Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
De bedste ideer til fars dag De bedste ideer til fars dag

Lad os hylde alle de fantastiske fædre!

Få sjove og anderledes idéer til, hvordan du kan fejre fars dag den 5. juni.

Bliv inspireret

De bedste ideer til fars dag

Mange fædre har ofte allerede de fleste ting, de skal bruge og ønsker sig måske ikke noget. Men her får du mange unikke tips til personlige gaver til fars dag – som han vil elske.

Lav en perfekt og personlig fars dag

Få inspiration i vores artikler og overrask din far med noget andet end den traditionelle gave på fars dag

Hvornår er det fars dag?

I Danmark er fars dag altid på grundlovsdag den 5. juni. Giv en personlig gave til far med dejlige, lyse sommerbilleder på til glæde fremover – eller måske med billeder fra året, der er gået siden sidst. Her hos CEWE er der et væld af muligheder for at lave personlige fotogaver.

Sådan laver du din fotobog – fem simple trin

Det er nemt at designe en CEWE FOTOBOG! Følg trinene herunder for at lave din personlige fotobog.

1. Download vores fotoprogram

Download vores gratis og populære fotoprogram, der er tilgængeligt til alle styresystemer og som app.

2. Upload billeder

Udvælg og upload billeder fra din computer, telefon eller CEWE myPhotos.

3. Vælg albumstørrelse- og stil

Se vores store udvalg af forskellige fotobøger, og vælg den perfekte størrelse og stil til din fotobog.

4. Design og tilpas

Tilpas hvert element for at sætte et helt personligt præg på fotobogen.

5. Produktion og levering

Vi trykker din fotobog og leverer den hurtigst muligt lige til døren.

Har du ikke fundet en fars dags-gave endnu?

Fars dags-gaver er typisk lidt sværere at finde en mors dags-gaver. Mødre bliver næsten altid glad for blomster og chokolade, mens gaver til fars dag ofte er lidt mere udfordrende. På denne side finder du forhåbentlig nogle gode forslag til personlige fars dags-gaver til din egen far eller dine børns far. Med dine egne billeder kan du lave fine gaver, som han vil sætte pris på og blive glad hver gang, han ser dem.

Den bedste gave til fars dag – lav en fotobog med egne billeder

En fotobog med egne billeder og med plads til tekst er en rigtig flot og personlig gave. Er fars dag gaven til din egen far? Og er han fra tiden med gammeldags kameraer og analoge billeder? Hvis du har adgang til de gammeldags billeder fra din barndom så scan dem eller tag billeder af dem med din smartphone. Så kan du lave en smuk og stemningsfuld fotobog til din far. Forestil dig hans overraskelse når han åbner fars dags gaven: Billeder fra de gode gamle dage, da hans børn var små, og der altid var godt vejr om sommeren og sne om vinteren, sat ind i et flot fotoalbum. En fotobog med egne billeder trykt direkte på siderne og i eget design vækker altid glæde og er en samling minder, der giver glæde i mange år frem hos alle, der kigger i den.

Husk også at tage billeder til fars dag

Så har du dem klar, til hvis du også skal lave en fotogave til fars dag næste år. Billederne kan jo også bruges til fotoprodukter til julegaver med foto eller fødselsdagsgaver. Du kan også printe billederne og hænge dem op på køleskabet eller sætte dem i glas og ramme. Så er der også til en fødselsdagsgave til far eller en anden, du har kær. Få mere inspiration til gaver.

Sådan laver du en personlig fars dags-gave

Du kan lave fars dags-gaven selv. Hjemmelavede fars dags gaver behøver ikke kun være tegninger og perleplader. Find inspiration til flotte og unikke fotoprodukter lavet med dine egne billeder. Vi har et stort udvalg af fotogaver for enhver smag og i alle prisklasser. Læs med og få flere gode idéer til gaver til fars dag.