Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Apple Apple

iPhone-covers

Beskyt din iPhone bedst muligt.

Overblik over alle iPhone modellerne

Vælg din model!

iPhone covers med dit eget billede på

Leder du efter et fedt iPhone cover til at beskytte dit kæreste eje? Er du også ved at være lidt træt af de gennemsigtige silikonecovers eller de traditionelle covers, der bliver lavet i massevis, og som alle har? Og vil du gerne selv designe dit mobilcover? Så behøver du ikke lede mere!

Lav dit personlige iPhone cover med dit eget billede trykt på. Alle har vist en mobiltelefon i dag, og for rigtig mange mennesker er det en iPhone. Den følger os troligt gennem hele dagen, og vi sætter stor pris på den og vil meget nødig undvære den. Så pas godt på den og beskyt den mod stød osv.

Beskyt din iPhone

Du bruger din iPhone mange gange hver dag, derfor skal du passe godt på den. Det gør du med et godt cover i god kvalitet. Vores covers beskytter mod stød og ridser, så du kan have din telefon i lang tid.

Uanset hvilket mobilcover du vælger til din telefon, kan du være sikker på at få et etui i god kvalitet og med et billede i skarpe, klare farver, der holder i lang tid. Der er nærmest et utal af design-muligheder, så du kan style dit iPhone cover helt efter dit hoved.

Design selv dit iPhone cover i læder, silikone eller andre varianter

Du kan vælge alt lige fra model og materiale til det billede, der skal være på dit cover. Billedet uploader du på vores hjemmeside. Se her, hvad du ellers har af valgmuligheder:

  • Hardcover, silikone-cover og lædercover
  • Sideflip eller downflip etui
  • Desuden diverse cliparts i vores designskabelon samt mulighed for at indsætte tekst, farve, baggrund mv.

Det var kun et udpluk, der er mange flere valgmuligheder.

Vælg billede til dit eget mobilcover

Hvem vil du gerne se på flere gange dagligt?

Mangler du inspiration til, hvem der skal være et billede af på dit nye iPhone cover? Eller har du flere muligheder men kan bare ikke bestemme dig? Her er vores forslag:

  • Din mor. Arhhh ok, det er måske for meget. Men det kunne da være meget sjovt, ikke?
  • Din kæreste eller ægtefælle. Det er da oplagt. Så kan du holde ham eller hende i hånden flere gange dagligt, selvom I ikke er sammen hele dagen
  • Dine børn. Selvfølgelig. Poderne, det bedste du har. Vælg et flot portræt af datteren eller lav et skørt og sjovt familiebillede og sæt på dit cover. Så kan du også altid vise din familie frem
  • Et flot billede fra en rejse, du har været på. Ja der er jo ingen, der siger, at det skal være et billede af en person, du har på dit cover. Hvad med et rigtig flot billede fra en dejlig begivenhed eller et fedt foto fra en ferie?
  • Dit kæledyr. Har du en nuttet hundehvalp? Eller har din kat fået killinger?

Uanset hvilket foto du vil have på dit etui, så tænk på, hvor ofte du har din telefon i hånden i løbet af dagen. Så lad der være et billede, der gør dig glad, for det er rigtig mange gange i løbet af en dag, du skal se på det.

Du kan stadig også selv designe covers til din iPhone 4 og iPhone 4s. Se desuden også vores covers med billede til andre telefoner, blandt andet Samsung og Huawei.