Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

5 personlige gaver til mormor

Mangler du den helt perfekte gave til mormor? Tjek vores 5 idéer

Familien betyder alt for hende, og det er sikkert også mormor, der sørger for, at familien regelmæssigt samles til familiemiddage, årets store højtider og en spontan kop eftermiddagskaffe i ny og næ. Nu vil du gerne forære mormor en gave, men du aner ikke, hvad du skal finde på at give hende? Ingen stress, hvis du har billederne, så har vi idéerne til den fineste gave til mormor!

En fotobog i gave til mormor

Mormor og barnebarn sidder sammen og kigger i en fotobog med familiebilleder
Den bedste gave, du kan give mormor: en CEWE FOTOBOG fyldt med familiebilleder

Mormor elsker sin familie og vil gøre alt for at samle den. Du kan samle alle de billeder, der er taget af familien igennem de sidste år, i en CEWE FOTOBOG Stor som et symbol på dét, hun elsker mest: familien!

Bonus-tip: Er der børnebørn i familien, kan du også dedikere din fotobog til billeder af børnebørnene. Det vil utvivlsomt blive mormors yndlingsbog, og hun vil stolt vise bogen frem til alt og alle.

Du kan lave din fotobog her

Fotomagneter formet som hjerter til mormor

Hjerteformede magneter hænger på køleskab. På magneterne er billeder af børn
Vis mormor din kærlighed på hjerteformede magneter

Man siger, at børnebørn er livets dessert, og derfor er de søde fotomagneter en oplagt gave til mormor. Magneterne fås i kvadrater og hjerter og hvis du designer dem med dine bedste billeder af børnebørnene, så kan mormor have børnebørnene hængende på køleskabet, hvor hun kan se de små guldklumper flere gange dagligt.

Du kan også give mormor en rigtig dessert i form af en fin gaveæske fyldt med lækre chokolader!

Design dine magneter med foto nu

Vægkalender i gave til mormor

En vægkalender for 2022 med billeder af børn ude i naturen
12 billeder med ren kærlighed til mormor

12 billeder, mere behøver du ikke for at glæde mormor ét helt år frem. Og med en vægkalender med dine egne billeder fra CEWE har du valgfri startmåned og bestemmer dermed selv, hvornår den skal starte. Så selvom vi for længst er ovre januar, kan du sagtens lave en kalender i gave til mormor, som hun kan få glæde af et helt år frem.

Bonus-tip: Er I en stor familie, kan det (måske) være svært for mormor at holde styr på alle fødselsdage. Når du vælger din vægkalender, så overvej om det skulle være den store fødselsdagskalender, hvor der kan indsættes fødselsdage og små billeder på specifikke datoer.

Find den helt rigtige fotokalender til mormor her

Familiebillede til mormor

Et vægbillede af 2 smilende søskende der holder hånd, står på en kommode
Få fremkaldt dit bedste billede af børnene og forær det i gave til mormor

Saml hele familien eller alle børnebørnene og få taget et gruppebillede, som mormor kan hænge på væggen derhjemme. Billedet vil helt bestemt få hæderspladsen i stuen, hvor hun ikke kan undgå at se det på daglig basis. Sådan et flot familiebillede vil helt sikkert være en gave til mormor, som hun vil værdsætte højt!

Her hos CEWE kan du vælge mellem mange forskellige materialer til dit vægbillede. Du behøver ikke nødvendigvis vælge en klassisk foto forstørrelse, du kan også få billedet trykt på et flot fotolærred.

Se alle de mange forskellige materialer til vægbilleder

En underholdende gave til mormor (og børnebørnene!)

Vendespil med personlige billeder bliver spillet af voksen og barn
En gave til mormor, som hun kan bruge sammen med børnebørnene: vendespil

Har mormor regelmæssigt besøg af børnebørnene? Så sæt dig med dine børn og design et af de mange fine spil, vi har i kategorien Fotogaver. I kan lave et stort Ravensburger puslespil med op til 2000 brikker, personlige spillekort eller et vendespil med 25 af jeres egne billeder. Find jeres favorit – det bliver helt sikkert også mormors favorit, for denne gave er ligeså meget en gave til børnebørnene, som det er en gave til mormor.

Gå på opdagelse i de fine spil

Hvad skal jeg give morfar?
Vi har heldigvis også masser af gaver, som morfar vil blive glad for. Han vil helt sikkert knuselske et fotokrus eller en t-shirt med foto af storsmilende børnebørn. Du kan også dykke ned i vores guide med gaver til ham.

Velkomstfordel

Få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og fotokalender*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få endnu mere inspiration
  • Benyt muligheden til at lave flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG og vægbilleder. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.
Din tilmelding…
mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager
Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.