Krus med billede – personliggør efter eget valg

Fotogaver krus

Tank godt humør

Dit personlige fotokrus – til dig og dem, du holder af

Gør dagen lidt hyggeligere med dit eget fotokrus

Hvorfor ikke gøre en genstand, du alligevel bruger hver dag, til noget hyggeligt og personligt? Sæt dit præg på dagen med et personligt fotokrus.

Design den perfekte gave

Står du og mangler den perfekte gave, er et krus med billede et både personligt og praktisk bud. Spred daglig glæde og smil med et unikt krus – vælg f.eks. et billede fra en fælles ferie eller en fest.

PORCELÆNSKRUS

PORCELÆNSKRUS

Morgenmad, frokost, aftenkaffe: Med dit porcelænskrus, som du selv har udformet, sidder dine nærmeste altid med ved bordet. Elegant porcelæn af højeste kvalitet gør hver slurk til en nydelse.
fra 104,00 kr*
CAFÉ LATTE KRUS

CAFÉ LATTE KRUS

En fryd for øjet

Café latte krusets kegleform og dit personlige foto bliver en fryd for øjet. Dit foto kommer til at være i panoramaformat, så det for alvor smelter sammen med det kegleformede krus.

fra 129,00 kr*
CAFÈ LATTE KRUS - STOR

CAFÈ LATTE KRUS - STOR

Nydelse i hverdagen

Størrelsen og kegleformen gør det store café latte krus til noget helt specielt. Skab lidt mere nydelse for dig selv med dette krus, som hurtigt bliver din ledsager i hverdagen.

fra 139,00 kr*
KRUS STANDARD

KRUS STANDARD

Klassisk og enkelt design

Dette krus er i et klassisk og enkelt design, så dine billeder får masser af opmærksomhed. Kruset egner sig til både højre- og venstrehåndede.

fra 34,00 kr*
KRUS MED PANORAMAFOTO

KRUS MED PANORAMAFOTO

Dit yndlingsmotiv fra alle sider

Dette krus er fra alle sider et flot blikfang. Takket være den ekstra store trykkeflade på 19 x 8 cm kan du beundre dit yndlingsmotiv hele vejen rundt.

fra 49,00 kr*
KRUS MED INDVENDIG FARVE

KRUS MED INDVENDIG FARVE

Fuld knald på farverne – og humøret

Den klare farve på den indvendige side af kruset giver humøret et hak opad. Kombinationen af farven og dit personlige billede er ganske enkelt uimodståelig. Nu med fem forskellige farver at vælge imellem.

fra 100,00 kr*
TRYLLEKRUS

TRYLLEKRUS

Ren magi

Når du fylder varm væske i dette krus, dukker dit personlige fotomotiv op. Når kruset afkøles, forsvinder billedet, og kruset bliver sort igen. Det er ikke kun børnene, der synes, det er sjovt!

fra 120,00 kr*
TRYLLEKRUS MED PANORAMAFOTO

TRYLLEKRUS MED PANORAMAFOTO

Magi hele vejen rundt

Find ud af hvilket motiv, der gemmer sig på dette krus, ved at fylde kruset med varm væske. Så vil dit ekstra store panoramamotiv straks blive synligt fra alle sider. Først efter afkøling bliver kruset sort igen.

fra 144,00 kr*
ØLKRUS

ØLKRUS

Bliv herrefrokostens helt

Med dette ølkrus bliver du herrefrokostens store helt. Måske skal kruset have påtrykt et foto dig og dem, du vil skåle med?

fra 134,00 kr*
ØLKRUS MED PANORAMAFOTO

ØLKRUS MED PANORAMAFOTO

Dette ølkrus rummer en halv liter og vækker med sikkerhed opsigt: Det har et af dine billeder påtrykt hele vejen rundt!

