Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på din første ordre!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

puslespil med personlige familiebilleder på puslespil med personlige familiebilleder på

Puslespil med eget billede

Lav dit eget puslespil med foto. Den perfekte gave!

Se udvalget

Stort udvalg af puslespil

Herunder kan du se alle de puslespil, du kan vælge imellem. Lige fra 40 brikker, som er perfekt til børn, og helt op til 2000 brikker.

Mange gode grunde til at lave dit eget puslespil hos CEWE

puslespil du selv har lavet med fotos af baby, babyfødder og familien

Lav puslespil online med dit eget foto

Lav dit eget puslespil hos CEWE! Her kan du lave dit eget puslespil, som med garanti ikke er set før. Find dit yndlingsmotiv frem og bestil vores puslespil med dit eget billede på online. Puslespillet er fremstillet i god kvalitet med flotte, strålende farver, og dit billede bliver også trykt på æskens forside. Du kan vælge mellem at lave forskellige typer puslespil og i forskellige størrelser. Dermed er der sjove og søde udfordringer til både store og små.

puslespil du selv har lavet med fotos af baby, babyfødder og familien

Puslespil med op til 2000 brikker

Du kan for eksempel lave dit eget puslespil med 1000 brikker, som er et af de mest populære. Det er en rigtig god størrelse puslespil til dem, der gerne vil udfordres lidt, men ikke for meget. Det har en størrelse, der gør, at man nok ikke lige samler det hele på et øjeblik, men derimod kan man få mange timer til at gå med at lægge det, eventuelt fordelt over flere dage. Så sluk fjernsynet og læg iPad’en væk et par aftener og brug tiden på lidt hyggelig hjernegymnastik.

Det gode ved puslespil med 1000 eller 2000 brikker er også, at man kan lægge dem mange gange og blive udfordret hver gang. For det kan næsten ikke lade sig gøre at huske det udenad.

Udover puslespil med 1000 brikker kan du også lave dit eget puslespil med 500 eller de lidt mindre på 112 eller 266 brikker. Desuden kan du bestille flotte Ravensburger puslespil med op til 2000 brikker. Alle vores spil er i god kvalitet og til fornuftige priser.

Puslespil fra ravensburger med rød sløjfe om æsken med eget foto givet som gave

Puslespil som gave

Er du på gavejagt? Et puslespil med eget billede på er også en rigtig fin gaveidé til både store og små. Du kan for eksempel forære bedsteforældrene et puslespil med et sødt billede på af alle børnebørnene. Det er en dejlig personlig gave. Så har de noget at hygge sig med om aftenen, eller det kan måske ovenikøbet være noget, de kan lave sammen med børnebørnene. Hos os kan du lave puslespil i mange størrelser, se bare her:

Ofte stillede spørgsmål om puslespil

Måske har du også nogle af disse spørgmål? Så kan du finde svar herunder.

Vær opmærksom på, at de store puslespil kræver et foto i god opløsning, så det ikke bliver uskarpt ved forstørrelse. Får du vist en rød advarselstrekant over billedet, er det således fordi, fotoet er i for lav opløsning. I vores fotoprogram kan du desuden slå en smiley-funktion til, så opløsningen vurderes med en grøn, gul eller rød smiley. En rød smiley er det samme som en advarselstrekant. Får du en rød smiley/ trekant skal du derfor enten vælge et andet foto, eller i stedet vælge flere og sætte ved siden af hinanden, så de ikke skal forstørres så meget.

Verdens største puslespil bliver typisk større og større. I 2017 var det 48.000 brikker og lavet af producenten Grafika. Senere, i 2020, overgik de dette og lavede et på hele 54.000 brikker og måler 864 x 204 cm.

Ja, det er rigtig godt at lave puslespil for både børn og voksne. Det er med til at udvikle børn og med til at holde hjernen ved lige for voksne. Og ikke mindst er det med til at skabe forbindelse og hyggeligt samvær mellem børn og voksne i familien, hvis laver dem sammen.

