Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Fotocollage vægbilleder Fotocollage vægbilleder

Fotocollage

Design en fotocollage med op til 27 fotos på dit ønskemateriale.

Design online

Overblik over vores fotocollager

Gå på opdagelse i vores mange muligheder for at lave kreative fotocollager

Dine yndlingsøjeblikke som billedserie

Kombinér dine smukkeste minder kreativt!

Fotocollage med dine bedste billeder

Vælg dine bedste fotos og lav en collage i flot design og kvalitet

Er du på udkig efter flotte og anderledes måder at bruge dine billeder på? Og kan du ikke bestemme dig for, hvilket af dine pletskud, der skal op på væggen og hænge? Så lav en collage af dine bedste billeder! Sæt flere billeder sammen til ét stort, og du har et stykke unik fotokunst med et motiv, du med garanti er meget glad for. Collagen trykkes som foto på lærred, hvilket giver et spændende og flot udtryk.

Lav fotocollagen online

Fotocollagen laver du selv ved at uploade dine billeder på vores hjemmeside. Så find en rolig stund og sæt dig ved computeren med en kop kaffe. Nu er det tid til at se dine gode billeder igennem og udvælge dem, du vil lave en foto-collage med. Design og bestil fotocollagen online og glæd dig til at modtage den. Det er også en oplagt fotogave til familie eller nære venner.

Sådan gør du

Du kan lave din collage på 2 måder: Direkte her på siden ved at klikke ’Design her’ eller ved at downloade vores prisbelønnede bestillingssoftware. Vi anbefaler dig at bruge vores software. Det er gratis og meget brugervenligt, og en verden af design-muligheder åbner sig op for dig, når du går i gang.

Når du først har bestemt dig for, hvilke billeder du vil bruge til din fotocollage, gør du følgende:

 • Download vores bestillingssoftware
 • Vælg materiale, størrelse og format
 • Indsæt dine fotos og vælg eventuelt et layout.
 • Benyt dig af de mange designmuligheder, vores software tilbyder. Leg eventuelt med skygger, rammer, kanter og forskellige grafiske virkemidler
 • Læg dit billede i varekurven, når du er tilfreds
 • Færdiggør bestillingen og modtag dit flotte fotoprodukt efter 6-10 hverdage

Hvordan finder jeg billeder, der passer sammen til min collage?

Hvordan stilen skal være på din fotocollage er helt op til dig. Men hvis du synes, det er lidt svært at finde på en rigtig god ide, så læs med her, hvor vi giver dig et par tips:

• Den søde klassiker, der aldrig går af mode, og som du aldrig bliver træt af at kigge på: Børnebilleder! Brug ét enkelt eller flere billeder af hvert barn sat sammen til en collage. Hvis du vil bruge flere billeder, så overvej om du skulle lave sort/ hvid billeder, så det ikke bliver for uroligt at se på.

• Der er et hav af muligheder for at sætte billeder sammen. Du kan også sætte billeder sammen, der har det sammen tema eller farve? Eller lad børnene få hver deres billedcollage, der består af et billede af dem selv, og flere små billeder af deres kæledyr, fotos fra deres sport eller fritidsinteresse, deres mor…. ?

Det var de søde og sjove fotocollager. Du kan selvfølgelig også lave et billede, der er smukt og enkelt i farverne og i kompositionen, så du får en unik og personligt collage til stuen. Hvad mener du for eksempel om disse forslag:

• Lav en billedcollage med smukke naturbilleder. Du kan lege med de forskellige funktioner i vores software og eksempelvis lave en smuk blomst i forskellige farver? Billeder fra naturen kan være beroligende at se på med de smukke farver og stemningsfulde motiver. Måske har du nogle rejsebilleder af et brusende vandfald eller en spejlblank sø? Lav en collage hvor farverne og motiverne spiller sammen for et godt helhedsindtryk.

• Lav en fotocollage med en serie billeder fra for eksempel fra dit bryllup, barnedåb eller en anden særlig begivenhed. Hvis du laver en collage med fotos af flere mennesker, giver det en ro i det samlede billede, at folk har det samme tøj på, at farverne er ens mv.

Få trykt din fotocollage og vælg mellem flotte materialer

Vælg mellem mange typer materiale at få trykt din collage på. Vores unikke og personlige vægdekorationer bliver alle leveret i absolut bedste kvalitet og med et motiv, der passer dig!

Lav din billedcollage trykt på ægte fotolærred, det giver en smuk og spændende struktur i billedet. Når billedet derimod bliver monteret bag akrylglas eller på en alu-plade, giver det en utrolig dybde. Alle valg er meget dekorative og har hver deres særlige kendetegn og egenskaber.

Ved alle vores collager og billeder har du mange forskellige variationsmuligheder. Se her hvad du blandt andet kan vælge:

Tilpas dine collager og billeder

Når du samler flere motiver i ét vægbillede, kan du vælge mellem mange designs og forskellige layouts:

 • Vælg hvilket materiale du vil have trykt dine fotos på. Vi tilbyder blandt andre ting, at du kan få dit billede på ægte canvas, træ, skumplade eller som en stor fotoplakat eller andre typer plakater. Her er det meget forskelligt, hvad man foretrækker. Nogle er vilde med træets struktur og unikke udseende, og finder det meget skulpturel. Andre er mere til de klassiske plakater eller de lidt rå alu-plader. Du vælger motivet til din vægdekoration, og du kan altså også vælge materialet, det skal trykkes på. Vælg det, du synes bedst om!
 • Vælg mellem mange forskellige størrelser og varianter. Fotocollager fås både kvadratiske og rektangulære fra str. 20 x 20 cm og 20 x 30 cm og op til 130 x 130 cm og 90 x 160 cm. Hvis du vælger små billeder, kan det se flot og dekorativt ud, hvis du sætter flere op sammen, enten i forlængelse af hinanden eller som en collage af billeder på væggen. Vælg det format du bedst kan lide og husk at tage hensyn til, hvor meget vægplads du har at gøre godt med.
 • Visse af billederne leveres med blindramme. Ellers kan du til mange af vores billeder bestille rammer i forskellige stilarter og materialer.
 • Vælg mellem forskellige typer vægophæng til dine billeder.
 • Vælg dine vægdekorationer med omhu – lav dine egne fotocollager og spændende billeder hos CEWE. Gå på opdagelse i vores bestillingssoftware og dyk ned i den kreative verden, der åbner sig for dig. Dine vægdekorationer bliver af høj kvalitet og passer perfekt til dit hjem, din smag og din indretning.

Fuld tilfredshed!

Eller pengene tilbage! Vi vil meget gerne have, at du er 100% tilfreds med dine billeder fra CEWE. Derfor giver vi dig 100% tilfredshedsgaranti, når du laver dine vægbilleder hos os. Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med dine billeder, så kontakt vores kundeservice.