CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Musemåtte
Musemåtte
Musemåtte

Musemåtte

Dit yndlingsbillede på en musemåtte

Glem alt om stress på arbejdet, og nyd dine yndlingsøjeblikke på en personlig foto-musemåtte.

 • Skridsikkert underlag af mosgummi
 • Belagt overflade
 • Stort udvalg af designs
119,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Materiale:

Skridsikkert mosgummi med tekstiloverflade

Størrelse:

23 x 19 x 0,5 cm

Trykbar flade:

23 x 19 cm

Farve:

Sort

Designs:

Stort udvalg af designs

Musemåtte

Lav en musemåtte med billede

Hvorfor er musemåtter ofte så kedelige at se på? Det er ofte bare en blå firkant på dit skrivebord. I bedste fald er der en kedelig reklame påtrykt for en eller anden virksomhed, der laver noget, du aldrig har haft brug for.

Lav din egen musemåtte med billede! Så har du noget flot at se på hver gang, du sidder ved computeren. Du bestemmer selv hvilket billede, der skal være på din musemåtte, og du kan også lege med designs og farver, så den bliver rigtig flot og måske matcher din indretning eller bare er i de farver, du godt kan lide.

Vores flotte musemåtter med billede måler 23 x 19 cm og er ½ cm høje. Den er lavet af gummi med en tekstiloverflade. Denne kombination sikrer, at musemåtten bliver liggende hvor den skal, og at musen til gengæld glider nemt og ubesværet på den.

Ude efter en fotogave? Lav en musemåtte med dit eget billede

Du bestemmer, hvilket billede, du vil have på! Så alt efter om det er en musemåtte til dig selv eller en gave til en, du holder af, skal du overveje, hvad du eller vedkommende gerne vil kaste et blik på flere gange dagligt. Se vores forslag til nye musemåtte-ejere her:

 • Kæresten på kontoret, han skal da selvfølgelig have en musemåtte med et flot billede på af dig eller af jer to sammen. Det er også en sød Valentinsgave til ham
 • Din store dreng, der gamer nærmest døgnet rundt: Der skal et fedt billede på, for eksempel med en figur fra en af hans yndlingsspil? Husk at du også kan tilføje tekst, så du kan krydre med fede citater fra spillet. Det kan også være, at han er interesseret i vores musemåtte XL, så musen har nogle flere cm. at køre på. Den måler 32 x 27 cm
 • Dig selv! Man skal huske at være god ved sig selv, så lav din helt egen, personlige musemåtte til kontoret eller til pc’en derhjemme. Du kan pynte den med et flot billede fra ferien sydpå, et foto af dig og veninderne eller et af hele familien

Sjove musemåtter med foto? Eller praktiske? Her kan du få begge dele!

Musemåtter kan være sjove, fordi du selv kan sætte et sjovt billede på. Den designes direkte på vores hjemmeside, så det er både enkelt og ligetil. Desuden fremstilles de i rigtig god og holdbar kvalitet og til en fornuftig pris.

Se her, hvor nemt det er at designe din musemåtte med billede:

 • Klik på ’Design her’ her på siden
 • Klik på ’Tilføj billede’ og upload det af dine billeder, der skal trykkes på musemåtten
 • Vælg eventuelt en skabelon, hvis du vil have lidt mere pynt på musemåtten. Du kan også vælge ikke at have en skabelon, så er det kun dit billede, der trykkes på musemåtten
 • Hvis du synes, så tilføj tekst og farver
 • Når du er tilfreds, læg musemåtten i varekurven og gør din bestilling færdig

Prøv dig også frem med vores gratis bestillingssoftware. Med den får du endnu flere designmuligheder, og du kan lave fotoprodukter til alle anledninger og til alle priser.

Vent på posten et par dage. Din musemåtte kommer inden for 4-6 hverdage.

Se også vore andre sjove og søde fotogaver

Brug dine gode billeder på sjove og anderledes måder. Fotofremkaldelse er mange ting her hos CEWE, se bare her hvad du også kan bruge dine billeder til:

Lav de bedste fotogaver til enhver lejlighed, for eksempel fars dag og mors dag. Du kan også lave fotobøger, hvor dine billeder trykkes direkte på siderne, og du kan indsætte tekst og forskelligt pynt.

Bestil din musemåtte i dag - god fornøjelse!