CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på din første ordre!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

CEWE VÆGBILLEDER CEWE VÆGBILLEDER

Fotoplakater og vægbilleder

Få dine bedste øjeblikke op på væggen!

Til produktoversigt

Dekorer og forny dine vægge med flotte vægbilleder

Vælg mellem mange forskellige formater og spændende materialer

Giv dine vægge et moderne tvist

Særlige øjeblikke fortjener ekstra opmærksomhed. Brug dem på et personligt vægbillede

Inspiration og idéer til vægbilleder

Køb mere og spar mere!

Fyld varekurven og få mere for pengene
ved køb for min. 699 kr. med værdikode: 10PROCENT
ved køb for min. 1.099 kr. med værdikode: 15PROCENT
ved køb for min. 1.499 kr. med værdikode: 20PROCENT

Trustpilot anmeldelser

Overblik over vores vægophæng

Få dine billeder sikkert og stabilt op på væggen med vores ophængningssystemer
vægophæng dco skruesystem Vægophæng Dco skruesystem Skruesystem

Dit foto bliver fastgjort fra forsiden med fire synlige skruer. Afstanden til væggen er ca. 20 millimeter.

vægophæng dco klemsystem Vægophæng Dco klemsysten Kantbeslag

Dit foto bliver fastgjort ved hjælp af beslag på kanten af vægbilledet, så du ikke skal bore. Du vælger selv, hvor beslagene skal sidde. Motivet forbliver uberørt.

Vægophæng Dco skinnesystem Vægophæng Dco skinnesystem Aluminiumsskinner

Imponerende svæveeffekt: Med ca. ti millimeter til væggen får skinnesystemet på bagsiden af vægbilledet det til at se ud, som om dit foto svæver – ligesom på et galleri!

Hvor vil du lave dit vægbillede?

Se hvad forskellen er mellem at bestille i appen, online eller i fotoprogrammet
Vi anbefaler

Design online

 • Meget stort produktudvalg
 • Vælg mellem masser af designs og layouts
 • Arbejd på dit vægbillede fra forskellige enheder

CEWE-app

 • Let adgang til mobilbilleder
 • Bestil nemt og hurtigt
 • Design dit vægbillede når og hvor du vil

CEWE Fotoprogram

 • Alle funktioner og designmuligheder
 • Ideel til store formater, collager og rammer
 • Downloades gratis til Windows, Linux og Mac

Ofte stillede spørgsmål om billeder til væggen

Hos CEWE kan du bestille plakater i helt op til 150 x 225 cm, som er den største størrelse på markedet inden for personlige fotoplakater. Fotolærred kan du bestille i størrelser op til 120 x 160 cm, mens de fleste af vores andre materialer går op til 100 x 150 cm.

Du kan bestille dine billeder til væggen både i vores fotoprogram eller i vores foto-app. Du skal blot have et billede i høj nok opløsning, så er det op til dig, hvor du vil bestille henne. CEWE har et stort udvalg af materialler til vægbilleder.

Vi har markedets største udvalg af materialer, som du kan bestille dine vægbilleder på. Vi tilbyder plakater med digitaltryk eller på fotopapir. Derudover kan du bestille vægbilleder på følgende materialer: Billede på aluminiumsplade, fotolærred, billede på træ, billede på skumplade, galleritryk og billede på akrlglas. Du kan bestille de fleste materialer med eller uden ramme og med eller uden vægophæng. Du kan læse vores materialeguide, hvis du vil se en fuld oversigt.

Ja, i vores fotoprogram kan du bestille vægbilleder i mål, du selv definerer helt ned på milimeteren, på følgende materialer: billede på aluminiumsplade, bilde på skumplade, galleritryk og billede på akrylglas. Det vil sige, at du kan give nøjagtige mål, så længe du holder dig under det maksimale på 100 x 150 cm.

Ja, du har mulighed for både at sætte tekst og clup-arts på alle typer vægbilleder. Det er også muligt at vælge en skabelon til fotocolager med 2 eller flere billeder - og helt op til 19 billeder. Du kan også finde nogle nye skabeloner til fotoplakater med design.

Lav vægbilleder med dine egne fotos

Bestil personlige billeder til din væg

Er du på udkig efter en ny, flot vægdekoration til dit hjem, var det så ikke en ide med et flot vægbillede? Design billeder til væggen online med dine egne, personlige fotos på. Et personligt vægbillede kan bruges mange steder som en unik dekoration på væggen, f.eks. i stuen, i køkkenet eller måske på børneværelset.

Få printet din egen plakat online og modtag den med posten få dage senere! Det er nemt og hurtigt, se her, hvordan du gør:

 1. Vælg dit ønskede produkt her på siden og tryk på ”design her”.
 2. Vælg format og størrelse i menuen i højre side
 3. Indsæt dit eget billede eller benyt dig af vores motivgalleri, og skriv evt. en tekst. Programmet vurderer om dit billeder i god nok kvalitet til det ønskede format
 4. Når du er tilfreds, så tryk på ”Læg i varekurv”
 5. Opret et login/login og bestil dit fotoprodukt
 6. Inden for 6 - 11 hverdage modtager du din personlige vægdekoration med posten

Forny dit hjem med flotte og personlige vægbilleder

Måske er du flyttet, og er ved at indrette din nye bolig. Så trænger man også tit til nye møbler, og i den forbindelse også nye billeder til væggene. Måske trænger du bare til lidt fornyelse i dit hjem, og er på udkig efter smukke billeder at hænge op. Uanset hvad, kan du finde vægbilleder her hos CEWE, der falder i din smag. Kendetegnende for alle vores vægbilleder er, at det er dine egne udvalgte billeder, der trykkes på spændende materialer såsom Billede på skumplade eller træ. Du kan også ganske enkelt vælge en fotoforstørrelse og få store billeder på almindeligt fotopapir. Dermed får du et unik stykke kunst til væggen og ikke masseproducerede vægbilleder, som man kan se i ethvert hjem.

