CEWE CARDS (Sæt m. 10 stk) – kort til enhver begivenhed

Foldekort

Iøjnefaldende og perfekt til særlige anledninger

Foldekort klassisk

Foldekort klassisk

Vores klassiker blandt foldekort fås også i sæt med 10 styk - de passende konvolutter leveres med.

fra 139,00 kr*
Foldekort 13 x 18 cm

Foldekort 13 x 18 cm

Vores særlige format til dine særlige budskaber - i dette sæt med 10 stk. bliver de passende konvolutter leveret med.

fra 169,00 kr*
Foldekort 14 x 14 cm

Foldekort 14 x 14 cm

Et format der vil blive husket. Vi hjælper dig med designet via vores mange designskabeloner. Fås i sæt med 10 stk. inklusiv konvolutter.

fra 169,00 kr*
Foldekort XL tværformat

Foldekort XL tværformat

Dine personlige hilsner i panoramaformat. Design selv yder- og indersiderne på dit XL-foldekort. Fås i sæt med 10 stk. inklusiv konvolutter.

fra 159,00 kr*
Foldekort XL højformat

Foldekort XL højformat

Sammen med dine billeder og vores designskabeloner vil dine hilsner helt sikkert blive godt modtaget. Fås i sæt med 10 stk. inkl. tilhørende konvolutter.

fra 159,00 kr*
Foldekort 14 x14 cm med effektlak

Foldekort 14 x14 cm med effektlak

Din hilsen i strålende iscenesættelse: Dekorer dine foldekort 14x14 cm med guld- sølv- eller effektlak!
fra 248,00 kr*
Foldekort klassisk med effektlak

Foldekort klassisk med effektlak

Det er detaljerne, der gælder. Få dit foldekort til at stråle med fornem struktur-tryk eller en guld- eller sølvtryk, der er til at føle på.

fra 188,00 kr*
Foldekort XL tværformat med effektlak

Foldekort XL tværformat med effektlak

Med den optiske og fysiske fremhævning af enkelte designelementer er dit kort en sikker eyecatcher!

fra 208,00 kr*
Foldekort XL højformat med effektlak

Foldekort XL højformat med effektlak

Den elegante effekt med struktur-tryk, guld- eller sølvtryk giver dine kort et unikt udtryk og gør dem til en rigtig eyecatcher

fra 208,00 kr*

Smukke og personlige foldekort med dine billeder og tekster

 

Lav flotte og personlige kort med dine egne billeder

Står du over for en begivenhed, hvor du skal bruge et personligt kort? Det kunne være et takkekort, invitation til forskellige lejligheder eller måske et julekort? Hos Onlinefotoservice tilbyder vi et væld af muligheder for at lave individuelle og personlige kort.

Du kan bl.a. lave postkort og foldekort i forskellige størrelser og formater. Hertil medfølger der desuden kuverter (postkort dog uden kuverter). Priserne starter fra 49 kr. for et sæt m. 10 kort inkl. kuverter. Du kan også bruge foldekort som bryllupsinvitationer eller fx konfirmationsinvitationer.

Designskabeloner og video

Alt efter hvilken anledning, du inviterer til eller sender en hilsen i forbindelse med, så kan du benytte dig af en af vores mange designskabeloner, som fås til f.eks. konfirmation, bryllup, barnedåb, jul og meget mere. Se alle vores designskabeloner her.

Du kan også vælge at fortsætte uden at gøre brug af vores skabeloner. Så skal du blot vælge et layout, tilføje dine billeder og evt. indsætte en personlig tekst.

Som noget nyt kan du indsætte små videoer i dine kort. Dette gøres ved hjælp af en QR-kode som skal scannes med din smartphone eller tablet. QR-læseren kan hentes gratis i både Google Play og i App Store. Efter scanning af koden vises videoen på din skærm. Læs mere om video i CEWE CARDS.

Tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder 100 % tilfredshedsgaranti på alle vores CEWE Cards. Det betyder, at skulle du, mod forventning, ikke være tilfreds med dine kort efter modtagelsen, så kan du kontakte vores kundeservice inden for 14 dage, og så finder vi sammen en løsning. Kundeservice kan kontaktes via mail support@Cewe.dk eller på telefon 78 79 78 03. De sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem kl. 8.30 og 18.

Andre fotoprodukter

Hvis du leder efter en god gaveidé, så kan du få masser af inspiration ved at browse rundt her på siden. Vi har fotoprodukter til både store og små, og der helt sikkert noget for enhver smag. Få eksempelvis forstørret dit bedste billede op i et af vores store formater.

Vi fremstiller vores fotoprodukter i højeste kvalitet ved hjælp af Europas mest populære bestillings- og udviklingssoftware. På den måde kan du være sikker på, at du får fotoprodukter, der ser både flotte og professionelle ud.

 

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.