Når du laver personlige puslespil med dit eget billede på her hos CEWE, trykkes og laves de enten i vores egen produktion eller hos Ravensburger, hvis du vælger et af disse. CEWE lægger vægt på bæredygtighed.

For børn er puslespil med til at træne deres finmotorik og forståelse. Ydermere giver puslespil hyggestunder væk fra skærmen for både børn og voksne. For voksne er det også vigtigt at give hjernen nogle gode pauser, hvor du bruger den på en anden måde, så du både træner hjernen og samtidig modvirker stress.

Som voksen træner med hjernen ved puslespil – lidt ligesom ved sudoku. Man udfordrer hjernen på en anden måde end ved alle hverdagens og arbejdslivets rutineopgaver. Du træner samtidig tålmodigheden, og særligt jo større puslespil og jo længere tid, du sidder med det. Når du laver et foto-puslespil kan du jo ikke alene lave det personligt, men du kan også selv være med til at tilpasse sværhedsgraden: Vælg fx et foto med meget græs, meget vand eller meget himmel, hvos du vil udfordre dig selv mere.

Ravensburger er en sydtysk by, som også har lagt navn til denne legetøjsproducent. De er særligt kendte for deres puslespil, som de producerer i høj kvalitet. CEWE har indgået samarbejde med Ravensburger, så du gennem os kan bestille et personligt Ravensburger puslespil med dit eget foto på.

Lav dit eget puslespil

Læs mere om vores personlige puslespil til voksne og børn

Du kan stort set lave dit eget puslespil her hos CEWE. Du bestemmer i hvert fald motivet og bestiller puslespillet, så sørger vi for at få det trykt og sendt til dig.

Puslespil til børnene med deres eget billede på

Lav et puslespil til dine børn med et billede på, du har taget af dem. Ofte er det puslespil med Disney og sjove og detaljerede puslespil af Jan van Haasterens samt andre kendte og elskede figurer og motiver fra film, der er populære motiver på børnenes puslespil. Men nu kan du altså selv designe dem med motiver, der også vil vække glæde og bringe smil frem på de små ansigter. Upload billedet, du har valgt, på vores hjemmeside og værsgo, dit puslespil er på vej i trykken og snart på vej til dig.

Du kan også lave et puslespil til dit barn med et billede på at ham og hans bedste ven, af hele familien, hans kæledyr eller af et af hans yndlingsmotiver. Der er frit valg af motiv på alle hylder! Du skal bare sikre dig, at det er et billede, du har eller et du har fundet på nettet og har tilladelse til at bruge.

Her kan du se vores puslespil til børn.

Puslespil er supergodt legetøj!

At lægge puslespil er både lærerigt og sjovt. Sammen med de obligatoriske legoklodser og bamser skal puslespil bare findes i ethvert barns legetøjssortiment. Og det gode er, at når du laver dit eget puslespil, kan du tilpasse puslespillene barnets alder og kunnen. Til et mindre barn kan et puslespil på 112 brikker være ganske udfordrende, mens et større barn måske kan klare et større puslespil på hele 1000 brikker. Så der er til både store og små fingre.

Derudover er puslespil:

  • En afslappende og afstressende aktivitet, som hele familien kan være med til
  • Udfordrende for hjernen og finmotorikken
  • Lærerigt for barnet, som lærer at se, hvordan detaljer passer sammen og danner en helhed
  • Forbedrende for hukommelsen

Nogle børn er meget stolte, når de er færdige med deres puslespil og har ikke lige lyst til at skille det ad igen. Lav dit eget puslespil og skil det ad igen, det falder ikke altid i god jord hos mindre børn. I sådanne tilfælde kan du måske købe et par flotte rammer og lime puslespillet op på en tynd plade og sætte det i glas og ramme. Det er dermed brugt og kan ikke lige skilles ad igen, men til gengæld har du en flot og hjemmelavet vægbillede til børneværelset. Så kan det være, at børnene har lyst til at hive farveblyanter frem og tegne motivet på puslespillet, der nu er blevet til et vægbillede. Andre børn synes, det er helt fint og faktisk ret sjovt, at skille brikkerne ad igen og lave deres eget puslespil igen og igen.

