Fotogaver - Lav en personlig gave til én, du holder af

Kontor

KONTOR

Fotogaver, der skaber god stemning i kontoret. Også meget velegnet til at forsøde arbejdsdagen for din partner!

fra 74,00 kr*
Skriveartikler

SKRIVEARTIKLER

Vær kreativ med vores skriveartikler!

Design nemt og hurtigt personlige skriveartikler til skole, kontor eller privat. Tilføj ganske enkelt dine skønneste billeder. Præsenter dig selv professionelt med visitkort, du selv har designet.

fra 65,00 kr*
Snekugle og snekugle med hjerter

DEKORATION

Dekorative gaver med stemningsfulde effekter. Disse personlige fotogaver giver rummets indretning det sidste touch.

fra 69,00 kr*
Madkasse og Penalhus

SKOLE

Så er det sjovt at gå i skole!

Pausesnak fra madkassen med smilefaktor eller penalhus med hjælp til at holde orden. Fotogaver, der vækker begejstring.

fra 29,00 kr*
Spil og tøjdyr

SPIL OG TØJDYR

Den perfekte gave - ikke blot til børnene!

Brug dine flotteste billeder til at skabe spil eller legetøj af helt særlig art. Oplev dine billeder stykke for stykke som puslespil eller kortspil, og forær krammelbløde stofdyr som gave.

fra 65,00 kr*
Tekstiler

TEKSTILER

Topkvalitet og superflot tryk!

Med vores professionelle designeditor kan du designe din fotogave helt personligt efter dine egne ønsker og kombinere med designskabeloner. Der er ingen grænser!

fra 54,00 kr*
Krus

KRUS

En flot blikfang - og ikke kun ved morgenmaden:

Du kan udsmykke krus, flasker, drikkedunke o.lign. med dit favoritbillede i flot design - også ekstra stort i panoramaformat.

fra 34,00 kr*
Art prints

Art prints

Fra foto strimmel til trendy retro-look. Dine yndlingsbilleder som små kunstværker

GAVEKORT

GAVEKORT

Et gavekort er altid en god gaveidé til fødselsdag, bryllup eller andre anledninger. Vælg mellem 6 forskellige beløb. Gavekortet kan bruges til hele produktsortimentet. Så er den perfekte gave til enhver smag fundet.

Design selv flotte, personlige fotogaver


Den perfekte gave er lavet med kærlighed og udvalgt særligt til den, man holder af. Se vores store udvalg af flotte fotogaver og vælg en, dine kære vil blive rigtig glad for. Udvalget et stort og pyntet med dine eller jeres egne udvalgte billeder, bliver gaven ikke mere personlig.

Fotogaver inden jul


Vi er hurtige til at producere og tilbyder hurtig levering, inden for 1-2 uger. Bestil nu og du modtager snart dine personlige fotogaver med posten. Vi arbejder ekstra hurtigt op til jul, og vores kundeservice sidder parat til at hjælpe dig, hvis du skulle have brug for det.


Sådan laver du fotogaver med dine egne billeder på


Det er nemt og hurtigt at lave dine personlige gaver. Se her, hvordan du gør:

 • • Vælg dit produkt. Vælg derefter enten at designe din fotogave direkte på vores hjemmeside, det er en enkel måde at gøre det på, eller download vores gratis bestillingssoftware. Vores software giver dig et hav af designmuligheder, og du kan pynte dit produkt på forskellig vis. Vær opmærksom på, at det ikke er ved alle produkter, begge muligheder findes.

 • • Upload dit billede og tilføj cliparts og eventuelt tekst

 • • Læg fotogaven i varekurven og færdiggør din bestilling.

 • • Fotogaven er på vej, nu skal du bare glæde dig til at modtage den

Find de bedste fotogaver til ham


Åh ja, den er altid svær, ikke? Hvad giver man manden, der har alt? Mange kvinder synes, det er svært at finde på en personlig og flot gave til ham. Nu behøver du ikke lede mere, vi har helt sikkert en fotogave, han bliver glad for. Overvej følgende:

 • • Skal han have noget til kontoret? Det kunne være en god ide, hvis han arbejder meget og ofte sidder på sit kontor. Krus med foto på er en af vores klassikere, og findes i mange varianter. Mon ikke han kunne bruge et lækkert krus med billede af jer to sammen? Eller måske en flot spiralkalender til at holde styr på alle aftalerne? Selvfølgelig med et flot billede på, som du har valgt.

 • • Vil du hellere give ham noget til hjemmet? Et rigtig flot krystalfoto med et billede af hele familien samlet, vil både glæde ham og resten af familien. Eller vores helt unikke dørskilt, som du selv har designet, med billede af familien på samt din egen tekst, pynt og farver? Det er der garanteret ikke andre på vejen, der har.

Fotogaverne kan selvfølgelig bruges ved mange lejligheder, så nu er både julegaven og gaven til fars dag måske allerede på plads?


De bedste fotogaver til dem du holder af - krus, puslespil eller noget helt tredje


Hvem skal du glæde med flotte fotogaver? Vi tilbyder gaver med foto på til både børn, voksne og alle derimellem. Se bare her:

 • Tryllekrus er den perfekte gave her i de kolde vintermåneder, hvor mange familier nyder at hygge sig inden døre med varm cacao. Kruset er sort, men når du hælder varm væske i, dukker dit motiv på. Når kruset afkøles, forsvinder det igen. Alle børn synes, det er rigtig sjovt!

 • • Har du fundet adventsgaverne for i år? Lav et puslespil til din datter med billede af hende og bedsteveninden sammen. Eller hvad med en fællesgave til hele familien med et foto af begge børn og den nye hundehvalp?

 • - Mobil cover til iPhone med eget foto

 • • Puder og tøjdyr, spil og madkasser, vi har det hele

 • • En foto-årbog med alle de bedste billeder fra året, der gik


 • Leder du efter en særlig sjov fotogave?


  En gave, som fungerer perfekt som et humoristisk indslag på gavebordet, er vores såkaldte hadegaver, nemlig de unikke snekugler med foto. Her kan du sætte billeder ind med vennerne, af hovedpersonen selv eller for eksempel et af dig selv og give til kæresten. Det er med garanti ikke en gave, fødselaren allerede har i forvejen! Så det er også en perfekt gave til ham, som du er træt af aldrig ønsker sig noget. Men her hos CEWE kan du også få andre idéer til gaver til hende, du gerne vil give en personlig fotogave.

  Som du kan se, finder du hos os altid et stort udvalg af de bedste fotogaver til både børn og voksne, og der er en fotogave til enhver anledning. Alle produkterne kan produceres med dine egne billeder, og dermed er der god mulighed for at lave en personlig fotogave i den bedste kvalitet til dine kære eller til dig selv.
  Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.