CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Runde fødselsdage

Invitation til runde fødselsdage

Skal du holde rund fødselsdag? Design selv din invitation her!

  • Mange formater
  • Mulighed for effektlak
  • Flere forskellige papirkvaliteter
fra 199,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Formater:

  • Foldekort: Klassisk, 13x18 cm, kvadratisk og XL (høj og tværformat)
  • Enkeltkort: Klassisk, kvadratisk og XL
  • Postkort: Klassisk og XL

Materiale:

  • Mat papir uden stryktur mat
  • Blankt papir uden struktur
  • Strukturpapir med fin struktur

Invitation til 30, 40, eller 50 års fødselsdag

Lav dine fødselsdagsinvitationer hos CEWE! Her kan du selv designe og personliggøre dine indbydelser. Få dit eget billede trykt på, forfat selv teksten og design kortet helt efter din stil eller brug en af vores mange designskabeloner. Runde fødselsdage skal fejres med manér, så lav en sød, sjov eller smuk indbydelse med dit billede og eget design her.

Invitation til 30 års fødselsdag

Så er det slut med de fjollede 20’ere, her kommer 30’erne! Du er stadig ung og energisk, så du skal måske holde et brag af en fest. Her kan du lave en sjov og anderledes indbydelse helt efter dit hoved og i tråd med den fest, du skal holde.

Det er ofte også i 30’erne, at børnene melder deres ankomst, så måske skal I også holde barnedåb? Barnedåbsinvitationer med foto kan du selvfølgelig også lave her med et sødt billede af dåbsbarnet.

Invitation til 40 års fødselsdag

40’erne er jo som bekendt de nye 30’ere. Det vil altså sige, at det er nu, du skal vise, at du har fuldstændig styr på dit liv! Design en flot invitation, der afspejler dette, eller lav en sjov indbydelse, der viser det stik modsatte. Hvad er du mest til? Det seriøse eller sjov og ballade? Eller måske en mellemting?

I 40’erne er dine børn måske ved at blive store, så konfirmationen nærmer sig nok med hastige skridt. Lav også flotte og personlige konfirmationsindbydelser her.

Invitation til 50 års fødselsdag

Så rundes der et skarpt hjørne! Nu er du nået en lidt mere moden alder, og fødselsdagene begynder måske at være lidt anderledes. Dog er man på ingen måde gammel mere, når man når de 50, nærmest tværtimod! Livet skulle gerne begynde at bliver lidt lettere, børnene er store og selvkørende, og økonomien ser fornuftig ud. Så nu skal der holdes et brag af en fest! Design selv fødselsdagsinvitationen så bliver den præcis, som du gerne vil have den.

Invitation til 60 års fødselsdag

Jo det kan nok ikke benægtes, at man er kommet lidt op i årene. Men netop derfor kan man sagtens være med på at holde en skøn fest! Nu er der måske begyndt at komme børnebørn til, så nu skal du tage stilling til, hvad du mest er til: En hyggelig fest for familien, der nok bliver større og større med svigerbørn og børnebørn? Eller en stor fest for de gode venner, du har haft i mange år, hvor I fester hele aftenen og nyder lækker mad? Lad invitationen afspejle, hvad du er til, og hvor du er i livet.

Måske vil du have bordkort til din fødselsdag? Omgangskredsen er ofte stor i den alder, de heldige har både en stor familie, venner og kolleger, der skal inviteres til festen. Og hvis de ikke kender hinanden, har de fleste nok en tilbøjelighed til at sætte sig sammen med dem, de kender, og som de plejer at sidde sammen med. Det kan du undgå og i stedet lade dem møde nye mennesker: Lav en bordplan med dertilhørende bordkort. Gør dig nogle tanker om, hvem der har noget til fælles og dermed ville kunne have nogle gode snakke.

Invitation til 70 års fødselsdag

Så blev det de 70! De fleste er gået på pension som 70-årig, så der er god tid til at planlægge en god fest og lave flotte, personlige invitationer. Måske holder du stor, fin fest og får mad udefra? I så fald er det også en god ide at lave menukort, så menuen præsenteres på flotteste vis.

Når festen er overstået og du kan se tilbage på en forhåbentlig rigtig dejlig sammenkomst med de mennesker, der betyder mest for dig, kan du altså endnu ikke læne dig tilbage og slappe af. Der skal skrives takkekort til gæsterne med en lille hilsen og et tak for sidst og for opmærksomheden.

Fødselsdagsindbydelser til de runde fødselsdage – mange forskellige designs

Vores kort og invitationer laves i det design, du har valgt og med dit billede trykt på. Du kan vælge mellem mange forskellige layouts og kort-typer. Alle leveres i pakker á 10 stk. og er inklusiv flotte kuverter.

God fornøjelse – og tillykke med fødselsdagen!