CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Gaver til ham
Gaver til ham

Gaver til ham

Til manden der har alt

 • Bredt udvalg af produkter
 • Mange designskabeloner
 • Unikke produkter
119,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Designmuligheder:

 • Design selv
 • Designs templates

Gaveidéer til ham der har alt

Nogle mænd er bare rigtig svære at finde gaver til. Enten har de selv købt det, de gerne vil have, eller også har de en stil, der er fuldstændig håbløs, hvis du spørger hans kæreste. Så hvis du er ude efter en kærestegave til ham, skal du give ham noget, du kan lide!

Hos os kan du designe gaverne selv og lave fotoprodukter med dine egne billeder trykt på. Dermed får du en både flot og personlig gave til ham, der har alt, og det bliver med garanti noget, han ikke har i forvejen!

Se en top 10 over populære og personlige gaveidéer til ham lige her:

 1. Design et cover med billede trykt på. Alle har brug for et cover, også dem, der siger, at de aldrig taber deres telefon.

 2. Giv ham et krus til at bruge på kontoret. Find et sjovt billede og få trykt på.

 3. Et dørskilt med billede på. Lav et dørskilt til ham og sæt enten et flot billede på af ham, hvis han er single, eller af ham og familien

 4. Et vægur. Så er der ingen undskyldning for at komme for sent mere. Og med et sødt billede på at børnene eller et flot naturbillede fra en rejse, I har været på, er der også altid noget flot at se på

 5. Et gavekort. Ja vi ved det godt. Det er lidt at hoppe over, hvor gærdet er lavest. Men hvis vi nu siger, at gavekortet gælder til alle vores fotoprodukter, lige fra fotobøger til vægbilleder, mon så ikke, det går? Du kan jo vælge at lægge en lille fotogave ved som fx vores køleskabsmagneter med egne billeder.

 6. En fotokalender med flotte billeder af hele familien. Find årets bedste pletskud frem fra telefonens gemmer og indsæt dem i en flot fotokalender. Skriv de vigtigste datoer ind og levn også plads til tilføjelser. Så har han ikke længere en undskyldning for at slippe for at stå for sommerfesten i 2.B eller generalforsamlingen på vejen.

 7. Fremkald de gamle analoge billeder og sæt dem i flotte rammer. Ja, vi mener det faktisk! Der er flere, der ikke har sluppet det old school analoge kamera eller har genopdaget den nostalgiske måde at tage billeder på.

 8. En CEWE FOTOBOG med tekst og billeder. En fotobog vækker altid glæde hos modtageren, og den kan glæde i mange år frem.

 9. Et billede trykt på alu-plade. Alu-pladen giver billedet et spændende udtryk og egner sig til både et billede af familien eller et flot motiv fra vores motivgalleri eller et, du selv har taget

 10. Spillekort med eget billede trykt på bagsiden. Så er der klar til et slag 500 med børnene, de vil virkelig synes, det er sjovt, hvis der for eksempel er billeder af familien på kortene

Hvilke billeder kan jeg bruge på gaverne til ham?

Du kan bruge de billeder, du har i forvejen på dit kamera eller på din telefon. Hvis der ikke lige er nogle gode pletskud imellem, så må du tage et par stykker. Det er hurtigt og nemt, og billederne uploader du på vores hjemmeside eller i vores software, når du skal lave din gave til ham. Drej stilen af gaven over på det, du gerne vil udtrykke ved at vælge det helt rigtige billede.

 • Vil du lave fotogaver, der får ham til at grine? Så sæt nogle skøre og sjove billeder på
 • Er han familiefar med stort F? Find nogle søde og stemningsfulde billeder af hans familie og af børnene, her kan du eventuelt alliere dig med hans bedre halvdel
 • Er han til det stilrene og grafiske udtryk? Prøv dig frem med billeder i sort-hvid trykt på forskellige måder. Du kan lave farvebilleder om til sort-hvid billeder i vores software.

Gaverne laver du enten på vores hjemmeside via vores software eller i vores foto-app.

Her kan du også finde en flot og personlig gave til hende, hadegaver til årets pakkeleg eller kalendergaver og andre søde og sjove gaveidéer som du kan lave med dine egne billeder og i dit eget design.

Du kan også læse mere i vores artikel om julegaver til ham.

God fornøjelse med at finde den helt rigtige gave til ham!