Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

drikkekrus slider drikkekrus slider

Krus

Design et sødt eller sjovt krus med dit eget billede på. En superfin gave til dig selv eller en, du holder af.

Til produktoversigt

Få dit billede trykt på krus eller drikkeflaske

Nyd kaffe, te eller kakao fra en kop med dit favoritbillede på. Find det helt rette krus i vores store udvalg.

Hvordan skal din fotogave bestilles?

Se hvad forskellen er mellem at bestille i appen, online eller i fotoprogrammet

CEWE-app

 • Let adgang til mobilbilleder
 • Vælg mellem vores mest populære fotogaver
 • Bestil nemt og hurtigt, når og hvor du vil
Vi anbefaler

Design fotogaver online

 • Find dine favoritter blandt alle fotogaver
 • Lav dit eget design, fx på puslespil
 • Arbejd på dine fotogaver fra forskellige enheder

CEWE Fotoprogram

 • Stort udvalg af fotogaver
 • Alle funktion og designmuligheder
 • Lav dit eget design, fx på puslespil

Krus med billede – personliggør efter eget valg

Dit personlige fotokrus – til dig og dem, du holder af

Gør dagen lidt hyggeligere med dit eget fotokrus

Hvorfor ikke gøre en genstand, du alligevel bruger hver dag, til noget hyggeligt og personligt? Sæt dit præg på dagen med et personligt fotokrus.

Design den perfekte gave: Krus med tryk

Står du og mangler den perfekte og personlige gave, er et krus med billede et både personligt og praktisk bud. Lav en hjemmelavet gave på den nemme måde og spred daglig glæde og smil med et unikt krus med tryk. Vælg for eksempel et særligt godt foto fra din bryllupsfest eller din søns konfirmationsfest eller brug billeder fra nogle af de gode rejseoplevelser, du har haft.

Tryk på krus – lav dit eget krus med billede

Vi kender alle de færdiglavede krus man kan købe i diverse butikker med sjov og sød tekst på. Krusene har ofte en tekst printet på, hvor der står Verdens bedste mor, Dorthes kaffe, Firmaets festabe og lignende sjove tekster. Her hos CEWE kan du gå skridtet videre og lave dit eget krus i god kvalitet. Krusene har dit billede på og eventuelt en lille tekst, du selv har fundet på. Så bliver de endnu mere personlige og der er ingen tvivl om, hvilket krus, der tilhører hvem.

Start dagen med en kop morgenkaffe i dit personlige fotokrus

En dejlig start på dagen kunne være at drikke en kop kaffe eller te af dit eget krus med billede. Så får du sikkert et smil på læben og du kan sende en dejlig tanke til den, der er på billedet.

Læs med her om hvad vi tilbyder af personlige fotokrus.

Vi har et stort udvalg af fotokrus – brug dem til alle lejligheder

Hos os finder du et stort udvalg af krus med print og billeder. Vi laver alt lige fra krus med indvendig farve, til café latte krus og tryllekrus, der skifter farve. Krusene kan bruges daglig, så husk at få dem ud af køkkenskabet og ind på bordet. Brug også krusene her:

 • Tag kruset med på arbejde. Så ser du dagligt dine børns glade ansigter eller din bedre halvdels søde smil, hvis det er billeder af dem, du har valgt til kruset.
 • Lav et krus til hvert familiemedlem med hans eller hendes billede på. De kan enten selv være med til at vælge, hvilket billede de gerne vil have trykt på, eller du kan overraske dem med et sødt eller sjovt billede, de ikke har set før af dem selv, af den nye hundehvalp eller af hele familien
 • Forær et krus med billede væk i gave til bedsteforældrene, til din kæreste eller til en god veninde. Find et motiv, du ved, vækker glæde og minder hos dem og den perfekte gaveidé er i hus

Du bestemmer helt selv hvilket foto, du vil have trykt på dit krus. Det kan være et billede af personen, der har kruset eller et flot natur – eller et feriebillede. Brug dit bedste pletskud og blive glad hver gang, du ser på kruset. Det et nemt og ligetil at lave, se her hvordan du designer dit eget krus med foto:

 • Vælg det krus du vil lave
 • Upload dit billede på kruset
 • Ret til og tilføj eventuelt tekst
 • Bestil dit krus

Fotokruset bliver leveret til dig eller det udleveringssted, du har valgt, i løbet af få hverdage.

Hvis du har mod på at udfordre dine kreative evner lidt mere, skulle du prøve at downloade vores gratis designsoftware. Her kan du lave forskellige flotte, personlige, søde og sjove fotogaver samt mange andre produkter, du kan designe selv med dine egne billeder.

Ud over personlige fotokrus har vi også gode idéer til fars dags gaver og eksempler på gaver til mors dag. Du kan for eksempel lave en flot fotobog med tekst og billeder, fremkalde billeder, lav selv fotokalendere med dine egne billeder og meget andet. Vores fotoprodukter er personlige gaver, som altid rammer plet. De flottet fotobøger er så småt ved at erstatte de traditionelle fotoalbum, og fotokalenderne kan laves med hvilken som helst startmåned, så du kan lave dem året rundt. Design personlige fotokrus og fotogaver hos CEWE og bestil dem på vores hjemmeside eller i vores software.