CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på din første ordre!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Gaveideer til hende
Gaveideer til hende
Gaveideer til hende

Gaveideer til hende

Ideer til hende der ikke ønsker sig noget

 • Bredt udvalg af produkter
 • Mange designskabeloner
 • Unikke produkter
fra 109,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Designmuligheder:

 • Design selv
 • Designs templates

Gaver til hende, der aldrig ønsker sig noget

‘Jeg ønsker mig ingenting, jeg har alt, jeg skal bruge’ og ‘find bare på noget’. Har du også hørt disse sætninger før? Mange af os har prøvet at få det svar, når vi spørger veninden, hvad hun ønsker sig i gave til fødselsdagen eller i julegave. Og ofte er det faktisk rart at få frie hænder, så vi selv kan finde en smuk, kreativ og personlig gave til hende. Men andre gange kan det være svært at finde en god gave til hende, og så ender det ofte med et gavekort, en biograftur med cafébesøg eller klassikeren: Blomster og chokolade. Og det er da også megalækkert! Men tænk hvis du kunne finde på en gave, der er både smuk, sød og personlig, og som ville kunne glæde modtageren i mange år. Findes der sådanne gaver? Ja det gør der da, læs med her og se, hvad vi foreslår.

Gaveideer til hende

Der er mange anledninger, hvor vi skal give vores veninder, mor eller søster en gave, det er ikke kun til jul eller fødselsdag. Også til hendes polterabend og efterfølgende bryllup skal hun have en gave, og selvfølgelig også til mors dag. Så det er jo egentlig ret mange gange, og man kan jo ikke komme med den samme ting hver gang...

5 gaver til hende der pynter i hjemmet

Nogle kvinder er meget glade for ting til indretningen af hjemmet, og det er ofte pynteting til at stå fremme, der er i gaverne. Men hvad med noget til at hænge på væggene? Her hos CEWE kan du lave personlige fotokunstværker med egne billeder til væggene i hjemmet. Se bare her:

 • Fremkald billeder fra jeres ferie sammen, fra da I var yngre, fra en familiesammenkomst, eller hvad du har billeder liggende af. Hvis du har mange billeder, der passer godt sammen i stil eller farver, kan du lave en fotocollage. Så får du samlet alle yndlingsbillederne i ét. Det kunne også være begyndelsen på den fotovæg, hun har talt om så mange gange. Her ser det flot ud, at i hvert fald nogle af billederne er i samme stil, størrelse eller tema.

 • Lav en fotoplakat med hendes yndlingsmotiv. Måske med et rigtig godt venindebillede eller et supersødt foto af børnene? Eller brug et billede af børnebørnene på plakaten, hvis det er en gave til mormor?

 • Fotolærred med et superflot naturbillede giver strålende flotte farver. Vælg et flot foto og få det trykt på ægte fotolærred. I vores designsoftware kan du tilpasse billedet og tilføre tekst, rammer, skygger osv.

 • Lav et flot motiv som et sort-hvid vægbillede. Sort-hvide billeder går aldrig af mode. Detaljerne træder tydeligt frem, og det er en stemningsfuld udsmykning at have hængende på væggen

 • Forær hende et gavekort til en fotobog, til en af vores vægdekorationer eller til et andet af vores fotoprodukter. Så kan hun helt selv vælge, hvad hun vil have op på væggene

Andre flotte gaver til hende til brug i hverdagen

Måske har hun nok pynt og trænger til en gave, der også er meget brugbar? Se her hvad vi så vil forslå dig at give hende i gave:

 • Lav et sjovt iPhone cover med et fedt billede trykt på. Mange af os kan godt lidt at have noget at skifte med, så covers kan man næsten ikke få for mange af. Du kan eventuelt lave ét med et billede på af... dig? Eller af hele familen, hele venindeflokken eller..?

 • Som alle andre har hun sikkert en kalender, men er det en flot en eller en standard, som faktisk ikke er ret pæn at se på? En fotokalender er en både praktisk og særdeles flot gave til hende, der gerne både vil have, at tingene kan bruges og er flotte at se på. Der er mange varianter at vælge imellem, du kan for eksempel lave en evighedskalender til hende med de allerflotteste billeder i. Se også vores familiekalender, som man eksempelvis kan lave, så hvert familiemedlem får sin egen kolonne til aftaler og arrangementer. Den vil hele familien vi få glæde af. Dog især nok hende, da det ofte er hende, der står for planlægningen og gerne vil have det store overblik

 • Dækkeservietter er altid et hit, specielt hvis hun har børn. De synes i hvert fald, det er sjovt og hyggeligt med dækkeservietter med billeder af dem selv trykt på. Og når der er gæster til middag, er der altid et godt samtaleemne at tage hul på. Dækkeservietter i plastik er nemme at tørre af og er fuldstændig ridsefri

 • En fotobog med plads til tekst er også en virkelig flot og personlig gave til hende, ikke mindst fordi der ligger nogle timers arbejde i at lave den. Du udvælger de billeder, der skal med, og måske kan det blive til hendes egen personlige årbog over det forgangne år? Eller måske skal tidshorisonten være længere, og fotobogen skal vise jeres venskab eller slægtskab med billeder fra de år, I har kendt hinanden?

Det gode ved vores gaveidéer er, at det bliver meget personlige gaver, da de alle laves i det design, du ønsker og med dit eget billede trykt på.

Mangler du flere gaveidéer så tjek vores 10 forslag til at finde den helt rigtige gave til ham eller vores forslag til flotte fødselsdagsgaver eller sjove og skøre hadegaver.

God fornøjelse!