Fotogaver - Lav en personlig gave til én, du holder af

Art Prints

Art Prints

Dine bedste billeder smukt iscenesat

Tekstiler

TEKSTILER

Topkvalitet og superflot tryk!

Hvad er en bedre fotogave end fin, blød pude med foto? Vælg mellem en kvadratisk eller hjerteformet pude med fyld eller et pudebetræk. Her kan du også finde tasker, net og T-shirts med foto, som du kan give i gave.

fra 59,00 kr*
Krus

KRUS

En flot blikfang - og ikke kun ved morgenmaden:

Krus med foto er nok vores populæreste fotogave! Det er en klassiker inden for fotogaver, og en af grundene er, at det er en både funktionel, personlig og sjov gave. Lav dem til at bruge derhjemme i familien eller giv som en gave, som manden, moren eller veninden kan have med på arbejde. Flere størrelser!

fra 79,00 kr*
Snekugle og snekugle med hjerter

DEKORATION

Skal du give en indflytningsgave? Så er fotogaver som fx et dørskilt med personligt foto en oplagt gave. Eller hvad med et stilfuldt foto i glas til reolen eller ur med foto til væggen? Du finder også små, sjove fotogaver som køleskabsmagneter, fotoklistermærker og snekugler med foto.
fra 69,00 kr*
Spil og tøjdyr

SPIL OG TØJDYR

Den perfekte gave - ikke blot til børnene!

Lav søde og bløde gaver med foto i form af bamser med billede på trøjen! Eller lav et puslespil med personligt foto på – det er en perfekt gave til næsten alle aldre, for du kan vælge helt op til 1500 brikker. Desuden vendespil og kortspil, mm.

fra 69,00 kr*
Skriveartikler

SKRIVEARTIKLER

Vær kreativ med vores skriveartikler!

Her finder du alt fra visitkort til notesbøger, kollegieblokke og kalendere som studie- og spiralkalender. Alt sammen naturligvis med dit personlige foto trykt på i høj kvalitet. Køb til dig selv eller giv i gave!

fra 107,50 kr*
Art prints

Art prints

Brug dine flotte fotos på en anderledes og kreativ måde, så du får nogle stilfulde gaver at give. Fremkald fx dine billeder i fotostrimler eller fremkald dem i kvadratisk format, som du bl.a. har dem på din Instagram. En anden mulighed er fløjlslignende fotopapir, som giver dit foto et gallerilook.
Kontor

KONTOR

Lav nogle sjove gaver med foto til din familie. Det er oplagt at putte børnebilleder på. Det samme gælder, hvis du laver nogle til dit kontor – Her er det dejligt at se familien hver dag på musemåtten.
fra 79,00 kr*
Madkasse og Penalhus

SKOLE

Så er det sjovt at gå i skole!

Giv en gave med foto til barn, som han/hun kan få med i skole. Prøv fx en madkasse eller drikkedunk med deres eget billede på. Det får et smil frem på læben, og der er større sandsynlighed for, at tingene ikke bliver glemt i skolen eller børnehaven.

fra 29,00 kr*

 Bestil 3
fotogaver -
få 10% rabat

Brug værdikoden:

3GAVE10

Bestil 4
fotogaver -
få 15% rabat

Brug værdikoden:

4GAVE15

Bestil 5
fotogaver -
få 20% rabat

Brug værdikoden:

5GAVE20

stor ordrer
Har du en rigtig stor ordre?
Har du en ordre på en værdi af minimum 5.000 kr., så kontakt venligst kundeservice og vi vil hjælpe med en god pris.
Send mail til support@cewe.dk eller ring på tlf. 7879 7803
GAVEKORT

GAVEKORT

Synes du, vi har så mange fotogaver at vælge imellem? Og måske er du i tvivl om, hvilke din ven, veninde, kæreste eller mor helst vil have? Så køb i stedet for et gavekort online, og de kan selv vælge lige den eller de gaver med foto, som de mest ønsker sig. Så kan de vælge deres skønneste eller sjoveste billeder og bruge dem til en af de mange gaver med foto, som du kan se ovenfor. Så giver du med 100% garanti en gave, som ikke skal byttes!

Design selv flotte, personlige fotogaver


Den perfekte gave er lavet med kærlighed og udvalgt særligt til den, man holder af. Se vores store udvalg af flotte fotogaver og vælg en, dine kære vil blive rigtig glad for. Udvalget et stort og pyntet med dine eller jeres egne udvalgte billeder, bliver gaven ikke mere personlig.