fra 164,00 kr*
ALUMINIUM DRIKKEDUNK

ALUMINIUM DRIKKEDUNK

Drikkedunk af aluminium med dit billede - en god ven til skolen, sport og fritid. Inkl. praktisk karabinhage og to forskellige låg.

fra 134,00 kr*

Du har meget at vælge imellem – krus, designskabeloner og tekst

Hos os finder du et stort udvalg af krus, f.eks. krus med indvendig farve og café latte krus. Eller det store ølkrus, der er perfekt til næste gang, gutterne kommer forbi. Ønsker du flere finurligheder i din eller dit barns dag, kan du vælge et tryllekrus, hvor billedet først kommer frem, når der hældes varm væske i.

 

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre dit fotokrus personligt og unikt. Og vi har gjort det nemt for dig. Der hører nemlig både designskabeloner og tekst til vores krus. Find den skabelon og skrifttype, der passer bedst til dig eller den, du vil forære kruset og til den stemning, du vil skabe. Du kan også lade billedet tale for sig selv, ved at fravælge designskabelon.

 

Fælles for vores fotokrus er, at de er flotte at se på og behagelige at drikke af, så du kan roligt slå dig løs i vores krus-univers.

 

Længere nede på siden får du masser af inspiration til at designe fotokrus.

Nem design- og bestillingsproces

Det er nemt at designe et krus med billede. Du følger bare disse fem trin:

  1. 1. Vælg det fotoprodukt, du ønsker at designe og klik på "Design dit krus her".

  2. 2. Vælg, om du vil designe med eller uden designskabelon.

  3. 3. Indsæt dit personlige foto og skriv evt. en tekst.

  4. 4. "Læg i varekurv", når du er tilfreds med dit design.

  5. 5. Log ind/Opret login og gennemfør din bestilling.

Hurtig levering af dit krus: 4-7 hverdage

Vi sørger for hurtig levering af dit personlige fotokrus – du modtager dit krus med posten inden for 4-7 hverdage. Hurtig levering er vigtig for os, da mange bruger vores krus som gaver, så krusene skal frem i tide til fødselsdagen eller juleaften.

 

Inspiration til at designe dit personlige krus med billede

Krus til bestemte situationer – en serie af fotokrus

 

Seriekrus kan være med til at understrege fællesskab og sætte en ramme.

 

F.eks. kan du designe krus til bestemte tidspunkter af dagen. Det kunne være krus, som familien bruger til aftenhygge. Lav evt. en underkategori til aftenhygge, f.eks. krus som I bruger, når I skal se film eller spille spil.

 

Eller du kan designe en serie krus til et bestemt sted. Du kunne bl.a. lave et sommerhuskrus, som kun bruges i sommerhuset og markerer, at du nu er trådt ud af hverdagen og ind i en anden tilstand.

 

Når det bliver december, har du pyntet op, og det hele er generelt så anderledes end normalt, så hvorfor ikke skifte de sædvanlige krus ud med julekrus? Julekrusene understreger fællesskabet, og at der skal hygges – mens I sidder ved adventskransen, ser julekalender, laver juleklip eller noget helt fjerde.

 

Bor du på kollegium eller i bofællesskab, er personlige fotokrus en god mulighed for at fremhæve bestemte sider af fællesskabet. Du kan f.eks. designe krus med referencer til fester, filmaftner og udflugter. Du kan lave en serie, der henviser til den samme oplevelse eller forskellige krus med diverse små historier på. Lav evt. et citat- eller slogankrus med ord fra lige netop din gang eller dit bofællesskabs jargon. Mon ikke fotokrusene bliver et hit til næste spilaften, fællesmøde eller fødselsdag? Eller bare generelt, når I tager en kop te eller kaffe sammen? Du behøver næppe at argumentere længe for at få fælleskassen til at investere i jeres nye festlige fotokrus.

 

Vælger du at bestille flere krus med det samme motiv, skal du vide, at trykningen af billedet bliver helt ens hos os.

