Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Flotte billeder

Flotte billeder skal udnyttes

Flotte billeder skal udnyttes

Har du taget en masse flotte billeder fra din rejse? Måske kigger du kun på dem sporadisk engang imellem, hvis du bladrer tilbage på telefonen eller finder den eksterne harddisk frem. Det er en skam! Smukke billeder skal frem i lyset – eller for at være mere konkret: billeder skal printes.

Her hos CEWE kan du bruge dine flotte billeder til at:

Hvad er smukke billeder for dig?

Det er meget individuelt, hvad man forstår ved smukke billeder. Nogle tænker sikkert på flotte portrætbilleder, mens andre snarere synes, at landskabsbilleder er definitionen af smukke billeder. Det er altså helt op til dig, hvad du synes er et smukt billede.

Smukke billeder af naturen

Naturen er oplagt til at tage smukke billeder af, for naturen er jo smuk og fascinerende! Du kan tage smukke billeder af naturen i Danmark. Vi er jo så privilegerede med kyststrækninger i Danmark, så hvad med at gå en tur langs havet på forskellige tidspunkter af dagen og forskellige årstider. Det er et af de smukkeste steder at se, hvordan lyset forandrer sig. Der er et særligt lys om sommeren, om efteråret, vinteren og foråret – og hvert er flot på sin måde. Et hav, som blæser op i store bølger i efteråret, er flot i det lidt koldere efterårslys, for det giver et mere råt og barskt udtryk på fotoet.

Et helt andet lys får du på de varme sommereftermiddage, hvor lyset reflekteres i vandoverfladen, og det er også et godt motiv til et flot billede. Eller hvad med en forårsdag med et blomstrende mirabelletræ i forgrunden, og det håbefulde lys og havet i mellem- og baggrunden.

Flotte billeder til hjemmet

Har du dine flotte fotos på plads, fordi du er glad for at tage billeder? Så vil det være perfekt at udnytte dem til flotte billeder i hjemmet. Her på vores side kan du lave personlige vægbilleder på det materiale, du ønsker. Vælg mellem:

Flotte billeder til hjemmet er oplagte som billeder til stuen. Så kan du nyde de flotte landskaber, rejseminder eller gode billeder af dine smukke børn. Overvej også, om du vil få dem printet som sort-hvide billeder, for det giver nogle spændende effekter og et andet udtryk. Læs mere her på cewe.dk.

Andre populære valg er bl.a. Galleritryk, som giver et elegant billede i dit hjem.

Professionelle fotos af en fotograf

Synes du ikke, at du selv har taget fotos, som er gode nok, findes der heldigvis dygtige fotografer. Her kan du få taget fine familiebilleder og foreviget dine børn i professionelle omgivelser. Mange mennesker er glade for at få tage nogle søde babybilleder af en fotograf, så du er sikker på at have en super god kvalitet. Babyer udvikler – og ændrer sig med lynets hast, og det er i særdeleshed ”en tid, som aldrig kommer igen”.

På samme måde er dit bryllup kun noget, du oplever én gang – i hvert fald lige præcis det bryllup. Så her vælger mange par at få taget flotte bryllupsbilleder af en professionel fotograf. Så er du sikker på, at de har den bedste kvalitet til at hænge på væggen og til din bryllupsbog fra CEWE.

Endelig kan du jo også købe de flotteste naturbilleder af en professionel, som alt andet lige vil ligge i et niveau helt for sig.

God fornøjelse med selv at tage fine fotos, købe dem hos en fotograf eller anden platform – og ikke mindst udnytte dem til smuk vægudsmykning eller vores kvalitetsvindende fotobøger.