Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Planlægningskalender

Skab overblik over familiens aftaler i en planlægningskalender for 2024

Til produktoversigt

Planlægningskalender til væggen

Hold styr på familiens aftaler. Perfekt overblik over hele familiens aftaler – toppet med et dejligt fotominde.

Planlægningskalender, når du er på farten

Hold styr på aftaler og lektier med en planlægningskalender. Lav en spiralkalender eller en studiekalender med dine egne fotos. Du bestemmer selv hvilken måned, kalenderen skal starte i.

Planlægningskalender til bordet

Lav din egen planlægningskalender, der passer perfekt til skrivebordet på dit kontor. Find dine bedste billeder frem, vælg den bordkalender, du bedst kan lide, og bestil din fotokalender 2023 allerede i dag.

Alle papirtyper

Fra digitaltryk til fotopapir: vælg mellem fire papirtyper
Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk standard Intensive farver, silkemat look

En allrounder! Digitaltryk standard er af høj kvalitet og har en vægt på 250 g/m². Papiret har en flot, silkemat overflade, og det er muligt at skrive på papiret med en blyant.

Digitaltryk hgv-kalender Digitaltryk hgv-kalender Digitaltryk blankt Strålende farver, elegant glans

Digitaltryk blankt på 250 g/m² giver dine billeder en helt særlig glans. Den høje lysintensitet og de klare konturer får dine billeder til at stråle på den glatte overflade. UV-lakeringen beskytter billederne mod snavs og fugt.

Digitaltryk mat Cewekalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Bløde farver, elegant udseende

På Digitaltryk mat får dine billeder et afdæmpet og eksklusivt udseende. Overfladen er let ru og vægten er på 260 g/m², hvilket giver dine billeder bløde farver og kontraster.

Fotopapir Cewe kalender Fotopapir Cewe kalender Fotopapir blankt Klare farver, høj skarphed

Fotopapir på 230 g/m² gengiver dine billeder med høj detaljeringsgrad og dybdeskarphed. Siderne bliver belyst med den klassiske sølvhalogen-teknik, som får dine billeder til at stråle.

Hvor vil du bestille din fotokalender?

Se hvad forskellen er mellem at bestille i appen, online eller i fotoprogrammet

CEWE Fotoprogram

  • Alle funktioner og designmuligheder
  • Mulighed for at tilvælge træliste og gaveindpakning
  • Vælg mellem alle vores designs og tilpas evt. farver
Vi anbefaler

CEWE-app

  • Let adgang til mobilbilleder
  • Bestil nemt og hurtigt, når og hvor du vil
  • Vælg mellem vores mest populære formater

Design fotokalender online

  • Find din favorit blandt alle vores kalendere
  • Mulighed for at tilvælge træliste og gaveindpakning
  • Arbejd på din fotokalender fra forskellige enheder

Planlægningskalender 2024 med dine egne billeder på

Lav en personlig planlægningskalender, der passer til dine behov. Bestil en fotokalender 2024 til væggen, bordet eller tasken og glæd dig til at se på billeder af dejlige begivenheder i dit liv.

Har du også mange aftaler og ting, du skal huske? Måske er det oven i købet dig, der er tovholder for hele familien? For rigtig mange mennesker er det vigtigt at planlægge deres aktiviteter og aftaler, så de får så meget ud af tiden som muligt. Vil du gerne have et godt og flot overblik over det, du skal, så lav en personlig planlægningskalender 2024 med dine egne billeder trykt direkte på siderne. Så bliver det lidt sjovere at have travlt.

Planlægningskalendere til ethvert behov

En god fotokalender er den ideelle følgesvend året rundt. Lav din egen fotokalender for 2024 og hold øje med dine aftaler samtidig med, at du nyder dine yndlingsmotiver. Du kan bestille mange forskellige slags kalendere hos os, se et udpluk her:

Bestil din planlægningskalender online

De flotte planlægningskalendere er alle kendetegnet ved, at de bliver trykt i det design, du har valgt og med dine egne billeder trykt direkte på siderne.

Desuden er det så smart, at du også selv har mulighed for at vælge hvilken måned og år, din planlægningskalender skal starte med. Dermed kan du bestille en kalender når som helst på året uden at få en, hvor nogle af månederne allerede er gået.

Du kan lave og bestille din planlægningskalender via vores gratis bestillingssoftware, som du downloader til din computer, eller du kan lave kalenderen online direkte her på siden.

Skab din personlige kalender til planlægning af årets store og små begivenheder

Der er mange ting, vi skal huske på både på arbejde og privat. Har du nu også husket, at du skal på kursus tre dage i næste måned? Eller at faster Gerda fylder rundt til maj? Derudover er der jo også alle de løse aftaler, såsom tid hos tandlægen eller ørelægen med børnene, forældremøder, bestyrelsesmøder og personalemøder.

Med din helt egen, specialdesignede planlægningskalender 2024 får du hurtigt et overblik over hverdagen, og med alle de forskellige formater vi tilbyder, er der også ét, der passer til dig og dine behov.

Kalenderen til planlægning – også til arbejdet

En personlig kalender er naturligvis oplagt til privat brug. Men hvad med også at lave kalenderen til arbejdet sjov? I kan vælge billeder af medarbejdere til den sidste, sjove teamevent og sætte ind på hver måned. Så bliver planlægningen af diverse møder, aftaler og deadlines meget sjovere. Hæng den i det åbne kontorlandskab eller i kantinen.

Eller måske ved teamlederens bord, så han bliver mindet om sine gode medarbejdere. Uanset, så skulle det gerne være en planlægningskalender som giver smil på læben – også mandag morgen.

Lav planlægningskalenderen i den bedste app

Når du skal lave planlægningskalenderen kan du, som nævnt ovenfor, lave den online eller via vores software. Men du kan også lave den i vores app. App’en kan bruges til en lang række af fotoprodukter som fotobøger og alle vores vægbilleder og fotogaver. Hvis du har alle dine fotos på mobilen og gerne vil lave kalenderen hurtigt, er app’en således også den bedste mulighed. Du kan læse mere på siden om vores foto-app.

100 % tilfredshedsgaranti på CEWE fotokalender

Med vores tilfredshedsgaranti er du sikret en fotokalender, som du bliver glad for. Modtager du en kalender, som du ikke er 100% tilfreds med, så har du mulighed for at få genproduceret din ordre eller få købsprisen retur. Læs mere om vores tilfredshedsgaranti.

Har du spørgsmål til bestilling af din planlægningskalender, tilfredshedsgarantien eller andet, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. De sidder klar til at hjælpe dig og kan kontaktes på tlf: 7879 7803 eller via mail: support@cewe.dk.