Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG og vægbilleder!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Lav fotogaver med dine egne billeder online Lav fotogaver med dine egne billeder online

Fotogaver

Masser af helt unikke gaver

Til produktoversigt
Spil slider Spil slider

Puslespil

Til store og små. Design dit eget Ravensburger-puslespil af høj kvalitet med op til 1.500 brikker

Til produktoversigt
Dekoration slider Dekoration slider

Dekoration

Unikke gaveideer til dine kære.

Til produktoversigt
drikkekrus slider drikkekrus slider

Krus

Nyd kaffen i et personligt fotokrus.

Til produktoversigt

Populære fotogaver – nemt og enkelt at lave

Se de seneste nyheder fra CEWE

Inspiration

Hvordan skal din fotogave bestilles?

Dine fotoprodukter kan altid gemmes og findes frem igen, når du vil arbejde videre på dem

CEWE-app

 • Design og bestil, når du er på farten
 • Enkle designmuligheder
 • Gem dine projekter i appen
Vi anbefaler

Design online

 • Nem og hurtig bestilling
 • Ingen installation nødvendig
 • Virker på alle enheder

CEWE Fotoprogram

 • Mange designmuligheder
 • Enkel installation på din PC eller MAC
 • Gem projekter lokalt på PC'en

Trustpilot anmeldelser

Fotogaver - Lav en personlig gave til én, du holder af

Design selv flotte, personlige fotogaver

Den perfekte gave er lavet med kærlighed og udvalgt særligt til den, man holder af. Se vores store udvalg af flotte fotogaver og vælg en, dine kære vil blive rigtig glad for. Udvalget af hjemmelavede gaver er stort! Og pyntet med dine eller jeres egne udvalgte billeder, bliver gaven ikke mere personlig.

Fotogaver inden jul

Vi er hurtige til at producere og tilbyder hurtig levering, inden for 1-2 uger. Bestil nu og du modtager snart dine personlige fotogaver med posten. Vi arbejder ekstra hurtigt op til jul, og vores kundeservice sidder parat til at hjælpe dig, hvis du skulle have brug for det.

Sådan laver du fotogaver med dine egne billeder på

Det er nemt og hurtigt at lave dine personlige gaver. Se her, hvordan du gør:

 • Vælg dit produkt. Vælg derefter enten at designe din fotogave direkte på vores hjemmeside, det er en enkel måde at gøre det på, eller download vores gratis bestillingssoftware. Vores software giver dig et hav af designmuligheder, og du kan pynte dit produkt på forskellig vis. Vær opmærksom på, at det ikke er ved alle produkter, begge muligheder findes.
 • Upload dit billede og tilføj cliparts og eventuelt tekst
 • Læg fotogaven i varekurven og færdiggør din bestilling.
 • Fotogaven er på vej, nu skal du bare glæde dig til at modtage den

Find de bedste fotogaver til ham

Åh ja, den er altid svær, ikke? Hvad giver man manden, der har alt? Mange kvinder synes, det er svært at finde på en personlig og flot gave til ham. Nu behøver du ikke lede mere, vi har helt sikkert en fotogave, han bliver glad for. Overvej følgende:

 • Skal han have noget til kontoret? Det kunne være en god ide, hvis han arbejder meget og ofte sidder på sit kontor. Krus med foto på er en af vores klassikere, og findes i mange varianter. Mon ikke han kunne bruge et lækkert krus med billede af jer to sammen? Eller måske en flot spiralkalender til at holde styr på alle aftalerne? Selvfølgelig med et flot billede på, som du har valgt.
 • Vil du hellere give ham noget til hjemmet? Et rigtig flot glasfoto med et billede af hele familien samlet, vil både glæde ham og resten af familien. Eller vores helt unikke dørskilt, som du selv har designet, med billede af familien på samt din egen tekst, pynt og farver? Det er der garanteret ikke andre på vejen, der har.
 • Det er også en mulighed at give ham noget til maven. Hvilken mand siger nej tak til et lækkert stykke chokolade? Med en gaveæske har du mulighed for ikke blot at give ham chokolade, men også fine billeder af dig og ham eller af jeres familie, som bliver printet på æsken. Måske har du billeder fra en spændende rejse eller en sjov familieudflugt, du kan bruge på gaveæsken. Sådan en kærlig og appetitlig gave ser man ikke hver dag!

Fotogaverne kan selvfølgelig bruges ved mange lejligheder, så nu er både julegaven og gaven til fars dag måske allerede på plads?

De bedste fotogaver til dem du holder af - krus, puslespil eller noget helt tredje

Hvem skal du glæde med flotte fotogaver? Vi tilbyder gaver med foto på til både børn, voksne og alle derimellem. Se bare her:

 • Tryllekrus er den perfekte gave her i de kolde vintermåneder, hvor mange familier nyder at hygge sig inden døre med varm cacao. Kruset er sort, men når du hælder varm væske i, dukker dit motiv på. Når kruset afkøles, forsvinder det igen. Alle børn, og mange voksne, synes, det er rigtig sjovt!
 • Har du fundet kalendergaver til i år? Lav et puslespil til din datter med billede af hende og bedsteveninden sammen. Eller giv et sæt farveblyanter til din søn, der er vild med at tegne monstre. Eller hvad med en fællesgave til hele familien med et foto af begge børn og den nye hundehvalp?
 • DU kan også lave et cover til iPhone med eget foto
 • Puder og tøjdyr, spil og madkasser, vi har det hele
 • En foto-årbog med alle de bedste billeder fra året, der gik

Få mere inspiration til unikke gaver, du selv laver med dine egne billeder.

Leder du efter en særlig sjov fotogave?

En gave, som fungerer perfekt som et humoristisk indslag på gavebordet, er vores såkaldte hadegaver, nemlig de unikke snekugler med foto. Her kan du sætte billeder ind med vennerne, af hovedpersonen selv eller for eksempel et af dig selv og give til kæresten. Det er med garanti ikke en gave, fødselaren allerede har i forvejen! Så det er også en perfekt gave til ham, som du er træt af aldrig ønsker sig noget. Men her hos CEWE kan du også få andre idéer til bryllupsgaver, konfirmationsgaver og til gaver til hende, du gerne vil give en personlig fotogave. Nærmer julen sig, kan du også finde idéer til kalendergaver.

Som du kan se, finder du hos os altid et stort udvalg af de bedste fotogaver til både børn og voksne, og der er en fotogave til enhver anledning. Alle produkterne kan produceres med dine egne billeder, og dermed er der god mulighed for at lave en personlig fotogave i den bedste kvalitet til dine kære eller til dig selv.

Nyhedsbrev

Velkomstfordel ...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG og vægbilleder.
Ved tilmelding accepterer du vores Datapolitik, som du finder nederst på siden. Du kan til enhver tid afmelde dig via link i nyhedsbrevet.
Din tilmelding…
mangler kun 1 klik tilbage

Af databeskyttelsesmæssige årsager modtager du snart en bekræftelses-email.

Klik på bekræftelseslinket i e-mailen for at aktivere dit tilmelding til nyhedsbrevet.

Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Beklager!
Der er desværre opstået en fejl.

Vi kunne desværre ikke tilmelde dig til vores nyhedsbrev!