Planlægningskalender 2020

Planlægningskalender
FAMILIEKALENDER A4

FAMILIEKALENDER A4

Den eksklusive familiekalender med spalter giver dig det optimale grundlag for en god planlægning.
fra 159,00 kr*
FAMILIEKALENDER A3

FAMILIEKALENDER A3

Den ideelle følgesvend til at fastholde alle familiemedlemmers aftaler. Specielt ved denne kalender er, at A3-formatet byder på masser af plads til billeder af dem, du holder af.


fra 209,00 kr*
TOSIDET VÆGKALENDER A3

TOSIDET VÆGKALENDER A3

Familiekalenderen i kvalitetsprint er den ideelle mulighed for at få overblik over aftaler og events for alle familiemedlemmer på én gang.


fra 159,00 kr*
TOSIDET VÆGKALENDER A2

TOSIDET VÆGKALENDER A2

Ideel til at skabe oversigt for flere personer.


fra 209,00 kr*
TREMÅNEDERSKALENDER A3

TREMÅNEDERSKALENDER A3

Få et overblik over et kvartal - smart, hvis du ikke vil miste overblikket. Desuden fremhæves dine billeder på en helt særlig måde.  
fra 209,00 kr*
TREMÅNEDERSKALENDER A2

TREMÅNEDERSKALENDER A2

En alletiders ledsager i hverdagen. Din individuelle tremånederskalender med personlige billeder og lækkert design vækker garanteret opmærksomhed.


fra 209,00 kr*
STUDIEKALENDER A5

STUDIEKALENDER A5

Det handy A5-format giver dig overblik over ugen på hver dobbeltside. På denne måde kan du både holde styr på skolen og fritiden.
fra 189,00 kr*
SPIRALKALENDER A5

SPIRALKALENDER A5

En dejlig spiralkalender med helt personlige minder og blikfang i A5-format.


fra 189,00 kr*
ÅRSKALENDER A4

ÅRSKALENDER A4

Denne årskalender har et praktisk format i A4, så den er nem at få plads til på væggen samtidig med, at du har et overblik over hele året.

49,00 kr*
FØDSELSDAGSKALENDER

FØDSELSDAGSKALENDER

Med masser af plads til notater minder denne kalender dig om alle de vigtigste fødselsdage, jubilæer og årsdage. Design din favorit ud fra talrige layoutforslag.


fra 109,00 kr*
FØDSELSDAGSKALENDER STOR

FØDSELSDAGSKALENDER STOR

Med vores store fødselsdagskalender vises dine yndlingsbilleder i et silkemat digitaltryk og stilfuldt design på hver side.
149,00 kr*
FØDSELSDAGSKALENDER A3

FØDSELSDAGSKALENDER A3

Ideel over alt, så de mange aftaler og fødselsdag ikke er til at overse.
fra 159,00 kr*
FØDSELSDAGSKALENDER A2

FØDSELSDAGSKALENDER A2

Gør din hverdag mere farverig: i en håndevending kan du designe en dekorativ fødselsdagskalender af høj kvalitet - helt efter din egen smag!
fra 209,00 kr*

Planlægningskalender med dine egne fotos på


Har du også mange aftaler og ting, du skal huske? Måske er det oven i købet dig, der er tovholder for hele familien? For rigtig mange mennesker er det vigtigt at planlægge deres aktiviteter og aftaler, så de får så meget ud af tiden som muligt. Vil du gerne have et godt og flot overblik over det, du skal, så lav en personlig planlægningskalender med dine egne billeder trykt direkte på siderne. Så bliver det lidt sjovere at have travlt.


Planlægningskalendere til ethvert behov


En god fotokalender er den ideelle følgesvend året rundt. Lav din egen fotokalender og hold øje med dine aftaler samtidig med, at du nyder dine yndlingsmotiver. Du kan bestille mange forskellige slags kalendere hos os, se et udpluk her:


Bestil din planlægningskalender online


De flotte planlægningskalendere er alle kendetegnet ved, at de bliver trykt i det design, du har valgt og med dine egne billeder trykt direkte på siderne. Desuden er det så smart, at du også selv har mulighed for at vælge hvilken måned og år, din planlægningskalender skal starte med. Dermed kan du bestille en kalender når som helst på året uden at få en, hvor nogle af månederne allerede er gået.

Du kan lave og bestille din planlægningskalender via vores gratis bestillingssoftware, som du kan downloade her, eller du kan lave kalenderen online direkte her på siden.


Skab din personlige kalender til planlægning af årets store og små begivenheder


Der er mange ting, vi skal huske på både på arbejde og privat. Har du nu også husket, at du skal på kursus tre dage i næste måned? Eller at faster Gerda fylder rundt til maj? Derudover er der jo også alle de løse aftaler, såsom tid hos tandlægen eller ørelægen med børnene, forældremøder, bestyrelsesmøder og personalemøder. Med din helt egen, specialdesignede planlægningskalender får du hurtigt et overblik over hverdagen, og med alle de forskellige formater vi tilbyder, er der også ét, der passer til dig og dine behov.


Kalenderen til planlægning – også til arbejdet


En personlig kalender er naturligvis oplagt til privat brug. Men hvad med også at lave kalenderen til arbejdet sjov? I kan vælge billeder af medarbejdere til den sidste, sjove teamevent og sætte ind på hver måned. Så bliver planlægningen af diverse møder, aftaler og deadlines meget sjovere. Hæng den i det åbne kontorlandskab eller fx i kantinen. Eller måske ved teamlederens bord, så han bliver mindet om sine gode medarbejdere. Uanset, så skulle det gerne være en planlægningskalender som giver smil på læben – også mandag morgen.


Lav planlægningskalenderen i den bedste app


Når du skal lave planlægningskalenderen kan du, som nævnt ovenfor, lave den online eller via vores software. Men du kan også lave den i vores app. App’en kan bruges til en lang række af fotoprodukter som fotobøger og alle vores kalendere. Hvis du har alle dine fotos på mobilen og gerne vil lave kalenderen hurtigt, er app’en således også den bedste mulighed. Du kan læse mere på siden om vores foto-app.


100 % tilfredshedsgaranti på CEWE kalender


Med vores tilfredshedsgaranti er du sikret et produkt, som du bliver glad for. Modtager du et produkt, som du ikke 100 % tilfreds med, så har du mulighed for at få genproduceret din ordre eller få købsprisen retur. Læs mere om vores tilfredshedsgaranti.

Har du spørgsmål til bestilling af din planlægningskalender, tilfredshedsgarantien eller andet, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. De sidder klar til at hjælpe dig hverdage mellem 8.30 og 18 og kan kontaktes på tlf: 7879 7803 eller via mail: support@cewe.dk .

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.