CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Instagram-billeder

Instagram-billeder

Få dine instragram-billeder fremkaldt

Fascinerende farvenøjagtighed: Få fremkaldt dine bedste minder i mange formater på fotopapir af høj kvalitet – fås også med hvid kant.

fra 1,39 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Formater:

Klassiske formater: 10, 11 og 13 cm

Papirtyper:

  • Økonomi: Blankt
  • Standardpapir: Mat og blankt

Fotopapir fra FUJIFILM

Bestillingsmuligheder:

  • Mulighed for farvet kant
  • Automatisk billedoptimering

Har du mange Instagram-billeder?

Er du nogen gange lidt ærgerlig over, at dine Instagram-billeder kun er online? Så fremkald dine billeder her fra Instagram-mappen på computeren. Har du kun Instagram-mappen på mobilen, kan du også bruge vores foto-app.

Print dine sjove og smukke Instagram-billeder med de filtre, du har brugt, i det karakteristiske kvadratiske format. Upload billederne på vores hjemmeside direkte fra din Instagram-mappe og nyd de flotte billeder i printet form også.

Fremkald kvadratiske Instagram-billeder

Fremkald dine billeder her, vi tilbyder mange forskellige former for fotofremkaldelse. Vi tilbyder også mulighed for at lave billeder i retro-print, hvor billedernes kvadratiske format også kan holdes. Ved vores retro-print kan du vælge mellem flere forskellige rammer, filtre og anden grafik til at style dine fotos. Desuden kan du også lave billeder med tekst, og det bliver dermed den perfekte lille personlige gave eller kærlighedserklæring til den, du holder af.

Fremkald dine Instagram-billeder

På Instagram er det billederne, der fortæller den gode historie, og derfor er disse billeder ofte nogle, du har gjort dig umage med at tage.

De skal fange hverdagens gode øjeblikke, og nogle gange være æstetisk smukke og inspirerende. Når du nu har brugt tid på at tage billederne og måske lege med filtre osv. og gøre billederne rigtig fine, så er det da ærgerligt, at de bare ligger online og ikke kommer frem i lyset. Billederne bliver som regel gemt automatisk i en separat mappe på telefonen, ellers kan du gøre følgende:

  • Gå ind på din Instagram-profil og klik på iOS eller Android øverst til højre
  • Slå funktionen Gem originalbilleder til

Nu bliver alle de billeder, du slår op på Instagram, gemt i telefonens bibliotek. Når du bestiller print af dine Instagram-billeder, kan du bestille direkte fra telefonen eller gemme mappen på din computer og bestille derfra.

Instagram – lidt historie

Tjenesten startede i 2010 og havde en million brugere allerede efter 2 måneder. Siden da er det kun gået en vej, og det er fremad. Det er faktisk gået så meget fremad, at antallet af Instagram-brugere er oppe på omkring 1 milliard!

De sociale medier gør det muligt for dig at følge venner, virksomheder og hvem du ellers synes, lægger nogle spændende billeder op inden for noget, som interesserer dig eller som du bare godt kan lide at se på. Du har selvfølgelig også selv mulighed for at poste billeder og indlæg, som andre kan læse, kommentere og eventuelt dele.

Du kan naturligvis også fremkalde dine billeder i andre formater, for eksempel hvis du har taget et rigtig flot naturbillede i panoramaformat.

Print billeder fra Facebook

Vidste du, at du udover at printe billeder fra Instagram og fra din telefon eller kamera også kan fremkalde billeder fra Facebook? Upload dem fra vores hjemmeside og brug dem, når du laver en CEWE FOTOBOG eller andre flotte fotoprodukter.

Så fremkald dine billeder og brug dem i dit hjem. Brug dem i din indretning til at pynte og skabe personlige rum. Du kan for eksempel lave plakater og fotolærreder med dine egne billeder og få smukke og personlige vægdekorationer til dit hjem.

Hold øje med os!

Er du interesseret i at lave fotobøger, fremkalde billeder og læse om nyheder? Så følg os på de sociale medier og tilmeld dig vores nyhedsbrev. Heri vil du ofte modtage inspiration, tips og gode ideer til kreative måder at bruge dine gode billeder på. Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.

Har du mange, relevante følgere på Instagram og leder efter samarbejde, kan du se mere på vores influencer-side.