Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 80 kr. til din næste CEWE FOTOBOG!

Kundeservice
Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Fotogaver kategori slider

Fotogaver

Masser af helt unikke gaver

Til produktoversigt
Dekoration slider

Dekoration

Unikke gaveideer til dine kære.

Til produktoversigt
drikkekrus slider

Krus

Nyd kaffen i et personligt fotokrus.

Til produktoversigt

Populære fotogaver – nemt og enkelt at lave

Hvordan skal din fotogave bestilles?

Vi anbefaler

Design online

 • Nem og hurtig bestilling
 • Ingen installation nødvendig
 • Virker på alle enheder

CEWE Fotoprogram

 • Mange designmuligheder
 • Enkel installation på din PC eller MAC
 • Gem projekter lokalt på PC'en

Fotogaver - Lav en personlig gave til én, du holder af

Design selv flotte, personlige fotogaver

Den perfekte gave er lavet med kærlighed og udvalgt særligt til den, man holder af. Se vores store udvalg af flotte fotogaver og vælg en, dine kære vil blive rigtig glad for. Udvalget et stort og pyntet med dine eller jeres egne udvalgte billeder, bliver gaven ikke mere personlig.

Fotogaver inden jul

Vi er hurtige til at producere og tilbyder hurtig levering, inden for 1-2 uger. Bestil nu og du modtager snart dine personlige fotogaver med posten. Vi arbejder ekstra hurtigt op til jul, og vores kundeservice sidder parat til at hjælpe dig, hvis du skulle have brug for det.

Sådan laver du fotogaver med dine egne billeder på

Det er nemt og hurtigt at lave dine personlige gaver. Se her, hvordan du gør:

 • Vælg dit produkt. Vælg derefter enten at designe din fotogave direkte på vores hjemmeside, det er en enkel måde at gøre det på, eller download vores gratis bestillingssoftware. Vores software giver dig et hav af designmuligheder, og du kan pynte dit produkt på forskellig vis. Vær opmærksom på, at det ikke er ved alle produkter, begge muligheder findes.
 • Upload dit billede og tilføj cliparts og eventuelt tekst
 • Læg fotogaven i varekurven og færdiggør din bestilling.
 • Fotogaven er på vej, nu skal du bare glæde dig til at modtage den

Find de bedste fotogaver til ham

Åh ja, den er altid svær, ikke? Hvad giver man manden, der har alt? Mange kvinder synes, det er svært at finde på en personlig og flot gave til ham. Nu behøver du ikke lede mere, vi har helt sikkert en fotogave, han bliver glad for. Overvej følgende:

 • Skal han have noget til kontoret? Det kunne være en god ide, hvis han arbejder meget og ofte sidder på sit kontor. Krus med foto på er en af vores klassikere, og findes i mange varianter. Mon ikke han kunne bruge et lækkert krus med billede af jer to sammen? Eller måske en flot spiralkalender til at holde styr på alle aftalerne? Selvfølgelig med et flot billede på, som du har valgt.
 • Vil du hellere give ham noget til hjemmet? Et rigtig flot glasfoto med et billede af hele familien samlet, vil både glæde ham og resten af familien. Eller vores helt unikke dørskilt, som du selv har designet, med billede af familien på samt din egen tekst, pynt og farver? Det er der garanteret ikke andre på vejen, der har.

Fotogaverne kan selvfølgelig bruges ved mange lejligheder, så nu er både julegaven og gaven til fars dag måske allerede på plads?

De bedste fotogaver til dem du holder af - krus, puslespil eller noget helt tredje

Hvem skal du glæde med flotte fotogaver? Vi tilbyder gaver med foto på til både børn, voksne og alle derimellem. Se bare her:

 • Tryllekrus er den perfekte gave her i de kolde vintermåneder, hvor mange familier nyder at hygge sig inden døre med varm cacao. Kruset er sort, men når du hælder varm væske i, dukker dit motiv på. Når kruset afkøles, forsvinder det igen. Alle børn, og mange voksne, synes, det er rigtig sjovt!
 • Har du fundet kalendergaver til i år? Lav et puslespil til din datter med billede af hende og bedsteveninden sammen. Eller hvad med en fællesgave til hele familien med et foto af begge børn og den nye hundehvalp?
 • DU kan også lave et cover til iPhone med eget foto
 • Puder og tøjdyr, spil og madkasser, vi har det hele
 • En foto-årbog med alle de bedste billeder fra året, der gik

Leder du efter en særlig sjov fotogave?

En gave, som fungerer perfekt som et humoristisk indslag på gavebordet, er vores såkaldte hadegaver, nemlig de unikke snekugler med foto. Her kan du sætte billeder ind med vennerne, af hovedpersonen selv eller for eksempel et af dig selv og give til kæresten. Det er med garanti ikke en gave, fødselaren allerede har i forvejen! Så det er også en perfekt gave til ham, som du er træt af aldrig ønsker sig noget. Men her hos CEWE kan du også få andre idéer til bryllupsgaver og til gaver til hende, du gerne vil give en personlig fotogave. Nærmer julen sig, kan du også finde idéer til kalendergaver.

Som du kan se, finder du hos os altid et stort udvalg af de bedste fotogaver til både børn og voksne, og der er en fotogave til enhver anledning. Alle produkterne kan produceres med dine egne billeder, og dermed er der god mulighed for at lave en personlig fotogave i den bedste kvalitet til dine kære eller til dig selv.