Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Indlæser...

Lav selv flotte Save the Date kort

Glem ikke festen! Send personlige Save the Date kort ud til venner og familie

Skal du holde stor fest i den nærmeste fremtid, var det måske en ide at benytte dig af de smarte Save the Date kort. Det er et kort, du sender ud til familie og venner, hvor du gør opmærksom på, at du holder fest, og at de skal sætte et stort kryds i kalenderen.

Særligt er Save the Date kort blevet populære at bruge ved bryllupper, de er efterhånden ved at blive en del af hele bryllupspakken, hvor der er rigtig mange ting, der skal gå op i en højere enhed. Først og fremmest skal I finde en dato, og så snart den er på plads, kan I gå i gang med at lave Save the Date kort til jeres bryllup. Jo før jo bedre, både for jeres egen skyld og for jeres gæster.

Save the Date kort DIY

Her hos CEWE kan du både lave Save the Date kort DIY og du kan også lave selve invitationerne, bord- og menukort og takkekort, alle med dine egne flotteste billeder på. Hent vores populære fotoprogram og vælg mellem utallige skabeloner eller lav Save the Date kortene helt selv med hjælp fra rigtig mange features i vores program. Du kan skræddersy dine kort og invitationer og vælge mellem forskellige stilarter, farver, clip arts og andet pynt. Så vælg og lav dine Save the Date kort DIY med omhu, så du kan bruge designet igen i dine andre fotoprodukter til din fest.

Hvis du godt kan lide, at tingene på alle måder passer sammen, og at din fest bliver gennemført til fingerspidserne, laver du selve invitationerne samt de andre kort med samme skabelon eller i samme stil, som dine Save the Date kort. Dét er gennemført og elegant!

Et par tips til dine Save the Date kort

Der er lige et par ting, du skal huske, når du laver dine Save the Date kort til bryllup eller til andre glædelige begivenheder:

  • Lav dine kort i god tid. Så har du for det første tid til at se på alle de mange designmuligheder, vi tilbyder, og du kan prøve dig frem med forskellige designs, indtil du rammer det helt rigtigt.

  • Send dine Save the Date kort ud i god tid. Meningen er jo som bekendt, at modtageren skal have besked om datoen for bryllupper, så den kan reserveres, også selvom de skulle få andre invitationer. Hvis du holder fest i højsæsonen, er det særlig vigtig at være ude i god tid. Højsæson for at holde bryllup er maj og august, og det er mest almindeligt at sende bryllupsinvitationer ud 2-3 måneder før. Men har du sendt bryllups Save the Date kort ud, kan du gøre, som Emma Gad anbefaler og vente med at sende invitationerne til ca. 6 uger før. For konfirmationer er der højsæson i april og maj, og også her bør du sende konfirmationsindbydelser ud ca. 2-3 måneder før, mens 6 uger før kan gå, hvis du har sendt Save the Date kort. Barnedåb er der ingen høj eller lavsæson for, det er heldigvis altid dejligt og belejligt at få børn, så send bare dine dåbsinvitationer ud 6 uger før, hvis du har sendt Save the Date kort.

  • Vælg vores flotte kort med 10 stk. pr. pakke inkl. kuverter eller gør dit Save the Date kort lidt usædvanligt og lav det som et postkort. Send et postkort du selv har designet og med dit eget billede trykt på og få det sendt direkte til modtageren. Nemmere bliver det ikke at få sendt dine Save the Date kort!

Når du har sendt dine kort, er det tid til at få lavet selve invitationerne. Lav dine egne invitationer i samme design som Save the Date kortet her hos CEWE.

Save the Date kort tekst

Hvordan skal teksten være i Save the Date kortene? Jo, det er ganske enkelt: Der skal stå så lidt som muligt ud over datoen! Du kan for eksempel skrive:

Kære Peter og Susanne

Sæt kryds i kalenderen d. 7. maj 2022, hvor vi inviterer til bryllup. Yderligere info kommer senere.

Kærlig hilsen Søren og Janne

Eller:

Save the Date 4. september 2022, hvor vores datter skal døbes.

Hvor festen skal finde sted, og hvem der er inviteret osv., skriver du i selve invitationen, som sendes ud senere.

Hvornår bruger man Save the Date kort?

Save the Date kort er mest brugt ved bryllupper, men også hos andre fester kan du gøre brug af de smarte kort. Og det behøver ikke kun være for at reservere datoen, når I inviterer til konfirmationsfest eller lignende. Nej, skal du holde en stor fest, for eksempel lave invitation til rund fødselsdag, er det oplagt at få familie og venner til at reservere datoen ved at sende dem et Save the Date kort.

Hvornår skal man sende sine Save the Date kort?

Det skal du gøre i ret god tid, og ofte mindst 6 måneder før den glædelige begivenhed. Dermed kan du være ret sikker på, at datoen er reserveret til netop din fest. De fleste af os har mange ting at se til med arbejde, børn og fritid, og vil gerne planlægge tiden så meget som muligt. Så et Save the Date kort kan nærmest ikke blive sendt for tidligt.

Brug dine billeder fra festen

Hvis du gerne vil gemme de dejlige minder fra en fantastisk fest, kan du lave en fotobog med alle de gode billeder. Tag den frem indimellem og genoplev festen og stemningen én gang til.

Se også de mange muligheder for at lave et flot fotolærred, lækre fotoplakater eller andre vægbilleder med de bedste pletskud fra en dejlig dag.