Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Indlæser...

Kort til mors dag

Design selv personlige og smukke kort til mors dag. Brug dine egne billeder og eget design

Har du husket mors dag? Det har du sikkert, og du har med garanti også fundet en rigtig sød og fin mors dags gave, Men… er der ikke noget, du har glemt? Hvad med et flot mors dags kort til at sætte på gaven? Ofte er det gaven, der får al opmærksomheden, og så glemmer vi kortet. Men et kort med det helt rigtige billede kan sige mere end tusind ord. Det kan du lave her, læs med og få gode ideer til mors dags kort, hun aldrig vil glemme.

Lav selv kort til mors dag med dit eget bedste billede på

Her hos Cewe. dk kan du selv designe mors dags kort. Kortene kan du lave, så et af dine egne billeder bliver trykt, og teksten til kortet kan du skrive på, så det printes derpå, eller du kan skrive teksten i hånden, når du modtager kortet. Men tag et kig på de mange muligheder, før du bestemmer dig. Når først du har besluttet dig for hvilket billede du vil have på kortet, uploader du det bare. Dernæst kan du tilføje tekst, og der er mange skrifttyper, størrelser, farver osv. at vælge mellem. Desuden kan du også lege med skygger, filtre, cliparts osv., så kortet bliver helt perfekt.

Mors dags kort tekst

Selvfølgelig er det vigtigt, at dit mors dags kort er rigtig fint med et flot motiv, du har valgt og designet. Men det allervigtigste er trods alt, hvad der står på kortet. Så spar ikke på ordene, hvor tit er det lige, vi får lejlighed til at fortælle mor, hvor meget hun betyder for os, og hvor taknemmelige vi er for, at hun altid er der.

Nogle vælger at skrive det meget enkelt: Tak for dig! Andre fylder lidt mere på og skriver mere konkret, hvad de sætter pris på hos deres mor. Det er meget forskelligt og kommer også an på, om I er vant til at sætte ord på de store følelser i familien, eller om det bare er noget, begge parter véd, er der. Og idet du selv har designet kortet og valgt billedet derpå med omhu, siger det også meget i sig selv.

Sådan laver du mors dags kort

Det er vigtigt med det helt rigtige motiv til dit kort. Måske er du heldig, at du har nogle gode familiebilleder eller sjove billeder billeder gemt på telefonen eller i din computer af dig og din mor. Så er det jo oplagt at bruge sådan ét. Det kan også være, det skal være et billede af, hvad din mor betyder for dig, og hvad hun står for. Hvis ikke du i forvejen har et godt billede, kan du måske snige dig til at tage et, eller lokke en anden til at gøre det for dig. Og hvis du er heldig, at billedet bare bliver supergodt og teksten derpå helt rigtig, kan dit mors dags kort måske være en gave i sig selv. Du kan eventuelt ramme det ind for din mor, så det kan komme op at hænge med det samme.

Sådan gør du:

• Klik på vores Deko prints og beslut dig for, om du vil designe kortet online eller om du vil hente vores fotoprogram, der har endnu flere designmuligheder

• Vælg format og eventuelt et design

• Upload dit billede og ret til eller leg lidt med filtre, clip arts osv.

• Bestil, når du er tilfreds med dit kort

Husk at i vores populære fotoprogram kan du også lave superflotte fotogaver til mors dag og fars dag, for eksempel en fotobog, fotokalender eller andre gaver til ham og hende.