Lav dit eget vægbillede helt fra bunden

Vær selv med helt fra begyndelsen af processen. Se her hvordan du kan gribe det an, når du skal lave et vægbillede med dit eget foto:

 • Første mulighed er også den nemmeste: Vælg et motiv fra vores designskabelon og bestil. Nemmere bliver det ikke, og der er rigtig mange flotte motiver at vælge imellem
 • Lav dit eget billede med et foto, du selv har taget. En måde at gøre det på er ved at kigge alle dine billeder igennem og se, hvilke der egner sig til at blive trykt som plakat, fotolærred eller en af de andre stilfulde materialer. Har du et rigtig flot pletskud, som vil gøre sig godt i forstørrelse? Det kunne være et superdejligt billede af børnene - eller børnebørnene, hvis du laver en gave til mormor eller en personlig mors dags gave. Alle vores gaver er jo med billeder og derfor personlige gaver. Måske har du nogle stemningsfulde rejsebilleder, der vil se flot ud på væggen? Du har sikkert også mange gode konfirmationsbilleder, der kan bruges, hvis dine børn er konfirmeret.
 • En anden måde er, at du beslutter dig for, hvilket motiv du gerne vil have på dit vægbillede. Dernæst tager du dit kamera eller telefon og går på jagt efter det perfekte motiv.

Design selv dine fotolærreder og plakater online

Når du laver fotolærreder eller plakater online, kan du vælge mellem mange forskellige produkter og designs, så du altid kan finde noget, som passer lige præcis til dig og dit hjem. Du kan for eksempel få trykt din fotoplakat med egne billeder. Du kan vælge den helt klassiske plakat, og du kan derudover også få trykt på andre materialer som fotolærred, billede på akrylglas, træ og mange andre.

Hvad enten du vælger lærred, plakat, hård skumplade eller træ præsenterer du dine billeder på en flot og unik måde. Samtidig giver du dine billeder nyt liv og gør dem synlige i dit hjem, i stedet for de bare ligger på computeren. Uanset, hvilket produkt og format du vælger, når du designer et vægbillede som fx en fotoplakat med egne billeder online, vil du blive overrasket over, hvilken virkning dit billede vil få i dit hjem.

Du finder med garanti et produkt eller et format hos CEWE, der passer til dig. Vi har mange forskellige standardprodukter til forstørrelse af dine billeder samt et utal af forskellige formater og størrelser.

Når du laver et vægbillede hos os, tilbyder vi dig 100% tilfredshedsgaranti. Hvis du mod vores forventning ikke er tilfreds med dine posters eller anden vægdekoration, kan du benytte dig af tilfredshedsgarantien og få et nyt vægbillede eller dine penge tilbage.

Hurtig og nem opgradering af hjemmet med nye billeder til din væg

Trænger hjemmet til en opgradering? Nogle gange har man bare lyst til, at der skal ske noget nyt, men det er ikke altid, der er overskud på kontoen til nye møbler eller tid til at male endevæggen og andre lidt større ting. Det er her, vores flotte vægbilleder kommer ind i billedet, så at sige.

Flotte plakater, fotolærreder og andre spændende og stemningsfulde billeder på væggene i forskellige størrelser og formater, kan opgraderer enhver boligindretning. Det er en nem og forholdsvis billig måde at forny udsmykningen af dit hjem. Tag udgangspunkt i de møbler, du har og den stil, du kan lide, og design selv flotte vægbilleder, der passer dertil. Der er mange fordele ved selv at designe din vægudsmykning, se bare her:

 • Du bestemmer motivet. Brug et billede, du har på dit kamera eller din telefon, og forstør det op til en flot udsmykning til væggen. Alternativt kan du finde et motiv i vores motivgalleri eller købe et motiv, så du kan lave, for eksempel, et af de populære verdenskort på lærred, eller hvad du nu har lyst til at få op på væggen
 • Du bestemmer også formatet og størrelsen. Vi leverer i alle de gængse mål og lidt til, så find det der passer til dig og dit hjem
 • Alt efter hvilket materiale du vælger at få trykt dine vægbilleder på, kan du få et billede, der udstråler eksklusivitet (se vores galleritryk), noget spændende fra en fotocollage eller noget helt klassisk, som plakattryk kan udstråle

Idéer til dine vægbilleder

Her hos CEWE kan du finde en masse inspiration til dine billeder til væggen. Der er næsten ikke grænser for, hvilken type af personlige og unikke vægbilleder og plakater, du kan lave. Du kan bruge en af vores designskabeloner, eventuelt kombinere dit eget foto med tekst eller designe dit vægbillede helt fra bunden. Her er nogle af den type vægdekoration, som vi giver forslag til:

Spørgsmål til online bestilling af vægbilleder?

Selvom det er nemt at bestille online hos os, kan der opstå spørgsmål. I så fald kan du kontakte kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig.

Nyhedsbrev

Velkomstfordel ...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på din første ordre.
Ved tilmelding accepterer du vores Datapolitik, som du finder nederst på siden. Du kan til enhver tid afmelde dig via link i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun 1 klik tilbage

Af databeskyttelsesmæssige årsager modtager du snart en bekræftelses-email.

Klik på bekræftelseslinket i e-mailen for at aktivere dit tilmelding til nyhedsbrevet.

Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Beklager!

Der er desværre opstået en fejl.

Vi kunne desværre ikke tilmelde dig til vores nyhedsbrev!