Personligt vendespil

   Vendespil med dine egne billeder

   Dit helt eget foto-vendespil

   149,00 kr*

   • Flot og sjovt vendespil med dine egne billeder
   • Træner hukommelsen
   • Hyggeligt samvær og læring på samme tid

   Se produktinformation

   Del med andre:

   Kundeservice:

   Betal med:

   Leveringstid:

   Postforsendelse: Leveringstid 5-7 hverdage

   Forsendelsesomkostninger fremgår af prisliste

   Vendespil

   Vendespil med dine egne digitale billeder

   Produktbeskrivelse

   Produktbeskrivelse

   Alle børn elsker at spille vendespil! De fleste af os kan også huske spillet fra vores barndom, hvor brikkerne havde billeder af dyr, blomster og andre ting. Med dette personlige vendespil vælger du selv, hvilke af dine egne billeder, der skal være på brikkerne.

   Hvordan tror du, børnene vil reagere, når du om eftermiddagen tager et vendespil frem i stedet for et blad eller telefonen? De vil med garanti komme og se, hvad du har fundet frem. Når de så opdager billeder af sig selv på kortene, er succesen i hus!

   Lav fx brikker med billeder af alle familiemedlemmer, med sjove og hyggelige begivenheder I har deltaget i, med jeres hund og marsvin eller de gode naboer. Fælles for det hele er, at det er skabt til en superhyggelig og lærerig stund. Vendespil styrker børnenes hukommelse, og de mange søde og sjove billeder af familien og jeres hverdag sætter gang i nogle gode samtaler rundt om bordet. I vil for en stund glemme både iPads og vasketøj og bare hygge jer med hinanden og de skønne billeder.

   De flotte brikker er fremstillet i god kvalitet, og billederne er i holdbare farver, så de kan holde til at blive spillet med igen og igen.

   En anderledes måde at spille vendespil på – børnene vil elske det!

   Spillet er velegnet til, at både børn og voksne kan spille det sammen, da alle har lige store chancer for at få ens brikker.  

   Produktinformationer

   Produktinformationer

   • Produktnr: 9072
   • Materiale: 25 Fotomotiver på 50 stabile fotokort, emballeret i en flot foldeæske
   • Størrelse: 6,6 x 5,2 cm
   • Anbefalet opløsning: 610 x 460 pixel
   • Trykbar flade: 6 x 4,6 cm

   Priser og leveringstid kan variere en smule afhængigt af leveringsmåden.
   Vælg en leveringsmåde for at se den aktuelle pris og leveringstid.


   Vælg leveringsmåde:

   Afhentes i butik
   Modtages med posten
   ProduktPris Leverings­tid
   Puslespil 112 brikker (20x30 cm) 69,00 Kr. 3-6 hverdage
   Stort puslespil 266 brikker (30x45 cm) 79,00 Kr. 3-6 hverdage
   Spillekort 89,00 Kr. 4-7 hverdage
   Bamse 99,00 Kr. 4-7 hverdage
   Hare 139,00 Kr. 4-7 hverdage
   Elg 149,00 Kr. 4-7 hverdage
   Vendespil 149,00 Kr. 3-6 hverdage
   Puslespil 500 brikker (47,5 x 32 cm) 259,00 Kr. 10-13 hverdage
   Ravensburger puslespil (500 brikker) 299,00 Kr. 7-10 hverdage
   Puslespil 1000 brikker (65 x 47,5 cm) 349,00 Kr. 10-13 hverdage
   Ravensburger puslespil (1000 brikker) 399,00 Kr. 7-10 hverdage
   Ravensburger puslespil - 1500 brikker (80 x 60 cm) 499,00 Kr. 7-10 hverdage
   Administrationsgebyr pr. ordre inkl. porto og indpakning
   Pris
   39,99 Kr.
   Alle priser er inkl. moms.

    Bestil 3
   fotogaver -
   få 10% rabat

   Brug værdikoden:

   3GAVE10

   Bestil 4
   fotogaver -
   få 15% rabat

   Brug værdikoden:

   4GAVE15

   Bestil 5
   fotogaver -
   få 20% rabat

   Brug værdikoden:

   5GAVE20

   Vendespil med egne billeder


   Vendespil, huskespil, Memory, du ved sikkert godt, hvad vi mener, selvom spillet har mange forskellige navne. Du kan sikkert huske spillet fra da du var lille, hor du sad med kammeraterne eller mor og far og vendte den ene brik efter den anden i håb om at få flest stik - og hvem har ikke beundret de fine, farvestrålende brikker med billeder af kattekillinger og gule kornmarker?

