Personligt vendespil

   Vendespil med dine egne billeder

   Dit helt eget foto-vendespil

   139,00 kr*

   • Flot og sjovt vendespil med dine egne billeder
   • Træner hukommelsen
   • Hyggeligt samvær og læring på samme tid

   Se produktinformation

   Del med andre:

   Kundeservice:

   Betal med:

   Leveringstid:

   Postforsendelse: Leveringstid 5-7 hverdage

   Forsendelsesomkostninger fremgår af prisliste

   Vendespil

   Vendespil med dine egne digitale billeder

   Produktbeskrivelse

   Produktbeskrivelse

   Alle børn elsker at spille vendespil! De fleste af os kan også huske spillet fra vores barndom, hvor brikkerne havde billeder af dyr, blomster og andre ting. Med dette personlige vendespil vælger du selv, hvilke af dine egne billeder, der skal være på brikkerne.

   Hvordan tror du, børnene vil reagere, når du om eftermiddagen tager et vendespil frem i stedet for et blad eller telefonen? De vil med garanti komme og se, hvad du har fundet frem. Når de så opdager billeder af sig selv på kortene, er succesen i hus!

   Lav fx brikker med billeder af alle familiemedlemmer, med sjove og hyggelige begivenheder I har deltaget i, med jeres hund og marsvin eller de gode naboer. Fælles for det hele er, at det er skabt til en superhyggelig og lærerig stund. Vendespil styrker børnenes hukommelse, og de mange søde og sjove billeder af familien og jeres hverdag sætter gang i nogle gode samtaler rundt om bordet. I vil for en stund glemme både iPads og vasketøj og bare hygge jer med hinanden og de skønne billeder.

   De flotte brikker er fremstillet i god kvalitet, og billederne er i holdbare farver, så de kan holde til at blive spillet med igen og igen.

   En anderledes måde at spille vendespil på – børnene vil elske det!

   Spillet er velegnet til, at både børn og voksne kan spille det sammen, da alle har lige store chancer for at få ens brikker.  

   Produktinformationer

   Produktinformationer

   • Produktnr: 9072
   • Materiale: 25 Fotomotiver på 50 stabile fotokort, emballeret i en flot foldeæske
   • Størrelse: 6,6 x 5,2 cm
   • Anbefalet opløsning: 610 x 460 pixel
   • Trykbar flade: 6 x 4,6 cm

   Priser og leveringstid kan variere en smule afhængigt af leveringsmåden.
   Vælg en leveringsmåde for at se den aktuelle pris og leveringstid.


   Vælg leveringsmåde:

   Afhentes i butik
   Modtages med posten
   Produkt Pris Leverings­tid
   Puslespil 112 brikker (20x30 cm) 65,00 Kr. 3-5 hverdage
   Stort puslespil 266 brikker (30x45 cm) 78,00 Kr. 3-5 hverdage
   Spillekort 85,00 Kr. 4-6 hverdage
   Bamse 94,00 Kr. 4-6 hverdage
   Hare 129,00 Kr. 4-6 hverdage
   Elg 139,00 Kr. 4-6 hverdage
   Vendespil 139,00 Kr. 3-5 hverdage
   Puslespil 500 brikker (47,5 x 32 cm) 249,00 Kr. 7-9 hverdage
   Ravensburger puslespil (500 brikker) 294,00 Kr. 7-9 hverdage
   Puslespil 1000 brikker (65 x 47,5 cm) 299,00 Kr. 7-9 hverdage
   Ravensburger puslespil (1000 brikker) 394,00 Kr. 7-9 hverdage
   Ravensburger puslespil - 1500 brikker (80 x 60 cm) 494,00 Kr. 7-9 hverdage
   Administrationsgebyr pr. ordre inkl. porto og indpakning
   Pris
   37,95 Kr.
   Alle priser er inkl. moms.

   Lav vendespil med dine egne billeder

   Går tiden indimellem lidt for langsomt, og kan du ikke finde på noget at lave? Så lad os hjælpe dig – design et personligt vendespil hos os og spil huskespil med din familie eller dine venner.

   Spil dit personlige vendespil lige præcis der, hvor du vil og med den eller dem, du har lyst til. Spil eksempelvis dit huskespil med dine venner eller dine forældre lige præcis det sted, du har lyst til. Det kan f.eks. være i børnehaven, i skolen, på græsset i haven eller et helt andet sted. Dette smarte vendespil kan nemt tages med overalt!

   Hos os kan du nemt designe et personligt vendespil. Det eneste du skal gøre, er at vælge 25 billeder, som du vil have med i dit huskespil. Du kan f.eks. lave et vendespil med billeder af alle de personer og ting, du allerbedst kan lide. Når du har valgt dine billeder, uploader du nemt dine udvalgte fotos til dit vendespil. Når du er tilfreds med dit huskespil, er du klar til at gennemføre en bestilling. 6-7 hverdage efter din bestilling modtager du et personligt vendespil med 50 kort - dine 25 billeder i sæt. Dit vendespil er pakket ind i en flot æske, så du altid har styr på dine kort og nemt kan tage dit huskespil med dig.

   Et personligt vendespil er en meget populær gave. Grunden til, at et vendespil fungerer så godt som gave, er, at et huskespil for hver gang spilles, skaber en hyggestund for de personer, der er med til spillet. Barnet er socialt og har det sjovt, mens der spilles huskespil. Samtidig træner barnet sin hukommelse, da han/hun skal huske, hvor de matchende billeder i et vendespil befinder sig. Et personligt huskespil er altså både sjovt og lærerigt på én gang – meget bedre bliver det ikke.

   Er det ikke et vendespil, du står og mangler, så udforsk vores mange andre fotoprodukter. Hos CEWE kan du f.eks. lave en personlig fotobog i mange forskellige størrelser eller få dit foto på lærred. Ydermere er vores fotokalender meget populær - eller hvis du leder efter andre fotogaver er vores puslespil, wallstickers og iphone cover med billede også gode gaveidéer.

   Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål. Kundeservice har åbent mandag-fredag (undtagen helligdage) samt søndage og kan kontaktes på 7879 7803 eller via mail på: support@cewe.dk.

   Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.