Fotogaver inden jul


Vi er hurtige til at producere og tilbyder hurtig levering, inden for 1-2 uger. Bestil nu og du modtager snart dine personlige fotogaver med posten. Vi arbejder ekstra hurtigt op til jul, og vores kundeservice sidder parat til at hjælpe dig, hvis du skulle have brug for det.


Sådan laver du fotogaver med dine egne billeder på


Det er nemt og hurtigt at lave dine personlige gaver. Se her, hvordan du gør:

 • • Vælg dit produkt. Vælg derefter enten at designe din fotogave direkte på vores hjemmeside, det er en enkel måde at gøre det på, eller download vores gratis bestillingssoftware. Vores software giver dig et hav af designmuligheder, og du kan pynte dit produkt på forskellig vis. Vær opmærksom på, at det ikke er ved alle produkter, begge muligheder findes.

 • • Upload dit billede og tilføj cliparts og eventuelt tekst

 • • Læg fotogaven i varekurven og færdiggør din bestilling.

 • • Fotogaven er på vej, nu skal du bare glæde dig til at modtage den

Find de bedste fotogaver til ham


Åh ja, den er altid svær, ikke? Hvad giver man manden, der har alt? Mange kvinder synes, det er svært at finde på en personlig og flot gave til ham. Nu behøver du ikke lede mere, vi har helt sikkert en fotogave, han bliver glad for. Overvej følgende:

 • • Skal han have noget til kontoret? Det kunne være en god ide, hvis han arbejder meget og ofte sidder på sit kontor. Krus med foto på er en af vores klassikere, og findes i mange varianter. Mon ikke han kunne bruge et lækkert krus med billede af jer to sammen? Eller måske en flot spiralkalender til at holde styr på alle aftalerne? Selvfølgelig med et flot billede på, som du har valgt.

 • • Vil du hellere give ham noget til hjemmet? Et rigtig flot krystalfoto med et billede af hele familien samlet, vil både glæde ham og resten af familien. Eller vores helt unikke dørskilt, som du selv har designet, med billede af familien på samt din egen tekst, pynt og farver? Det er der garanteret ikke andre på vejen, der har.

Fotogaverne kan selvfølgelig bruges ved mange lejligheder, så nu er både julegaven og gaven til fars dag måske allerede på plads?


De bedste fotogaver til dem du holder af - krus, puslespil eller noget helt tredje


Hvem skal du glæde med flotte fotogaver? Vi tilbyder gaver med foto på til både børn, voksne og alle derimellem. Se bare her:

 • Tryllekrus er den perfekte gave her i de kolde vintermåneder, hvor mange familier nyder at hygge sig inden døre med varm cacao. Kruset er sort, men når du hælder varm væske i, dukker dit motiv på. Når kruset afkøles, forsvinder det igen. Alle børn synes, det er rigtig sjovt!

 • • Har du fundet adventsgaverne for i år? Lav et puslespil til din datter med billede af hende og bedsteveninden sammen. Eller hvad med en fællesgave til hele familien med et foto af begge børn og den nye hundehvalp?

 • - Mobil cover til iPhone med eget foto

 • • Puder og tøjdyr, spil og madkasser, vi har det hele

 • • En foto-årbog med alle de bedste billeder fra året, der gik


 • Leder du efter en særlig sjov fotogave?


  En gave, som fungerer perfekt som et humoristisk indslag på gavebordet, er vores såkaldte hadegaver, nemlig de unikke snekugler med foto. Her kan du sætte billeder ind med vennerne, af hovedpersonen selv eller for eksempel et af dig selv og give til kæresten. Det er med garanti ikke en gave, fødselaren allerede har i forvejen! Så det er også en perfekt gave til ham, som du er træt af aldrig ønsker sig noget. Men her hos CEWE kan du også få andre idéer til bryllupsgaver og til gaver til hende, du gerne vil give en personlig fotogave. Nærmer julen sig, kan du også finde idéer til kalendergaver

  Som du kan se, finder du hos os altid et stort udvalg af de bedste fotogaver til både børn og voksne, og der er en fotogave til enhver anledning. Alle produkterne kan produceres med dine egne billeder, og dermed er der god mulighed for at lave en personlig fotogave i den bedste kvalitet til dine kære eller til dig selv.  Jeg accepterer
  Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.