   Måske har du selv fået børn nu, og det er igen tid til vendespil. Men denne gang skal familien spille vendespil med jeres egne billeder på! Et vendespil er den perfekte fotogave, her kan du læse mere om det samt vores andre produkter du kan lave med dine egne billeder.


   Lav vendespil online


   Upload dine bedste billeder og bestil vendespillet online her på siden. Så kører det hele automatisk, og du skal blot vente på at få tilsendt årets familiespil.


   Vendespil med dyr og andre temaer


   Det er dig, der bestemmer, hvilke billeder der skal være på vendespillet. Når du laver vendespillet, kan du have i tankerne hvem der skal være med til at spille det og vælge billeder derefter.
   Du kan for eksempel lave tema-vendespil og lavebrikkerne med følgende temaer:

   • Familiemedlemmer: Lav dit eget familievendespil med billeder af familiens medlemmer. Det kan være Jer forældre, bedsteforældre, fætre/ kusiner og selvfølgelig også en masse skønne billeder af børnene selv.

   • Dyr: Vendespil med dyr er elsket af stort set alle børn! Alle børn elsker dyr, og særlig små dyreunger er bare så nuttede at se på. Hvis I selv har flere dyr, er det også et hit at få trykt billeder af dem på brikkerne. Og husk på at det behøver ikke kun at være hunde og katte. Mariehøns og sommerfugle fra haven samt naboens heste eller får er også et hit.

   • Venner og veninder: Til de lidt større børn er det sjovt med et vendespil, hvor billederne viser de gode venner og veninder fra børnehaven osv.
   • Begivenheder: I har sikkert også en del fotos fra glædelige begivenheder i familien såsom fødselsdage, sommerfester, første skoledag og andre hyggelige og sjove komsammener.

   Hvad kan man ellers lave billeder af på sit vendespil? Kig dine billeder igennem og find de flotteste, sødeste og sjoveste frem. Du behøver ikke have et tema, du kan også bare lave dit vendespil med dine bedste snapshots. Men husk at det sjoveste for børn er genkendeligheden, så brug billeder af noget børnene genkender fra deres hverdag. Det kunne for eksempel være legehuset i haven, mormor og morfars hus eller jeres bil.


   Spillets regler


   Det er dejlig simpelt og nemt at spille vendespil – selv små børn ned til 2-3 år kan være med! De fleste kan sikker huske de simple regler, med vi opridser dem lige her, så der ikke er noget at være i tvivl om:
   Målet er at få flest stik, og et stik får man, når man har vendt 2 ens brikker. Sådan gør man:

   • Brikkerne lægges med bagsiden opad, så man ikke kan se billederne. Hvis der er helt små børn med i spillet, kan man vælge ikke at have alle brikkerne med.

   • På skift vender deltagerne to brikker. Hvis det er 2 ens, har man fået et stik, og man må prøve igen. Ellers er det næste spillers tur


   Efterhånden begynder deltagerne at huske, hvor de forskellige brikker ligger, og det bliver nemmere og hurtigere at få stik. Spillet er slut, når eller brikker er delt ud i stik, og den, der har flest stik har vundet.

   Udover at hygge og have det sjovt, er vendespil også det perfekte læringsspil – legetøj og læring på samme tid. Alle der spiller med får trænet deres hukommelse, i og med de jo skal huske, hvor de forskellige brikker ligger. De mindre børn får også øver sig i at vente på deres tur, og så er der jo også en hel del læring at være med i et spil og vinde og tabe.
   Saml familien og find vendespillet med egne billeder og brætspillene frem. Væk med iPads og telefoner og frem med snolder og lidt småkager på bordet og vupti-så skal familiens børn nok komme og spille med!

   Brikkerne er lavet af kraftig karton og med klare, farvestrålende farver. Dermed har du et hjemmelavet vendespil, som kan holde til mange timers spil og hygge i mange år frem.


   Vendespil som gave og andre fotogaver


   Lav et vendespil og forær det væk i gave. Det er den perfekte fødselsdagsgave til små børn med billeder af deres familie, og små børn elsker at spille og lære. Så brug vendspillet til gave til ham eller gave til hende, der fylder år.

   Er du på udkig efter andre gaver i samme størrelsesorden så tag et kig på vores fotokrus eller vores lækre iPhonecovers. Alle vores fotoprodukter laves online, hvor du også uploader de billeder, du vil have på produkterne. Der er noget for enhver smag og til både store og små. Børnene elsker vendespillet med egne billeder samt vores foto puslespil, teenagerne er vilde med de flotte vægbilleder og at bruge deres egne billeder til plakater, og mor og far laver fotobøger om brylluppet, barnedåben eller med de dejlige feriebilleder.
   Jeg accepterer
   Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.