Kort og invitationer > Kort (sæt med 10 stk.)

CEWE CARDS (Sæt m. 10 stk) – kort til enhver begivenhed

Personlige kort, invitationer og indbydelser
KORT (1 SIDET)

KORT (1 SIDET)

Et billede siger mere end tusind ord

Med dit personlige kort på fotopapir bliver hver hilsen til noget meget personligt. Fås i sæt med 10 stk. inklusive konvolutter.

fra 49,00 kr*
KORT (2 SIDET)

KORT (2 SIDET)

Også til kærlighedsbreve

Offentliggør en god nyhed, sig tak, forær glæde, invitere – alt det kan du gøre med vores klassiske kort. To sider til det, du gerne vil sige. Hvad har du på hjertet?

fra 94,00 kr*
POSTKORT

POSTKORT

Til kærlighedserklæringer

Uanset om du vil skrive en tak eller invitere til bryllup, så er vores klassiker blandt postkortene den ideelle løsning.

fra 69,00 kr*
POSTKORT XL

POSTKORT XL

For ekstra stor glæde

Vil du gerne forsende dit næste budskab på en helt særlig måde? Så er vores postkort i XL format det rigtige for dig.

fra 99,00 kr*
FOLDEKORT KLASSISK

FOLDEKORT KLASSISK

Også for kærlighedserklæringer

Vores klassiker blandt foldekort fås også i sæt med 10 styk - de passende konvolutter leveres med.

fra 129,00 kr*
FOLDEKORT 13 x 18 CM

FOLDEKORT 13 x 18 CM

Iøjnefaldende og perfekt til særlige anledninger

Vores særlige format til dine særlige budskaber - i dette sæt med 10 stk. bliver de passende konvolutter leveret med.

fra 159,00 kr*
FOLDEKORT 14 x 14 CM

FOLDEKORT 14 x 14 CM

Kvadratisk

Et format der vil blive husket. Vi hjælper dig med designet via vores mange designskabeloner. Fås i sæt med 10 stk. inklusiv konvolutter.

fra 159,00 kr*
FOLDEKORT XL TVÆRFOMAT

FOLDEKORT XL TVÆRFOMAT

Til de store øjeblikke i livet

Dine personlige hilsner i panoramaformat. Design selv yder- og indersiderne på dit XL-foldekort. Fås i sæt med 10 stk. inklusiv konvolutter.

fra 149,00 kr*
FOLDEKORT XL HØJFORMAT

FOLDEKORT XL HØJFORMAT

Personlige kort i panoramaformat

Sammen med dine billeder og vores designskabeloner vil dine hilsner helt sikkert blive godt modtaget. Fås i sæt med 10 stk. inkl. tilhørende konvolutter.

fra 149,00 kr*

Lav flotte og personlige kort med dine egne billeder

Står du over for en begivenhed, hvor du skal bruge et personligt kort? Det kunne være et takkekort, invitation til forskellige lejligheder eller måske et julekort? Hos Onlinefotoservice tilbyder vi et væld af muligheder for at lave individuelle og personlige kort.

Du kan bl.a. lave postkort og foldekort i forskellige størrelser og formater. Hertil medfølger der desuden kuverter (postkort dog uden kuverter). Priserne starter fra 49 kr. for et sæt m. 10 kort inkl. kuverter.

Designskabeloner og video

Alt efter hvilken anledning, du inviterer til eller sender en hilsen i forbindelse med, så kan du benytte dig af en af vores mange designskabeloner, som fås til f.eks. konfirmation, bryllup, barnedåb, jul og meget mere. Se alle vores designskabeloner her.

Du kan også vælge at fortsætte uden at gøre brug af vores skabeloner. Så skal du blot vælge et layout, tilføje dine billeder og evt. indsætte en personlig tekst.

Som noget nyt kan du indsætte små videoer i dine kort. Dette gøres ved hjælp af en QR-kode som skal scannes med din smartphone eller tablet. QR-læseren kan hentes gratis i både Google Play og i App Store. Efter scanning af koden vises videoen på din skærm. Læs mere om video i CEWE CARDS.

Tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder 100 % tilfredshedsgaranti på alle vores CEWE Cards. Det betyder, at skulle du, mod forventning, ikke være tilfreds med dine kort efter modtagelsen, så kan du kontakte vores kundeservice inden for 14 dage, og så finder vi sammen en løsning. Kundeservice kan kontaktes via mail support@onlinefotoservice.dk eller på telefon 78 79 78 03. De sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem kl. 8.30 og 18.

Andre fotoprodukter

Hvis du leder efter en god gaveidé, så kan du få masser af inspiration ved at browse rundt her på siden. Vi har fotoprodukter til både store og små, og der helt sikkert noget for enhver smag. Få eksempelvis forstørret dit bedste billede op i et af vores store formater.

Vi fremstiller vores fotoprodukter i højeste kvalitet ved hjælp af Europas mest populære bestillings- og udviklingssoftware. På den måde kan du være sikker på, at du får fotoprodukter, der ser både flotte og professionelle ud.

 

Hjemmesiden anvender cookies til at huske dine indstillinger og statitisk. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.