Krus med billede – personliggør efter eget valg

Fotogaver krus

Tank godt humør

Dit personlige fotokrus – til dig og dem, du holder af

Gør dagen lidt hyggeligere med dit eget fotokrus

Hvorfor ikke gøre en genstand, du alligevel bruger hver dag, til noget hyggeligt og personligt? Sæt dit præg på dagen med et personligt fotokrus.

Design den perfekte gave: Krus med tryk

Står du og mangler den perfekte og personlige gave, er et krus med billede et både personligt og praktisk bud. Spred daglig glæde og smil med et unikt krus med tryk – vælg f.eks. et foto fra en fælles ferie eller en fest.

PORCELÆNSKRUS

PORCELÆNSKRUS

Morgenmad, frokost, aftenkaffe: Med dit porcelænskrus, som du selv har udformet, sidder dine nærmeste altid med ved bordet. Elegant porcelæn af højeste kvalitet gør hver slurk til en nydelse.
fra 109,00 kr*
CAFÉ LATTE KRUS

CAFÉ LATTE KRUS

En fryd for øjet

Café latte krusets kegleform og dit personlige foto bliver en fryd for øjet. Dit foto kommer til at være i panoramaformat, så det for alvor smelter sammen med det kegleformede krus.

fra 139,00 kr*
CAFÈ LATTE KRUS - STOR

CAFÈ LATTE KRUS - STOR

Nydelse i hverdagen

Størrelsen og kegleformen gør det store café latte krus til noget helt specielt. Skab lidt mere nydelse for dig selv med dette krus, som hurtigt bliver din ledsager i hverdagen.

fra 149,00 kr*
KRUS STANDARD

KRUS STANDARD

Klassisk og enkelt design

Dette krus er i et klassisk og enkelt design, så dine billeder får masser af opmærksomhed. Kruset egner sig til både højre- og venstrehåndede.

fra 79,00 kr*
KRUS MED PANORAMAFOTO

KRUS MED PANORAMAFOTO

Dit yndlingsmotiv fra alle sider

Dette krus er fra alle sider et flot blikfang. Takket være den ekstra store trykkeflade på 19 x 8 cm kan du beundre dit yndlingsmotiv hele vejen rundt.

fra 99,00 kr*
KRUS MED INDVENDIG FARVE

KRUS MED INDVENDIG FARVE

Fuld knald på farverne – og humøret

Den klare farve på den indvendige side af kruset giver humøret et hak opad. Kombinationen af farven og dit personlige billede er ganske enkelt uimodståelig. Nu med fem forskellige farver at vælge imellem.

fra 109,00 kr*
TRYLLEKRUS

TRYLLEKRUS

Ren magi

Når du fylder varm væske i dette krus, dukker dit personlige fotomotiv op. Når kruset afkøles, forsvinder billedet, og kruset bliver sort igen. Det er ikke kun børnene, der synes, det er sjovt!

fra 129,00 kr*
EMALJEKRUS

EMALJEKRUS

Dit nye yndlingskrus i køkkenskabet: Design det populære emaljekrus med dit personlige motiv.

fra 159,00 kr*
TRYLLEKRUS MED PANORAMAFOTO

TRYLLEKRUS MED PANORAMAFOTO

Magi hele vejen rundt

Find ud af hvilket motiv, der gemmer sig på dette krus, ved at fylde kruset med varm væske. Så vil dit ekstra store panoramamotiv straks blive synligt fra alle sider. Først efter afkøling bliver kruset sort igen.

fra 149,00 kr*
ALUMINIUM DRIKKEDUNK

ALUMINIUM DRIKKEDUNK

Drikkedunk af aluminium med dit billede - en god ven til skolen, sport og fritid. Inkl. praktisk karabinhage og to forskellige låg.

fra 139,00 kr*

 Bestil 3
fotogaver -
få 10% rabat

Brug værdikoden:

3GAVE10

Bestil 4
fotogaver -
få 15% rabat

Brug værdikoden:

4GAVE15

Bestil 5
fotogaver -
få 20% rabat

Brug værdikoden:

5GAVE20

Tryk på krus – lav dit eget krus med billede


Vi kender alle de færdiglavede krus man kan købe i diverse butikker med sjov og sød tekst på. Krusene har ofte en tekst printet på, hvor der står Verdens bedste mor, Dorthes kaffe, Firmaets festabe og lignende sjove tekster. Her hos CEWE kan du gå skridtet videre og lave dit eget krus i god kvalitet. Krusene har dit billede på og eventuelt en lille tekst. Så bliver de endnu mere personlige og der er ingen tvivl om, hvilket krus, der tilhører hvem.


Start dagen med en kop morgenkaffe i dit personlige fotokrus


En dejlig start på dagen kunne være at drikke en kop kaffe eller te af dit eget krus med billede. Så får du sikkert et smil på læben og du kan sende en dejlig tanke til den, der er på billedet.

Læs med her om hvad vi tilbyder af personlige fotokrus.


Vi har et stort udvalg af fotokrus – brug dem til alle lejligheder


Hos os finder du et stort udvalg af krus med print og billeder. Vi laver alt lige fra krus med indvendig farve, til café latte krus og tryllekrus, der skifter farve. Krusene kan bruges daglig, så husk at få dem ud af køkkenskabet og ind på bordet. Brug også krusene her:

  • • Tag kruset med på arbejde. Så ser du dagligt dine børns glade ansigter eller din bedre halvdels søde smil, hvis det er billeder af dem, du har valgt til kruset.

  • • Lav et krus til hvert familiemedlem med hans eller hendes billede på. De kan enten selv være med til at vælge, hvilket billede de gerne vil have trykt på, eller du kan overraske dem med et sødt eller sjovt billede, de ikke har set før af dem selv, af den nye hundehvalp eller af hele familien

  • • Forær et krus med billede væk i gave til bedsteforældrene, til din bedre halvdel eller til en god veninde. Find et motiv, du ved, vækker glæde og minder hos dem og den perfekte gaveidé er i hus

Du bestemmer helt selv hvilket foto, du vil have trykt på dit krus. Det kan være et billede af personen, der har kruset eller et flot natur – eller feriebillede. Brug dit bedste pletskud og blive glad hver gang, du ser på kruset. Det et nemt og ligetil at lave, se her hvordan du designer dit eget krus med foto:

  • • Vælg det krus du vil lave

  • • Upload dit billede på kruset

  • • Ret til og tilføj eventuelt tekst

  • • Bestil dit krus

Fotokruset bliver leveret til dig eller det udleveringssted, du har valgt, i løbet af få hverdage.

Hvis du har mod på at udfordre dine kreative evner lidt mere, skulle du prøve at downloade vores gratis designsoftware. Her kan du lave forskellige flotte, personlige, søde og sjove fotogaver samt mange andre produkter, du kan designe selv med dine egne billeder.

Ud over personlige fotokrus har vi også gode idéer til fars dag gaver og eksempler på gaver til mors dag. Du kan for eksempel lave flotte fotobøger med tekst og billeder, fremkalde billeder, lav selv fotokalendere med dine egne billeder og meget andet. Vores fotoprodukter er personlige gaver, som altid rammer plet. De flottet fotobøger er så småt ved at erstatte de traditionelle fotoalbum, og fotokalenderne kan laves med hvilken som helst startmåned, så du kan lave dem året rundt. Design personlige fotokrus og fotogaver hos CEWE og bestil dem på vores hjemmeside eller i vores software.
Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.