Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Familiebilleder

Brug dine familiebilleder på spændende og kreative måder!

Brug dine familiebilleder på spændende og kreative måder!

Familien er ofte det bedste, vi har, og familiebilleder er derfor nogle af de bedste billeder, vi har. Tit sidder man og bladrer de gode billeder igennem på telefonen eller computeren, og det er også rigtig hyggeligt og rart, men det er bare lidt ærgerligt, at billederne ofte ikke kommer videre, men bliver liggende i mørket på pc’en… Derfor giver vi dig her 5 tips til flotte, søde, sjove og kreative fotoprodukter, du selv kan lave med dine bedste familiebilleder. Få brugt både de sjove familiebilleder, de gamle familiebilleder og de allerbedste pletskud af hele banden. Læs med og bliv inspireret!

  • Lav en fotovæg med dine bedste familiebilleder. Lav for eksempel et stamtræ med både nye og gamle familiebilleder, det kan for eksempel være billeder af oldeforældre eller bedsteforældre øverst og bevæg dig så nedad i stamtræet. Til sidst skal der selvfølgelig være fotos af sidste skud på stammen, nemlig dig og din familie. Du kan selvfølgelig også lave en fotovæg med andre billeder end dem af familien. Du kan lave én over et tema, en stilart, en type fotos eller hvad du synes ville være flot til jeres hjem. Alle dine billeder kan du få trykt på spændende materialer såsom billede på akrylglas eller fotolærred , og du kan sågar få trykt dit vægbillede på træ.
  • Lav et spændende vægbillede for eksempel som lærredstryk. Når dit billede trykkes på ægte fotolærred, ser det næsten ud som et maleri. Billedets overflade får en anderledes struktur, hvilket giver det en anderledes spændende overflade.
  • Lav din egen fotobog med billeder af din familie. Du kan for eksempel lave bogen som en årbog, hvis der er et år, der har været særligt begivenhedsrigt for Jer. Fyld bogen med billeder af familien i forskellige situationer, steder I har været, mennesker I har været sammen med og ting, I har bedrevet. Så har du en rigtig fin familiebog, der viser livet i jeres familie og som I kan tage fem og sidde og hygge og bladre i igen og igen.
  • Lav en familiekalender. Hvert familiemedlem kan have sin egen kolonne og billeder af sig selv ved ting, de skal. Og i de fleste familier er der mange ting og aktiviteter, der skal passes, så der skal nok være grobund for at få brugt dine familiebilleder.
  • Fremkald dine billeder: Ja du læste rigtigt – en god gammeldags fotofremkaldelse holder stadigvæk 100 %. Hav en stak fremkaldte billeder liggende og kig dem igennem med ungerne, sæt et par stykker på opslagstavlen eller køleskabet eller i et par flotte rammer og stil dem frem. I stedet for at fremkalde digitale fotos på normal vis, kan du her være kreativ og lave flotte produkter i forskellige kategorier og prisklasser. Dermed kan du altid finde gaveidéer til dine kære, som deler din begejstring for søde og flotte billeder af familien.

Sjove familiebilleder eller perfekte familiebilleder

Vi kender det nok alle sammen: Familien er samlet til rund fødselsdag, til bryllup eller til en anden hyggelig og glædelig begivenhed, og der skal knipses billeder. Men der er altid én, der har lukkede øjne, står med ryggen til, har et mærkeligt ansigtsudtryk eller simpelthen er væk. Derudover findes de også, de der familiebilleder, der bare er totalt kiksede. Hvad skal du stille op med disse billeder? Er de bare for meget og skal de kasseres? Eller er det faktisk sjove familiebilleder, der fortjener en plads på væggen eller i fotobogen? For livet er jo ikke altid helt perfekt, der er også ind imellem noget, der er lidt kikset.

Vær kreativ med dine familiebilleder

Vær ikke bange for at prøve noget nyt og kreativ med dine billeder. Vores værktøjer til at redigere og designe dine fotoprodukter har en preview, hvor du kan se, hvordan det færdige resultat kommer til at se ud, inden du klikker på Bestil. Desuden er der uendeligt mange muligheder for at designe, style og lege med dine billeder og indsætte farver, baggrunde, tekst og meget andet. Så slå dig løs og find ud af, hvordan du bedst kan lide at præsentere dine billeder.

God fornøjelse!