Inviter familien til hygge med puslespil og snak

Alle elsker at lave puslespil, både store og små, det er ren hygge og afslapning. Hvis man lægger de store puslespil, kan det oven i købet blive et helt familieprojekt, som man kan arbejde på i flere dage, når der er tid og lyst. Saml familien til en hyggestund, hvor I er fælles om at få billedet på puslespillet til at dukke op. Lav en hyggestund ud af det hvor I kan samarbejde og hyggesnakke imens. Stil en kande te og en skål cookies på bordet, så skal børnene nok komme og være med, også de store.

Husk at have plads nok til rådighed på spisebordet, eller hvor du ellers laver dit puslespil. Det fylder ofte mere, end man lige tror. Måske kunne det være en ide at anskaffe dig en puslespilsmåtte, som du nemt kan rulle sammen og lægge væk, hvis du ikke er færdig med puslespillet. Så kan det nemt og hurtigt rulles ud og gøres færdig på et senere tidspunkt.

Puslespil som gave

Du kan lave vores puslepil i gave til både voksne og børn. Alle spillene er i god og holdbar kvalitet og billederne derpå er trykt i flotte, klare farver. Skal du bruge puslespillet som gave, så vær opmærksom på vores leveringstider, som er mellem 3 og 9 hverdage. Hele bestillingsprocessen foregår fuldautomatisk ved, at du bestiller det puslespil, du vil have og uploader det billede, du vil have på. Derefter kører det automatisk, så du skal blot bestille og glæde dig til at modtage dit puslespil med den leveringsform, du har valgt.

Lav dit puslespil online hos CEWE

Du skal bare finde bestemme dig for, hvilket puslespil du vil lave, finde dit yndlingsbillede og uploade det på vores hjemmeside og trykke på bestil. Du kan også vælge at hente vores gratis fotoprogram eller at lave spillet i vores foto app. Nemmere bliver det ikke!

Motiver på dit puslespil

Motivet på dit puslespil er ganske valgfrit, her er du ikke tvunget til at lægge puslespil med Disney motiver, uoverskuelige naturmotiver eller et billede fra storbyjunglen, hvor det hele ligner hinanden. Idet det er dit eget billede, der bliver motiv på puslespillet, er der frit valg på alle hylder! Du kan for eksempel lave puslespil med følgende motiver:

  • Et skønt foto af hele familien
  • Et billede fra haven eller andre flotte billeder fra et sted i har besøgt
  • En af jeres flotte og dekorative rejseoplevelser
  • Familiens kæledyr, et altid populært motiv, som børnene vil synes er sjovt at lægge
  • Hvis ikke du har et enkelt foto i høj nok opløsning til et stort puslespil, kan du altid vælge flere og sætte sammen som en collage

Hvis ikke du lige synes, du har det perfekte billede at få trykt på dit puslespil, kan du altid tage nogle nye. Gå ud og tag nogle sjove, søde og flotte billeder, og se, om ikke motivet til dit puslespil skulle være der.

Er du ude efter andre spil eller andet legetøj?

Se også vores andre spil, du kan lave med dine egne billeder. For eksempel vores vendespil med egne billeder eller de altid populære spillekort, hvor du også kan få dine egne billeder trykt på. Alle vores produkter designer du selv i vores gratis fotoprogram eller direkte her på hjemmesiden, og alle laves med dine egne pletskud trykt på. Derudover kan du lave mange andre forskellige fotogaver med dine egne billeder, som for eksempel en blød og lækker pude med foto, en T-shirt med tryk eller den altid populære og personlige CEWE FOTOBOG.

Uanset om det er til dig selv eller til en gave til en i familien, en god veninde eller din bedre halvdel, kan du altid finde flotte, dekorative og personlige gaver, som du kan lave med dine egne bedste billeder trykt på her hos CEWE.dk.

God fornøjelse!