Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Indlæser...

Personlige invitationer til børnefødselsdag

En fødselsdag er for mange børn en af de vigtigste dage på året – en dag, som de ser frem til i flere uger, fordi de bliver forkælet af alle omkring dem. Som de fleste forældre, vil du sikkert gerne gøre dit barns fødselsdag til noget særligt ved at holde fødselsdag for børnehaven, fritidsordningen eller familien.

Når beslutningen om, at der skal holdes fødselsdag er truffet, er der meget der skal planlægges, og som du skal have styr på. En af de vigtigste ting at få styr på er at få lavet alle invitationerne til børnefødselsdagen.

Mange vælger at købe de færdigproducerede børnefødselsdagsinvitationer, som man kan få i de fleste supermarkeder. Med hvad med at gøre lidt ekstra ud af denne dag?

Indbydelser til børnefødselsdag - nemt og hurtigt

Hos CEWE kan du nemt og hurtigt lave flotte, kreative og personlige børnefødselsdagsinvitationer. Du vælge mellem forskellige typer af kort, herunder postkort, enkeltkort og foldekort i flere størrelser. Du kan også gøre brug af en lang række designskabeloner, der har børnefødselsdagstema.

Blandt vores designskabeloner i kategorien børnefødselsdag, finder du temaer som f.eks. prinsesse, pirat, biler, fodbold og dyr, som du frit kan vælge at bruge til dine indbydelser. Lige meget om du vælger en skabelon eller ej, så bliver dine indbydelser til børnefødselsdagen meget personlige, da I indsætter jeres egne billeder og tekster.

Har I allerede taget beslutningen om at lave en den personlige invitation med jeres billeder til børnefødselsdagen?

Så nemt er det:

  • Tryk på knappen ”Design her”
  • Vælg det ønskede kort under fanen ”Produkt”
  • Vælg et designtema under ”Designskabelon” eller brug et tomt layout
  • Upload billeder, f.eks. af fødselaren, og skriv en personlig tekst
  • Når du er færdig, læg da dine invitationer i varekurven
  • Gennemfør din bestilling og efter 5-7 hverdage, modtager du din ordre med posten.

Nemmere bliver det ikke at gøre lidt ekstra ud af dit barns fødselsdag!

100 % tilfredshedsgaranti på kort

Vi tilbyder 100 % tilfredshedsgaranti på alle vores kort og invitationer. Skulle du derfor, mod forventning, ikke være tilfreds med dine børnefødselsdagsinvitationer, så kontakt vores kundeservice inden for 14 dage efter modtagelse. De sidder klar mandag-fredag kl. 8.30-.18.00 på e-mail: support@cewe.dk

Mangler du gaveidéer?

Står du og skal du fødselsdag hos en af de yngste? Foruden invitationer til børnefødselsdag, kan du lave en masse andre flotte og personlige fotogaver her hos CEWE.

Tag eksempelvis et kig på vores flotte spil og bamser, hvor du har mulighed for at indsætte et billede efter eget valg. Eller hvad med 12 Faber-Castell farveblyanter, hvor dit eget billede er på forsiden af metalæsken. Du kan også lave en super flot fotoplakat til børneværelset. Det er med garanti en unik gave, ingen andre har tænkt på.

Tak et kig rundt på siden og få inspiration til gaveideer til både børnefødselsdagen og mange andre anledninger. Bl.a. konfirmationsinvitationer, bryllupsinvitationer og de efterfølgende takkekort.

God fornøjelse med at lave jeres egne invitationer til børnefødselsdagen. Vi ønsker dit barn en fantastisk fødselsdag!