 

Krus til bestemte situationer – et enkelt fotokrus

 

Et enkelt krus til dig selv, et familiemedlem eller en ven kan også bruges i bestemte situationer. Måske er din søn for nyligt begyndt i børnehave og føler sig utryg ved at tage derhen. Ved at lave et krus med et billede, han forbinder med glæde, kan du skabe tryghed, når han sidder ved morgenbordet, inden I tager af sted. Kruset kan du fylde med smoothie, vand, eller hvad din søn nu plejer at drikke om morgenen. Du kan understrege, at det er hans helt eget morgenkrus ved at skrive ”Frederiks morgenmadskrus”, ”Frederiks helt eget morgenkrus” eller lignende.

 

Et personligt fotokrus til dig selv kan også muntre dagen op. Som de fleste andre synes du sikkert ikke, at mandag morgen på jobbet er det sjoveste i verden. Forestil dig at du i stedet for at tage et af de slidte og kedelige krus fra arbejdspladsens køkkenskab finder dit eget krus frem. Selvom du sidder på din pind, får du lige et drys feel good direkte ind på skrivebordet.

 

Eller måske skal du sidde på læsesal eller derhjemme og studere det meste af dagen? Sæt festlige billeder af dig og dine medstuderende på kruset, så du kan blive mindet om, at der trods alt også er sjovere sider af studielivet.

 

Dine egne kunstkrus

 

Hvis du er den kreative type, der f.eks. nørder i billedprogrammer, er det oplagt at sætte dine kreationer på et fotokrus. Du kan sætte et enkelt billede på eller en collage af billeder, du selv har lavet.

 

En anden mulighed er, at du tager et billede af din tegning eller dit maleri.

 

Du får dit helt eget kunstkrus, når du bruger egne kreationer.

 

Imponer evt. dine gæster med kunstkrusene, næste gang de kommer til kaffe. Du kan jo vente med at fortælle dem, at du har designet krusene. Når de spørger ind til, hvad det er for nogle fine krus, de drikker af, fortæller du stolt, at du er skaberen bag.

 

Fjerner du designskabelonen på kruset, er det kun dit billede, der kommer på.

 

Få tankerne i gang: En to-trinsguide

 

Er du stadig er i tvivl om, hvad du skal sætte på dit fotokrus, kan du følge denne to-trinsguide:

 

Først gør du følgende – luk evt. øjnene imens: Brug 20 sekunder på at tænke på glædesfyldte øjeblikke, du har haft med dit barn, din bror, ven eller kæledyr. Eller tænk på tidspunkter, hvor du har følt dig ubekymret og let – måske var du sammen med de mennesker, du holder mest af eller på det sted, hvor du føler dig bedst tilpas? Eller et smukt sted, du engang besøgte? Dernæst tænker du over, hvilke billeder du har liggende, som matcher dine stjernestunder. Denne metode får tankerne i gang, og samtidig slipper du for at bruge lang tid på at se dine billeder igennem uden at vide, hvad du leder efter.

Andre personlige og praktiske gaveidéer med billeder

Er et krus med foto ikke den optimale gave? Du kan besøge CEWES hjemmeside og se vores mange andre fotoprodukter. Vores mest populære produkt er CEWE FOTOBOG – et fotoalbum, du selv designer med dine egne billeder. Mange bruger en fotobog som konfirmationsgave eller i forbindelse med jul, hvor bedsteforældrene får en meget personlig barnets bog. Du kan også lave en fotokalender - en fotokalender fra os kan bruges som gave året rundt, da du selv bestemmer kalenderens startmåned og startår. Mulighederne er mange - du finder helt sikkert en gave, du kan bruge.

 

Få hjælp hos kundeservice

Har du spørgsmål til vores fotoprodukter, til din designproces eller andet, er du velkommen at kontakte vores kundeservice på +45 7879 7803 eller via mail: support@onlinefotoservice.dk mandag til fredag 8.30 til 18.00.

Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.