Sølvbryllupsinvitationer

   Sølvbryllupsinvitationer

   Sølvbryllupsinvitationer

   Nemme at designe med dine egne billeder

   fra 49,00 kr*

   • Kort fås i sæt med 10 stk. inkl. konvolutter
   • Benyt dig af utallige designskabeloner
   • 100 % tilfredshedsgaranti

   Læs mere

   Del med andre:

   Kontakt:

   Betal med

   Leveringsoplysninger:

   Postforsendelse: Leveringstid 3-5 hverdage

   Forsendelsesomkostninger ifølge Prisliste

   Sølvbryllupsinvitationer med flotte fotos

   Invitationer til sølvbryllup er noget ganske særligt. At have været gift i 25 år skal fejres på behørig vis, og invitationerne til sølvbrylluppet er noget af det første, der skal laves. Her hos Cewe kan du selv designe invitationerne, så de bliver, som du vil have dem. Du kan få trykt dit eget billede på nemt og hurtigt. Du skal blot finde den indbydelse, du vil lave, uploade det billede du vil have trykt derpå, skrive invitationen og bestille online.   Tekst til sølvbryllupsinvitationen

   Hvad skal man så skrive i indbydelserne? Det behøver egentlig ikke være så meget, bare de gængse informationer, så gæsterne ved, hvad de er inviteret til, hvornår og hvorhenne. Det kunne for eksempel være følgende:

   I anledning af vores sølvbryllup vil det glæde os at
   se Søren og Marianne til middag og fest på Kroen,
   d. 27. november kl. 19.
   SU. 20. november.

   Venlig hilsen
   Susanne og Morten   Mere behøver der ikke at stå.

   Du kan også lave dine invitationer på vers, eller lav sjove invitationer. https://www.cewe.dk/kort-og-invitationer/invitationer/sjove-invitationer.html Det er helt op til dig. Så skal du bare sørge for at lave en flot invitation med det bedste billede af dig og din bedre halvdel.   Fortrykte invitationer eller personlige og hjemmelavede invitationer til sølvbrylluppet?

   Fordelen ved hjemmelavede invitationer til sølvbrylluppet er, at de bliver en meget personlig invitation. Det er bare noget særligt at få en indbydelse, hvor designet er unikt og kvaliteten helt i top. Mange nyder faktisk også at sidde ved computerne og være kreative på en anden måde end med strikketøj og saks og lim.
   Hvis du ikke lige er til hjemmelavede sølvbryllupsinvitationer af den ene eller anden slags, kan du selvfølgelig altid købe nogle færdiglavede invitationer i næsten alle supermarkeder og boghandler.   Traditioner ved sølvbrylluppet

   Ofte er det en hverdag, der er sølvbryllup, og dagen fejres normalt med morgensang og morgenmad for de fremmødte. Det er meget ”hemmeligt” for sølvbryllupsparret, at der kommer 30 mennesker tidligt om morgenen og hænger en æresport op og inviterer sig selv til morgenmad og en lille en til halsen. Parret, der har sølvbryllup, har dog ofte fået nys om, hvor mange mennesker, der kommer, så de kan forberede morgenmaden til dem alle. Så synges der, der spises morgenmad og man hygger og snakker og gæsterne tager lige så stille hjemad igen.
   For nogle er det dét, mens andre vælger at invitere til sølvbryllupsfest.   Sådan skaber du den rigtige stemning til sølvbrylluppet

   Nøgleordet er selvfølgelig sølv. Denne farve kan du lade gå igen i bordpynten og opdækningen til festen. Sølvfarvede servietter kan du finde i de store varehuse eller på nettet, hvorimod sølvfarvede blomster nok er lidt sværere at få fat i. Derfor skal du alliere dig med en god sprayfarve! Stort set alt i naturen, man kan bruge til bordpynt, ser flot og særdeles dekorativt ud, når det sprayes med sølv. Måske skal du selv i gang, måske har du nogle kreative mennesker i familien eller vennekredsen, der kan hjælpe dig. Ellers må du i kontakt med en blomsterhandler.
   Der er også tradition for, at sølvbruden pynter sig med sølvsmykker. Det kan både være halskæder, armbånd osv., og måske har sølvbruden fået et smukt sølvsmykke af sin mand i gave? Hvis du ikke lige er til sølvsmykker, findes der også, for eksempel, smukke hårspænder i sølv, sølvtasker, osv.   Har du fået en sølvbryllupsinvitation?

   Skal du ikke selv holde sølvbryllup men er i stedet invitereret til sølvbryllup? Så er der også lidt, der skal forberedes, blandt andet skal du have fundet ud af, hvad sølvbryllupsparret skal have i gave. Nogle vælger at give en fælles gave, andre at give en personlig gave til dem hver. Det første er nok det mest almindelige, så tag et kig på vores fotogaver og se, om du kunne blive inspireret til at forære dem en personlig gave i eget design og med et skønt billede på.
   For at holde den røde tråd, eller den sølvfarvede tråd, gennem sølvbryllupsfesten, kan du også lave både bordkort og menukort i samme stil, som du lavede sølvbryllupsinvitationerne.
   Slut af med brudevals, som I dansede for 25 år siden til jeres bryllup, og ikke et øje vil være tørt.   Vil I invitere til sølvbryllup på en helt anden måde?

   Der er selvfølgelig også nogle ægtepar, der af en eller anden årsag ikke har lyst til at holde en stor sølvbryllupsfest. Nogle vil bare helst ud at spise, bare de 2 sammen eller med den allernærmeste familie. Andre vælger at invitere børn, svigerbørn og børnebørn på en ferie, hvor man rigtig kan være sammen, slappe af og nyde hinandens selskab. Sådan kan man selvfølgelig også fejre det, og når I har overstået den dejlige og hyggelige middag eller er kommet hjem fra rejsen, er det oplagt at lave en CEWE FOTOBOG eller et fotoalbum med alle de billeder I sikket har taget. Så har du også en fantastisk gave til ham eller til hende, du har været gift med i 25 år. Uanset om du skal holde sølvbryllup eller er inviteret til et, så rigtig god fornøjelse!   Jeg accepterer
   Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.