvis det er til din kæreste, er en Ferrerokalender perfekt som julekalender til voksne.

Kundeservice hjælper dig med bestilling og levering af din billedkalender

Hvis du har spørgsmål til et af vores mange fotoprodukter, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice, der altid er klar til at hjælpe dig. Kundeservice kan kontaktes på telefon 7879 7803 eller support@cewe.dk.

Lav din egen fotokalender allerede i dag og få en flot og personlig kalender, der bringer minderne frem hver gang, du kigger på den!

Nyhedsbrev

Velkomstfordel ...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer.
Ved tilmelding accepterer du vores Datapolitik, som du finder nederst på siden. Du kan til enhver tid afmelde dig via link i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun 1 klik tilbage

Af databeskyttelsesmæssige årsager modtager du snart en bekræftelses-email.

Klik på bekræftelseslinket i e-mailen for at aktivere dit tilmelding til nyhedsbrevet.

Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Beklager!

Der er desværre opstået en fejl.

Vi kunne desværre ikke tilmelde dig til vores nyhedsbrev!