Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Mors dag

Se idéer til mors dag

Mors dags gave – Lav en fotobog til mors dag

Leder du efter en gave til mors dag? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Her hos CEWE kan du lave de smukkeste og mest personlige gaver med dine egne billeder, og intet ville være bedre end en flot fotobog fyldt med dejlige billeder. Du kan også finde andre sjove og søde idéer til mors dags gave. Læs med og se hvad vi byder på.

Personlig mors dags gave - Lav en CEWE FOTOBOG til hende

I mange familier får mor en flot buket blomster eller lidt lækker chokolade til mors dag. Og hvem ville ikke også sætte pris på en smuk buket til stuen og noget mundgodt at hygge sig med?

Men kunne det ikke også være dejligt at overraske hende med noget, hun ikke plejer at få? Tænk hvis du kunne finde en perfekt, personlig gave, som hun vil sætte pris på i mange år frem. Det vil de fleste nok gerne, men hvad skal man finde på? Det kan godt være lidt svært at få den gode idé til mors dag, som ikke ligner den, hun fik sidste år. Og sidste år igen.

Mor er den bedste i verden for alle børn. Derfor har hun fortjent den mest perfekte gave! Lav en fotobog med tekst til din mor, der viser hende, hvor meget du sætter pris på, at hun altid er der for dig. Fotobogen trykkes i den bedste kvalitet og farverne er smukke og strålende. Designet står du for, så fotobogen bliver i den stil, du synes om. En fotobog med billeder af mor og barn er en smuk og personlig fotogave, og den vil bringe både smil på læberne og måske også en lille tåre frem i øjenkrogen på enhver mor.

Tips til mors dags fotobog

Hvilke billeder er gode at have med i din fotobog til mors dag? Skal der stå noget i den, og hvordan indsætter man tekst i fotobogen? Det er måske nogle af de ting, du tænker på, når du skal i gang med din bog. Her får du et par tips til din gave til hende:

  • Find det rigtige format og størrelse til din bog. Den skal nok få en fremtrædende plads i reolen sammen med de gode bøger og familiens fotoalbum, så den skal have den rette størrelse og et flot forsidebillede. Læs mere om hvordan fotograf og mor til to, Leonora Grigat, laver sine fotobøger og bruger dem som en del af indretningen.

  • Indsæt billeder der betyder noget for din mor. Det er nok først og fremmest billeder af familien, både jer børn, men også børnebørn, hvis der er sådan nogle, og andre familiebilleder. Lav plads til både de sjove og lidt skøre billeder, så fotobogen bliver både hyggelig og morsom at kigge i. Find billeder fra din barndom og ungdom, hvor din mor også er med på, så hun kan se, hvor stor en betydning hun har haft for dig gennem hele dit liv.

  • Skriv gerne lidt tekst i fotobogen. Du kan for eksempel skrive en fin hilsen til din mor forrest i bogen, du kan indsætte sjove talebobler til nogle af billederne eller du kan skrive et par linjer til hvert billede eller til nogle af dem.

Få mere inspiration til hvordan du laver en fotobog som en personlig gave til mors dag.

Ideer til mors dags gave

Har du lavet en fotobog til din mor, eller er du bare ude efter nogle andre gaveideer til hende? Så kan du også finde inspiration til mors dag og gode mors dag gaveideer her. Gaver du laver i vores fotoprogram med dine egne gode billeder.

Gode mors dags gaver er dem, du laver selv!

Vis hvor meget din mor betyder for dig i billeder. Vi har mange forskellige produkter, du kan lave med dine egne fotos, så gaven til mors dag bliver personlig og noget særligt. Lav for eksempel en sød og stemningsfuld fotokalender med dine egne billeder trykt direkte på siderne. Vi har mange slags kalendere, og et forslag kunne være en planlægningskalender, som fås i mange forskellige udgaver. Med en kalender får din mor et godt overblik over aftaler og arrangementer samtidig med, at hun får nogle flotte billeder af jer sammen, af børnebørnene og hvad du ellers har af gode og stemningsfulde billeder.

Måske var det også en idé at lave et flot vægbillede til mors dags gave? Mangler hun noget nyt på væggene derhjemme? Er du ved at være træt af at se på den bare plet over hendes sofa eller den tomme væg i gangen? Lav et smukt billede, hun kan hænge på væggen. Tag et skønt billede af hele familien og lav en stemningsfuld vægdekoration. Du kan bruge et billede, du tager til lejligheden, ét du har i forvejen eller du kan gå en tur og tage et smukt naturbillede. I vores fotoprogram kan du lave alt fra sort-hvide vægbilleder til fotocollager. Det eneste du skal gøre er at hente det gratis program og uploade dit billede. Så er du klar til at lege med designs, farver og udsmykning for at lave den bedste mors dags gave.

Du kan også helt enkelt fremkalde billeder. Sæt dem i en smuk ramme og giv det til din mor i mors dags gave i stedet for den sædvanlige æske chokolade. Brug for eksempel et par pletskud af børnene eller af dig og din mor sammen i en særlig stund, hvis du har det.

Vi har også en usædvanlig og ganske unik gaveæske, som helt sikkert vil begejstre din mor. Vælg mellem to forskellige slags fotogaveæsker med to af dine bedste billeder på æsken og enten chokolade eller en gave, du selv køber, indeni æsken.

Mors dag

Der er altid en lejlighed til at fortælle dem, vi holder af, hvor meget de betyder for os. Men mors dag er nu noget helt særligt for både børn og mødre i alle aldre.

Traditionen med at hylde sin mor stammer fra USA, og er over 100 år gammel. Dagen fejres i mange forskellige lande rundt omkring i verden og falder på lidt forskellige tidspunkter. I Danmark er mors dag dog altid den anden søndag i maj. Traditionen tro har blomsterhandlerne travlt denne dag, da en smuk buket næsten altid har været brugt som den perfekte mors dags gave. Men blomster forgår, giv i stedet din mor et varigt minde om jeres gode stunder sammen. En fotobog er den bedste gave, og hun kan kigge i den, når det passer hende, og I kan også sammen hygge jer med at se billeder og mindes og tale om de sjove og hyggelige episoder og begivenheder, I har på billeder.

Husk også gaven til far

Far skal da ikke snydes, så husk også at fortælle din far, hvor meget du sætter pris på ham, når det er hans tur til at blive fejret. Fars dag er altid grundlovsdag, d. 5. juni. Vi har også mange gode gaver til fars dag, som for eksempel musemåtter med billede på af poderne, fotokrus med et billede på af hele familien.